WD TV Live Hub

μην το ξαναπας χωριο..εχει καταγραφει στο ιντερνετ οτι το πειραζει ο καθαρος αερας :p

για να δουμε τωρα το απογευματακι τι μας επιφυλασει το hubaki..... αμα εχουμε τιποτα περιεργα θα ανοιξω διαλογο μαζι του οτι ο spartan παραμονεευει οnline :flipout::flipout::flipout:

:a0210:

για να δουμε τωρα το απογευματακι τι μας επιφυλασει το hubaki..... αμα εχουμε τιποτα περιεργα θα ανοιξω διαλογο μαζι του οτι ο spartan παραμονεευει οnline :flipout::flipout::flipout:

:a0210:
Αμα σου κανει τσαλιμιες παλι!!! εγω ειμαι εδω για να το τρομαξω:laugh:!!!

και σημερα κανενα απροοπτο... το κακο ειναι οτι πλησιαζει σ/κ κ θα κατεβω χωριο. Spartan απο κοντα του νου σου ε χιχιχιιιιι
αντε καλο βραδυ σε ολους!!

και σημερα κανενα απροοπτο... το κακο ειναι οτι πλησιαζει σ/κ κ θα κατεβω χωριο. Spartan απο κοντα του νου σου ε χιχιχιιιιι
αντε καλο βραδυ σε ολους!!
Τελικα ρυθμισεις ειχε χασει το μηχανημα!!!δεν ειχε κατι σοβαρο!!! καλα το καταλαβα.:a0210:

Τελικα ρυθμισεις ειχε χασει το μηχανημα!!!δεν ειχε κατι σοβαρο!!! καλα το καταλαβα.:a0210:

μαλλον η αλλαγη του φιρμ του επεσε βαρια χιχιχιιιι Θα μου πεις κ μεις μια επεμβαση κρεατακια κανουμε κ δε ξερουμε που βρισκομαστε μετα χαχαχαχα οποτε του το συγχωρω:flipout::flipout::flipout:

ρε παιδια το μηχανακι σκαει και τον Ιωβ, μου πηρε 24 ωρες να μεταφερω τις ταινιεσ μου(κολλησε κ 2 φορες σε καποια αρχεια που περιμενε να πατησω skip κ αργησα να το παρω χαμπαρι).
κατα ταλλα, με 200 ευρωεβαλα παγκοσμιο ραδιοφωνο στο σαλονι μ. κ μονο αυτο φτανει

Θέλω να μεταφέρω υλικό από το hub σε ένα NAS στο ίδιο δίκτυο. Ποίος είναι ο ποιό γρήγορος τρόπος να κάνω την αντιγραφή? Και με ποιό πρόγραμμα?

το προγραμμα λεγεται υπομονη :D .Ειναι αργο το hub και ειναι απο τα λιγα εως ελαχιστα μειονεκτηματα του

Λέω μήπως με ftp ή κάτι άλλον είναι λίγο ποιό γρήγορο από explorer....

μαλλον η αλλαγη του φιρμ του επεσε βαρια χιχιχιιιι Θα μου πεις κ μεις μια επεμβαση κρεατακια κανουμε κ δε ξερουμε που βρισκομαστε μετα χαχαχαχα οποτε του το συγχωρω:flipout::flipout::flipout:
Αχαχαχαχαχα σωστος!!!!!!:fahne90:

γεια σας. σκέπτομαι να πάρω ένα media player για να βλέπουν τα ανίψια μου παιδικά στην τηλεόραση αλλά και να βλέπουμε και εμείς οι μεγάλοι καμία ταινία. προς το παρόν έχουμε μια παλιά τηλεόραση(αυτές της μεγάλες) θα μπορώ να το συνδέσω(έχει σκαρτ από πίσω και αυτό με τα τρία καλώδια κόκκινο άσπρο κίτρινο). δεν θέλω να μπαίνω ιντερνέτ με αυτό, μόνο να μπορώ να βλέπω ταινίες avi, mkv αρχεία με εξωτερικούς υπότιτλους. σκέπτομαι να πάρω το wd tv live hub ή το wd tv live με ένα εξωτερικό δίσκο μιας και δεν έχω. πιο μου προτείνετε? αν μου το φέρει η αδελφή μου από την Αμερική θα έχω κάποιο πρόβλημα? με το ρεύμα(αν έχω πρόβλημα μπορώ να κάνω κάτι, γιατί από Αμερική είναι πολύ πιο φτηνό)?

Καλησπέρα p8denu και καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Εγώ προτιμώ το hub γιατί λόγω του ενσωματωμένου δίσκου τα έχει όλα και μαζεμένα, είναι ένα καλό μηχανάκι αν και έχει τα προβληματάκια του, εμένα για παράδειγμα μερικές φορές δεν αναγνωρίζεται από την τηλεόραση και δεν γυρνάει αυτόματα στο hub, αλλά κατά τα άλλα διαβάζει πολλά φορμάτ σε σχέση με άλλα όπως και υπότιτλους, έχει ευχάριστο περιβάλλον και είναι εύχρηστο, το δύκτιο και εμένα στην αρχή δεν με πολυενδιέφερε αλλά αν έχεις ίντερνετ είναι πολύ χρήσιμο για να βάλεις την φωτογραφία από την ταινία και το στόρυ στα αγγλικά , γιατί μόνο με τους τίτλους χάνεσαι μετά από μερικές ταινίες, όπως και το να βλέπεις YouTube στο σαλόνι είναι μερικές φορές πολύ καλό.
Σχετικά με την σύνδεση, μπορείς να το συνδέσεις με το (κιτρινο κόκκινο , άσπρο) καλώδιο που γράφεις και όσο για το αμερικάνικο προϊόν καλό θα ήτανε να δει η αδερφή σου πριν το πάρει αν το τροφοδοτικό γράφει 110/220V.
Φιλικά
Ηλίας

Το hub ειναι το πιο ευχρηστο και φιλικο Media player ever

το μηχανακι σηκωνει 24/96 μουσικη? μολισ του εβαλα flac 24/88 και δεν... αναβοσβηνει στιγμιαια το φωτακι στο dac για input 24/88 αλλα ηχος δεν βγαινει. παρολο που ο χρονος μετραει κανονικα και καλα οτι παιζει το κομματι

το εψαξα, απανταω στο δικο μου ερωτημα.
μεχρι στιγμης δεν υποστηριζει hd audio απο την ψηφιακη του εξοδο

Καλησπέρα p8denu και καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Εγώ προτιμώ το hub γιατί λόγω του ενσωματωμένου δίσκου τα έχει όλα και μαζεμένα, είναι ένα καλό μηχανάκι αν και έχει τα προβληματάκια του, εμένα για παράδειγμα μερικές φορές δεν αναγνωρίζεται από την τηλεόραση και δεν γυρνάει αυτόματα στο hub, αλλά κατά τα άλλα διαβάζει πολλά φορμάτ σε σχέση με άλλα όπως και υπότιτλους, έχει ευχάριστο περιβάλλον και είναι εύχρηστο, το δύκτιο και εμένα στην αρχή δεν με πολυενδιέφερε αλλά αν έχεις ίντερνετ είναι πολύ χρήσιμο για να βάλεις την φωτογραφία από την ταινία και το στόρυ στα αγγλικά , γιατί μόνο με τους τίτλους χάνεσαι μετά από μερικές ταινίες, όπως και το να βλέπεις YouTube στο σαλόνι είναι μερικές φορές πολύ καλό.
Σχετικά με την σύνδεση, μπορείς να το συνδέσεις με το (κιτρινο κόκκινο , άσπρο) καλώδιο που γράφεις και όσο για το αμερικάνικο προϊόν καλό θα ήτανε να δει η αδερφή σου πριν το πάρει αν το τροφοδοτικό γράφει 110/220V.
Φιλικά
Ηλίας

ευχαριστώ πολύ Ηλία. και εμένα μου φαίνεται καλύτερη λύση το hub αλλά ακούω για μικροπροβλήματα γι αυτό σκέφτηκα και το live που είναι καιρό στην αγορά και έχουν ξεπεράσει τα περισσότερα προβλήματα. από Αμερική λέω να το πάρω από έδω (να το στειλω στην αδερφη μου και το καλοκαιρι να μου το φερει)
http://www.amazon.com/Western-Digit...0GKO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1305547255&sr=8-1
αλλά δεν λέει κάτι για το τροφοδοτικό. μπορώ να μάθω κάπως?
Θοδωρης:2thumb22sup:

Last edited:
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστηχώς έχεις δίκιο. Το πρόβλημα είναι μόνο για το hub ή γενικά για το πρωτόκολλο? Στο site του twonky βγήκε η 6.0.32 που λέει ότι διορθώνει το πρόβλημα υποτίτλων για το hub και παράλληλα το αναγνωρίζει κανονικά. Είναι αυτή η λύση? Και θα πρέπει να αναβαθμιστεί το twonky του NAS ή και του HUB?

Καλησπέρα guys

Προς ενημέρωση οι υπότιτλοι σε μορφή str παίζουν κανονικά μέσω NAS Synology 211j.

Νίκος