WD TV Live Hub

Επειδη εχουνε περασει 2 απο τα χερια μου αυτο που καταλαβα (μαζι με ολα αυτα που διαβασα εδω μεσα) ειναι οτι καποια δουλεύουν απροβλημάτιστα οπως αυτο που εχω τωρα χωρις κολλήματα και αργοπορίες και καποια αλλα ειναι για πεταμα σαν αυτο που ειχα πριν που κολλούσε απο την 1 μερα και αργουσε να κανει το οτιδήποτε μεχρι που παρεδωσε πνευμα. Αρα κανετε το σταυρο σας πριν αγορασετε ή περιμένετε μήπως και το βελτιώσουν. Αλλιως το προσπερνάτε και παίρνετε κατι αλλο.

Στο καινούργιο που πήρες έκανες και firmware update ή ήταν έτοιμο?

Στο καινούργιο που πήρες έκανες και firmware update ή ήταν έτοιμο?

ναι εκανα 2 κιολας. και ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι εκανε 2. επρεπε να κανει 1 που να τα εχει ολα τα προηγουμενα λογικα.

ναι εκανα 2 κιολας. και ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι εκανε 2. επρεπε να κανει 1 που να τα εχει ολα τα προηγουμενα λογικα.

Και το δικό μου 2 είχε κάνει στα καπάκια. Το 2ο πρέπει να ήταν το τελειωτικό

Τελικα δεν εχω παρει μια συγκεκριμενη απαντηση για το ανεμιστηρακι που εχει και κατα ποσο κανει θορυβο.

Eγώ και με πολύ χαμηλό το volume του HC δεν το ακούω καθόλου (απόσταση 3μ.)

Το ρωταω γιατι ειχα το xtreamer και εκανε ενα ενοχλητικο θορυβο, παντα κατα την δικη μου εκτιμηση.

δυσκολη και υποκειμενικη η ερωτηση σου.Εγω ουτε καν ηξερα οτι ειχε ανεμιστηρακι.Δεν το ακουω και ουτε καν με απασχολει.Το htpc ομως το εβγαλα απο το σαλονι και δεν μπορουσα να ακουω εστω το λιγο θορυβο που εκανε.

Re: Απάντηση: WD TV Live Hub

Τελικα δεν εχω παρει μια συγκεκριμενη απαντηση για το ανεμιστηρακι που εχει και κατα ποσο κανει θορυβο.

Σχεδόν δεν κάνει καθόλου θόρυβο. Ο θόρυβος είναι κάτι που & εμένα με ενοχλεί αρκετά και σαν πρώην κάτοχος egreat είχα προσπαθήσει πολύ να τον εξαφανίσω χωρίς επιτυχία.

Θα πας πεις και κάτι παραπάνω?

αν το λες για μενα δεν εχεις και αδικο .Απλα παλευα καποια πραγματα.Ειναι λοιπον κατι themes που κατεβασα απο επισημο forum , αλλαζει το ολο σκηνικο με και καινουργια εικονιδια κτλ κτλ και φυσικα και το video wall , τον τροπο που παρουσιαζονται οι ταινιες δλδ.
Αυτο που παρατηρησα ομως , ειναι οτι ειναι πιο γρηγορο το μηχανημα.Δεν ξερω να το εξηγησω ή ισως λεω και βλακειες , αλλα τις φωτογραφιες για παραδειγμα , που οταν πατουσα <<φωτο> στο φακελο που εχω αποθηκευμενες 10μεγαπιξελ , εκανε καποιο χρονο(οχι πολυ αλλα εκανε).Τωρα το κανει σχεδον ακαριαια.Αυτο το λεω σαν παρατηρηση ,οχι οτι ειναι κατι σπουδαιο , και κραταω καποιες αμφιβολιες στο αν εχω δικιο ή οχι.
Αυτα

χωρις να θελω να κουραζω , επισης με το προγραμμα thumbgen καταφερα να βαλω και ελληνικη περιληψη , σε καθε ταινια.Οχι οτι αξιζει τον κοπο η ταλαιπωρια , αλλα απλα ετσι να το λεμε.

Ποιο ειναι το forum που βρηκες τα themes;

http://community.wdc.com/t5/WD-TV-Live-Hub-Media-Player/ct-p/live_hub
εχει επισης στο youtube βιντεακι να δεις πως γινεται αναλυτικα.Εγω 100% δεν το καταφερα , αλλα παρολο αυτα πιστεψε με το αποτελεσμα ειναι ενα interface πααααααρα πολυ καλυτερο απο το αρχικο που ειχα.Τολμω να πω οτι αρχιζει και θυμιζει XBMC , το καλυτερο και κορυφαιο προγραμμα κατα την γνωμη μου για htpc

εγω κλεινω σχεδον 3 μηνες συμβιωσης με το πλαυερ.Δεν θελω να φανω γραφικως , αλλα ρε γμτ μπορει να μην βγαζει ματια απο δυνατοτητες αλλα οτι λεει το κανει αψογα.Το μονο του μειονεκτημα ειναι οτι γερνας , μεχρι να του βαλεις ταινιες...παταω ενα copy-paste και φευγω..ετσι ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι:BDGBGDB55:

Δηλαδη τα αλλα media player ειναι πιο γρηγορα στη μεταφορα με δικτυο ή ολα
πανω κατω ειναι τα ιδια;

http://community.wdc.com/t5/WD-TV-Live-Hub-Media-Player/ct-p/live_hub
εχει επισης στο youtube βιντεακι να δεις πως γινεται αναλυτικα.Εγω 100% δεν το καταφερα , αλλα παρολο αυτα πιστεψε με το αποτελεσμα ειναι ενα interface πααααααρα πολυ καλυτερο απο το αρχικο που ειχα.Τολμω να πω οτι αρχιζει και θυμιζει XBMC , το καλυτερο και κορυφαιο προγραμμα κατα την γνωμη μου για htpc
Σε ευχαριστω για το λινκ φιλε μου!!!:a0210:

εγω κλεινω σχεδον 3 μηνες συμβιωσης με το πλαυερ.Δεν θελω να φανω γραφικως , αλλα ρε γμτ μπορει να μην βγαζει ματια απο δυνατοτητες αλλα οτι λεει το κανει αψογα.Το μονο του μειονεκτημα ειναι οτι γερνας , μεχρι να του βαλεις ταινιες...παταω ενα copy-paste και φευγω..ετσι ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι:BDGBGDB55:
Εμενα με ενδιαφερει οτι φοραει τσιπακι sigma design!!!αυτο τα λεει ολλα πιστευω.
icon6.gif

Τελικά το άνοιξα, του αφαίρεσα το σκληρό (scorpio blue) και δουλεύει μια χαρά μέσω του NAS.
Ο δίσκος όταν μπήκε στο pc εμφάνισε το γνωστό μύνημα smart bad.
Σκέφτομαι να του βάλω έναν 160 που μου έχει περισέψει από ένα laptop και να παίζω μόνο μέσω δικτύου.
Υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξει η wd το δίσκο ? ή να τον αφήσω στο συρτάρι