μην το ξαναπας χωριο..εχει καταγραφει στο ιντερνετ οτι το πειραζει ο καθαρος αερας![]()
Αμα σου κανει τσαλιμιες παλι!!! εγω ειμαι εδω για να το τρομαξωγια να δουμε τωρα το απογευματακι τι μας επιφυλασει το hubaki..... αμα εχουμε τιποτα περιεργα θα ανοιξω διαλογο μαζι του οτι ο spartan παραμονεευει οnline
:a0210:
Τελικα ρυθμισεις ειχε χασει το μηχανημα!!!δεν ειχε κατι σοβαρο!!! καλα το καταλαβα.:a0210:και σημερα κανενα απροοπτο... το κακο ειναι οτι πλησιαζει σ/κ κ θα κατεβω χωριο. Spartan απο κοντα του νου σου ε χιχιχιιιιι
αντε καλο βραδυ σε ολους!!
Τελικα ρυθμισεις ειχε χασει το μηχανημα!!!δεν ειχε κατι σοβαρο!!! καλα το καταλαβα.:a0210:
Αχαχαχαχαχα σωστος!!!!!!:fahne90:μαλλον η αλλαγη του φιρμ του επεσε βαρια χιχιχιιιι Θα μου πεις κ μεις μια επεμβαση κρεατακια κανουμε κ δε ξερουμε που βρισκομαστε μετα χαχαχαχα οποτε του το συγχωρω![]()
Καλησπέρα p8denu και καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Εγώ προτιμώ το hub γιατί λόγω του ενσωματωμένου δίσκου τα έχει όλα και μαζεμένα, είναι ένα καλό μηχανάκι αν και έχει τα προβληματάκια του, εμένα για παράδειγμα μερικές φορές δεν αναγνωρίζεται από την τηλεόραση και δεν γυρνάει αυτόματα στο hub, αλλά κατά τα άλλα διαβάζει πολλά φορμάτ σε σχέση με άλλα όπως και υπότιτλους, έχει ευχάριστο περιβάλλον και είναι εύχρηστο, το δύκτιο και εμένα στην αρχή δεν με πολυενδιέφερε αλλά αν έχεις ίντερνετ είναι πολύ χρήσιμο για να βάλεις την φωτογραφία από την ταινία και το στόρυ στα αγγλικά , γιατί μόνο με τους τίτλους χάνεσαι μετά από μερικές ταινίες, όπως και το να βλέπεις YouTube στο σαλόνι είναι μερικές φορές πολύ καλό.
Σχετικά με την σύνδεση, μπορείς να το συνδέσεις με το (κιτρινο κόκκινο , άσπρο) καλώδιο που γράφεις και όσο για το αμερικάνικο προϊόν καλό θα ήτανε να δει η αδερφή σου πριν το πάρει αν το τροφοδοτικό γράφει 110/220V.
Φιλικά
Ηλίας
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστηχώς έχεις δίκιο. Το πρόβλημα είναι μόνο για το hub ή γενικά για το πρωτόκολλο? Στο site του twonky βγήκε η 6.0.32 που λέει ότι διορθώνει το πρόβλημα υποτίτλων για το hub και παράλληλα το αναγνωρίζει κανονικά. Είναι αυτή η λύση? Και θα πρέπει να αναβαθμιστεί το twonky του NAS ή και του HUB?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.