WD TV Live Hub

Το καινουργιο firmware δέν μ άρεσε παιδιά...Γιατί μου βγάζει μια μ@@@κια στις ταινίες(κάτι αστεράκια και μου την δίνουν αφάνταστα...Τέσπα.

Να σαι καλά αλέφαντε -bye-

ε? τι αστερια σου βγαζει??? που τα ειδες?

Το καινουργιο firmware δέν μ άρεσε παιδιά...Γιατί μου βγάζει μια μ@@@κια στις ταινίες(κάτι αστεράκια και μου την δίνουν αφάνταστα...Τέσπα.

Να σαι καλά αλέφαντε -bye-

ρεσυ νικολα μπας κ απτη χαρα σου βλεπεις αστερακια κ μας το κρυβεις??? εγω τωρα ειδα ενα τεταρτο ac milan - man united σε 1080p κ βλεπω κατι αστεριες αλλο πραμα σου λεω!!!! :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

ξυνει θα μου βγει αυτη η συσκευη το βλεπω εγω!!! τη κυριακη δε θα μπορω να δω μπαλιτσα στη νετ δραμα!! :bigcry:

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα σχετικά με το μηχανάκι, όπου έλπιζα να λυθεί με κάποιο update αλλά από ότι φαίνεται μου κάνει τα ίδια και μετά από το προχτεσινό καινούργιο firmware.
Έχω συνδέσει το WD hub μέσο HDMI και αρκετά συχνά (όχι πάντα) ανοίγοντας το δεν πηγαίνει αυτόματα στην έξοδο HDMI1 (στην περίπτωσή μου) της τηλεόρασης παρά συνεχίζει να παίζει τηλεοπτικό σήμα και ακόμα και αν επιλέξω την κατάλληλη έξοδό μου στην TV, αυτή μου δείχνει ότι τίποτα δεν είναι συνδεδεμένο στην HDM1 ακόμα και αν κλείσω το hub με πάτημα 10 δευτερολέπτων στο on-off, ακόμα και αν κλείσω την τηλεόραση ή αν ανοιγοκλείσω το hub 5-6 φορές, κάποια στιγμή μετά από 15-20 λεπτά αν προσπαθήσω πάλι τότε δουλεύει κανονικά βρίσκοντας αυτόματα τη έξοδο της TV. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι όταν παρουσιάζεται το πρόβλημα, συχνά (όχι πάντα) αναβοσβήνει το WD led πολλές φορές μέχρι να κλείσω την συσκευή.
Ηλίας
Άλλαξε το Καλώδιο HDMI . Είχα ένα ακριβό καλώδιο και μου έκανε τα ίδια μόλις του έβαλα ένα άλλο σταμάτησε και πηγαίνει αυτόματα στην έξοδο HDMI1

1) hdmi καλωδιο ειναι οκ? με το που ανοιγεις το hub δεν δινει αμεσως εικονα , αλλα μετα απο καποια δευτερολεπτα (λογικο για να διαβασει τον δισκο)
2) τι τηλεοραση εχεις? ουτε και εμενα πηγαινει αυτοματα στην hdmi εισοδο.
Σχετικά με το καλώδιο HDMI είναι το τρίτο που έχω δοκιμάσει, το παράξενο είναι και το WD led το οποίο αναβοσβήνει, και στο manual λέει, ότι αυτό είναι πρόβλημα, απλά δεν το κάνει πάντα.
Μάλιστα εχτές ήθελα να δοκιμάσω τις καινούργιες σελίδες στο διαδίκτυο και 2 φορές μετά από χρήση 5 λεπτών κόλλησε και χρειάστηκε να κάνω restart από το κουμπί που έχει από κάτω, χάνοντας έτσι όλες τις ρυθμίσεις.
Τηλεόραση είναι η Panasonic G20, αλλά και αυτό δεν δικαιολογεί μία να βρίσκει το WD και μία να μην το βρίσκει.
Ηλίας

Σχετικά με το καλώδιο HDMI είναι το τρίτο που έχω δοκιμάσει, το παράξενο είναι και το WD led το οποίο αναβοσβήνει, και στο manual λέει, ότι αυτό είναι πρόβλημα, απλά δεν το κάνει πάντα.
Μάλιστα εχτές ήθελα να δοκιμάσω τις καινούργιες σελίδες στο διαδίκτυο και 2 φορές μετά από χρήση 5 λεπτών κόλλησε και χρειάστηκε να κάνω restart από το κουμπί που έχει από κάτω, χάνοντας έτσι όλες τις ρυθμίσεις.
Τηλεόραση είναι η Panasonic G20, αλλά και αυτό δεν δικαιολογεί μία να βρίσκει το WD και μία να μην το βρίσκει.
Ηλίας
και μενα μερικες φορες αναβοσβηνει , αλλα δεν ειναι προβλημα (τουλαχιστον σε μενα).Μαλιστα γραφει complited library.
Tο κολλημα που σου εκανε δεν ειναι καλο.Μηπως κολλησε στο facebook?
Τελος σε μια καινουργια τηλεοραση samsung που εχω , ΔΕΝ μου γυρναει αυτοματα στο hdmi μονο του.Στην ρυθμιση εικονας στο hdmi τι εχεις βαλει? RGB high?hdmi auto?8-12 bit?

δεν ξερω που να ποσταρω την ερωτηση , για αυτο και το κανω εδω.Αν ειναι λαθος ας το μετακινησει καποιος.
Εχω βρει κατι φουλ μπλου ρεϋ , τα οποια στα εξτρα εχουν 3D.Και διαφημιζωνται και ως 3D.Ακομα με το συγκεκριμενο πλαυερ αλλα και με το πι σι , τα εξτρα αυτα δεν τα εχω δει.
Ξερει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο? και αν ειναι sbs (side by side) ?

και μενα μερικες φορες αναβοσβηνει , αλλα δεν ειναι προβλημα (τουλαχιστον σε μενα).Μαλιστα γραφει complited library.
Tο κολλημα που σου εκανε δεν ειναι καλο.Μηπως κολλησε στο facebook?
Τελος σε μια καινουργια τηλεοραση samsung που εχω , ΔΕΝ μου γυρναει αυτοματα στο hdmi μονο του.Στην ρυθμιση εικονας στο hdmi τι εχεις βαλει? RGB high?hdmi auto?8-12 bit?
Καλημέρα zilmer, σχετικά με της ρυθμίσεις είναι όπως γράφεις RGB high, hdmi auto μόνο τα bit τα έβαλα στα 12 και τώρα βλέπω πήγε μόνο του στα 8 και ενώ του βάζω πάλι 12 δεν το παίρνει, παρά μένeι στα 8 bit.
Ηλίας

ε? τι αστερια σου βγαζει??? που τα ειδες?

ρεσυ νικολα μπας κ απτη χαρα σου βλεπεις αστερακια κ μας το κρυβεις??? εγω τωρα ειδα ενα τεταρτο ac milan - man united σε 1080p κ βλεπω κατι αστεριες αλλο πραμα σου λεω!!!! :flipout::flipout:

Θα βγάλω μία φώτο και θα την ποστάρω να δείτε.Εγώ έχω βάλει άλλο θέμα για να μπορέσω να δω τα γνωστά moviesheets.Ίσως έχει πρόβλημα μόνο με αυτά τα θέματα.
Επίσεις παιδιά, άν πατήσετε "get content info" μετά θα υπάρξει και επιλογή για trailer απο youtube. :)

Last edited:
Θα βγάλω μία φώτο και θα την ποστάρω να δείτε.Εγώ έχω βάλει άλλο θέμα για να μπορέσω να δω τα γνωστά moviesheets.Ίσως έχει πρόβλημα μόνο με αυτά τα θέματα.
Επίσεις παιδιά, άν πατήσετε "get content info" μετά θα υπάρξει και επιλογή για trailer απο youtube. :)

ααα ξερω τι λες ! Δεν ειναι τιποτα αυτα-Eιναι rate και καλα και ειναι του theme.Οπως το ειπες , αλλαζεις theme και δεν τα εχεις

Καλημέρα zilmer, σχετικά με της ρυθμίσεις είναι όπως γράφεις RGB high, hdmi auto μόνο τα bit τα έβαλα στα 12 και τώρα βλέπω πήγε μόνο του στα 8 και ενώ του βάζω πάλι 12 δεν το παίρνει, παρά μένeι στα 8 bit.
Ηλίας

και σωστα δεν μενει.Την πλοηγηση στην κανει στα 60hz και οταν ξεκινα ταινια γυρνα στα 24.Για να το εχεις σταθερα στα 12, πας την hdmi στα 24 hz μονιμα.
Αν και δεν ειχα (στα ματια μου) καμμια διαφορα 8 με 12

Ηλίας

Δεν έχει YcBcr ? Aυτό θα υποστηρίξει τα 12 bit

Έχει διαφορά το βάθος χρώματος? 8 απο 12 bit? Και με hdmi δέν μπορούμε να έχουμε 12??

στην δικια μου τηλεοραση δεν βλεπω κατι , εκτος αν πεισω τον ευατο μου οτι βλεπω.Δοκιμασε το και εσυ.Γινεται να εχεις 12

μου το επαναφέρει στα 8...δέν ξέρω τι σκτ γίνεται..θα το ξανά δοκιμάσω..