WD TV Live Hub

Γιατί δεν ήθελα κανείς να έχει τις φωτογραφίες της οικογένειας μου.
Μου τη δίνει και μόνο η σκέψη

Παίδες.... προσπαθώ να καταλάβω πως δουλεύει το ThumbGen. Διαβάζω τον φάκελο που έχω μέσα τις ταινίες στο Hub, και κατάφερα και έφτιαξα ένα αρχείο "movie.mkv.tgmd". Πως όμως θα κάνω το Hub να διαβάζει τα αρχεία/εικόνες που φτιάχνω με το προγραμματάκι; θα πρέπει να τα βάζω στον metadata φάκελο;;
επίσης στις ρυθμίσεις Telnet / SSH τι πρέπει να κάνω;

Attachments

• Tgen.JPG
    Tgen.JPG
    41.9 KB · Views: 24
το hub δέν διαβάζει αυτά τα αρχεία...Μόνο στο Live γίνετε και με unofficial firmware

Μα αφού ο "Zilmer" στην προηγούμενη σελίδα λέει ότι το έκανε... και επίσης η τελευταία έκδοση του thumbgen λέει ότι υποστηρίζει και το HUB... :chinscratch:

Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μας το επιβεβαιώσει;;;
Ευχαριστώ παιδιά!

Μα αφού ο "Zilmer" στην προηγούμενη σελίδα λέει ότι το έκανε... και επίσης η τελευταία έκδοση του thumbgen λέει ότι υποστηρίζει και το HUB... :chinscratch:

Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μας το επιβεβαιώσει;;;
Ευχαριστώ παιδιά!

κατεβασε και εγκατεστησε κατα τις οδηγιες το theme:FinalAnodizedCustomisedMoviesheetTHEMEV1.2.2v2 ή το v1.
Aνοιξε το thumbgen και πηγαινε στα option-input-output naming και γραψε στο mainmoviesheets :$M\$N και σωσε το σαν .jpg(εγω .png δεν εβγαλα ακρη).
Μετα στις ταινιες σου πατωντας το κιτρινο κουμπακι στο hub εχεις το αποτελεσμα πο ειδες στο βιντεο.
Στα ειπα γρηγορα , αλλα εχει μεσα στο forum οδηγιες με βιντεακι στο youtube που ειναι βημα προς βημα

το theme το βαζεις μεσα στο hub-wdtv(ειναι κρυφος φακελλος).Αυτο ειχα ξεχασει να στο πω :guitarist:

κατεβασε και εγκατεστησε κατα τις οδηγιες το theme:FinalAnodizedCustomisedMoviesheetTHEMEV1.2.2v2 ή το v1.
Aνοιξε το thumbgen και πηγαινε στα option-input-output naming και γραψε στο mainmoviesheets :$M\$N και σωσε το σαν .jpg(εγω .png δεν εβγαλα ακρη).
Μετα στις ταινιες σου πατωντας το κιτρινο κουμπακι στο hub εχεις το αποτελεσμα πο ειδες στο βιντεο.
Στα ειπα γρηγορα , αλλα εχει μεσα στο forum οδηγιες με βιντεακι στο youtube που ειναι βημα προς βημα
Αδερφε μπορεις να μου δωσεις το λινκ που λες για τις οδηγιες? ευχαριστω.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!! αλλα ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι σε μακιντος λειτουργικο!!και δεν βρισκω εκδοση του προγραματος σε μακ!!.
icon9.gif

για να μην λεμε μονο τα καλα ... τελος παντων εβαλα εξωφυλλα και ολα τα φρου φρου και οταν μιλαμε οτι σερνεται δεν μπορειτε να διανοηθειται ποσο ! Για παραδειγμα για να κανεις ενα κλικ δεξια , για να αλλαξεις επεισοδιο σε μια σειρα που βλεπω (fringe) , πατησα να παει λοιπον στο επομενο επεισοδιο , εκανα την τελευταια τσουρα στο τσιγαρο, το εσβησα και μετα πηγε στο επομενο επεισοδιο !!!:bigcry::bigcry:

για να μην λεμε μονο τα καλα ... τελος παντων εβαλα εξωφυλλα και ολα τα φρου φρου και οταν μιλαμε οτι σερνεται δεν μπορειτε να διανοηθειται ποσο ! Για παραδειγμα για να κανεις ενα κλικ δεξια , για να αλλαξεις επεισοδιο σε μια σειρα που βλεπω (fringe) , πατησα να παει λοιπον στο επομενο επεισοδιο , εκανα την τελευταια τσουρα στο τσιγαρο, το εσβησα και μετα πηγε στο επομενο επεισοδιο !!!:bigcry::bigcry:

λογω εξωφυλλων κ καλα σερνοταν ή γενικοτερα η κινηση στα μενου ζοριζεται το μηχανημα???

λογω εξωφυλλων κ καλα σερνοταν ή γενικοτερα η κινηση στα μενου ζοριζεται το μηχανημα???
μαλλον λογο εξωφυλλων - για να σιγουρευτω ομως θα πειραματιστω και θα σου πω.Στις ταινιες ας πουμε καθυστερει αισθητα λιγοτερο.Στις σειρες οταν ανοιγεις ενα season που εχει 22 επεισοδια ειναι τα ζωα μου αργα.

μαλλον λογο εξωφυλλων - για να σιγουρευτω ομως θα πειραματιστω και θα σου πω.Στις ταινιες ας πουμε καθυστερει αισθητα λιγοτερο.Στις σειρες οταν ανοιγεις ενα season που εχει 22 επεισοδια ειναι τα ζωα μου αργα.
Eγω γιατι δεν εχω παρατηρηση κατι τετιο?δεν μου τις αργει τοσο οπως λες.

Eγω γιατι δεν εχω παρατηρηση κατι τετιο?δεν μου τις αργει τοσο οπως λες.

εγω εχω βαλει τα themes που ειχα πει πιο πανω και το video wall ειναι φορτωμενο.Δεν βαζω εξωφυλλα απο το μηχανημα, αλλα απο το thumgen και αυτο μαλλον ειναι ο λογος

Καλησπέρα Στο φόρουμ.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαβάσω κείμενο (υπόθεση ταινίας) ή έστω φωτογραφίες ταινίας μέσα στο WD χωρίς να βάλω κάποιο πρόγραμμα, ή έστω τα themes που έβαλε ο zilmer?
Όσες φωτογραφίες έβαλα σε φάκελο ταινίας μου τις δείχνει πριν ανοίξω τον φάκελο με την ταινία, αλλά όταν ανοίξω τον φάκελο δεν φαίνεται πουθενά η φωτογραφία παρά μόνο η ταινία, το ίδιο και τα κείμενα που έριξα στον φάκελο.
Ηλίας

έγινα μέλος μόλις σήμερα, αλλά είχα παρακολουθήσει την κουβέντα γι το live hub εδώ και μέρες πριν το αγοράσω (τελικά το πήρα και εγώ :award:). παρ'όλα αυτά έχω και εγώ τις απορίες μου.
αυτό που θέλω να ρωτήσω και αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει είναι γιατί ενώ μου αναγνωρίζει το σκληρό που έχω το λειτουργικό, δεν μου αναγνωρίζει τους άλλους 2 εσωτερικούς σκληρούς!
επίσης από 1 εξωτερικό σκληρο που έχω φάκελο με .avi και άλλα αντίστοιχα φορμα μαζί με διάφορους φακέλους VIDEO_TS μου αναγνωρίζει μόνο τα πρώτα!