WD TV Live Hub

ελεγα μπας κ βλεπες καμμια 10ρια την ημερα :BDGBGDB55: (οχι οτι αυτο δικαιολογει το συντομο ταβλιασμα του....)

Η ερωτηση κ στα υπολοιπα παιδια που ειχαν προβλημα ειναι οι ταινιες που ηταν περασμενες μεσα παπαλα??? :bigcry:
Εγω μεσα του περναω μονο σειρες!!!σε εξωτερικο δισκο βλεπω μονο τις ταινιες!!!δηλαδη βαρια αρχεια οπως π.χ ματροσκες.

Εγω μεσα του περναω μονο σειρες!!!σε εξωτερικο δισκο βλεπω μονο τις ταινιες!!!δηλαδη βαρια αρχεια οπως π.χ ματροσκες.

εσυ δε μετρας το δικο σου σε βλεπει κ τρεμει οπως το δικο μου!!! :flipout::flipout::flipout:

ελεγα μπας κ βλεπες καμμια 10ρια την ημερα :BDGBGDB55: (οχι οτι αυτο δικαιολογει το συντομο ταβλιασμα του....)

Η ερωτηση κ στα υπολοιπα παιδια που ειχαν προβλημα ειναι οι ταινιες που ηταν περασμενες μεσα παπαλα??? :bigcry:

Πάπαλα δε λέει τίποτα.
WD :rifle::rifle::rifle:
Για να τις ξαναβρώ έχω seedbox πλέον.

Το παθητικό κομμάτι του hub πάντως είναι ο δίσκος του. Από τότε που δεν είναι πάνω πραγματικά δουλεύει πολύ καλύτερα, παίζει τα πάντα χωρίς χαζοκολλήματα και πραγματικά δείχνει καθημερινά τα δόντια του σε σχέση πχ με το m31b που είχα.

Last edited:
Πάπαλα δε λέει τίποτα.

Το παθητικό κομμάτι του hub πάντως είναι ο δίσκος του. Από τότε που δεν είναι πάνω πραγματικά δουλεύει πολύ καλύτερα, παίζει τα πάντα χωρίς χαζοκολλήματα και πραγματικά δείχνει καθημερινά τα δόντια του σε σχέση πχ με το m31b που είχα.

oχι τιποτα αλλο αλλα καναμε δυο μηνες να τον γεμισουμε μεχρι τη μεση ρε φουστη μου. Μαλλον θα ζητησω φωτογραφια του spartan να τη κανω κορνιζα να τη βαλω διπλα στο hub :BDGBGDB55:

Πάπαλα δε λέει τίποτα.

Εγω θεωρω οτι το μεγαλο μειον ειναι ο δισκος του. Γιατι αν και εφοσον το μηχανακι τιναζει τα πεταλα και φυσικα κανενας δεν σου εξασφαλιζει τα αρχεια σου, τοτε καλυτερα να μην βαζανε καθολου δισκο. Μπαινεις στο πειρασμο να τον γεμισεις, μιας που ειναι αργη η μεταφορα βαζεις οσα περισσοτερα μπορεις και μετα την τρως.

Στο WD Community ανεφερθει οτι ανοιγοντας το μηχανακι και αποσυνδεοντας το μπροστινο power τοτε το μηχανακι δουλευει κανονικα. Τωρα βεβαια ποιος το κανει αυτο σε καινουργιο αλλουνου παπα ευαγγελιο....

oχι τιποτα αλλο αλλα καναμε δυο μηνες να τον γεμισουμε μεχρι τη μεση ρε φουστη μου. Μαλλον θα ζητησω φωτογραφια του spartan να τη κανω κορνιζα να τη βαλω διπλα στο hub :BDGBGDB55:
Εκει να δεις για ποτε το μηχανημα θα παρει τα πανω του!!μιλαμε κιχ δεν θα κανει.:flipout::flipout::flipout:

Καλημέρα δε όλους τους φίλους.Μια ερώτηση σε όλους τους κατόχους του ποιο πανω μηχανήματος.Πως μπορώ να ακούσω ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας μέσω του hub?πως μπορώ να δω ποιους ραδιοφωνικους σταθμούς της αθήνας μπορει να ακούσω?Ευχαριστώ πολυ την βοηθειά σας

Εγω θεωρω οτι το μεγαλο μειον ειναι ο δισκος του. Γιατι αν και εφοσον το μηχανακι τιναζει τα πεταλα και φυσικα κανενας δεν σου εξασφαλιζει τα αρχεια σου, τοτε καλυτερα να μην βαζανε καθολου δισκο. Μπαινεις στο πειρασμο να τον γεμισεις, μιας που ειναι αργη η μεταφορα βαζεις οσα περισσοτερα μπορεις και μετα την τρως.

Στο WD Community ανεφερθει οτι ανοιγοντας το μηχανακι και αποσυνδεοντας το μπροστινο power τοτε το μηχανακι δουλευει κανονικα. Τωρα βεβαια ποιος το κανει αυτο σε καινουργιο αλλουνου παπα ευαγγελιο....

Το ίδιο πράγμα λέμε -bye-
Μια χαρά ανοίγει και αλλάζεις & δίσκο μόνος σου

Καλημέρα δε όλους τους φίλους.Μια ερώτηση σε όλους τους κατόχους του ποιο πανω μηχανήματος.Πως μπορώ να ακούσω ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας μέσω του hub?πως μπορώ να δω ποιους ραδιοφωνικους σταθμούς της αθήνας μπορει να ακούσω?Ευχαριστώ πολυ την βοηθειά σας

αν έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού ή έστω την προηγούμενη, θα πας στα services και θα βρεις το TuneIn Radio (νομίζω). Εκεί θα επιλέξεις Ελλάδα και θα βρεις αυτούς που θέλεις. Τους σώνεις στα "My Presets" και τελείωσες. Είναι πολύ φιλικό και εύκολο...

Το ίδιο πράγμα λέμε -bye-
Μια χαρά ανοίγει και αλλάζεις & δίσκο μόνος σου

Δισκο αλλαζεις οτι ωρα θελεις. Το Power γιατι να το αποσυνδεσω δεν καταλαβα. Σε καινουργιο μηχανημα να κανεις μαγικα για να δουλεψει......... Απαραδεκτη η WD σε αυτο το κομματι. Το προβλημα τρεχει κανα εξαμηνο τωρα και η εταιρια δεν εχει βγαλει καποια επισημη ανακοινωση. Απλα αντικαθιστα τα ελλατωματικα μηχανηματα με αλλα που επισης μπορει να ειναι ελλατωματικα.

Να κανω μια ερωτηση σε οποιον ξερει..... το Service ποσο καιρο το περιμενατε; Απευθυνομαι σε οσους το εστειλαν πισω για αλλαγη

Να κανω μια ερωτηση σε οποιον ξερει..... το Service ποσο καιρο το περιμενατε; Απευθυνομαι σε οσους το εστειλαν πισω για αλλαγη

Εγώ δεν τόχω αλλάξει ακόμα, απλά άλλαξα το δίσκο του με δικό μου, ίσως αργότερα...

Τελικα η οδυσσεια μολις ξεκινησε. Το μηχανημα το εστειλα στις 16 Ιουνιου και μεχρι την Δευτερα που μας περασε δεν το ειχανε κοιταξει. Αυτο εγινε κατοπιν τηλεφωνηματος μου. Η αποστολη με courrier κοστισε 11 ευρω με acs. Ιδου και οι αποδειξεις.

Η κοπελια στο τηλεφωνο πηγε να τα μπαλωσει βεβαια αλλα δεν την επαιρνε. Τελος παντων ειπανε οτι θα με παιρνανε στο τηλεφωνο αυθημερων ή την επομενη. Πραγματι την ιδια μερα και μαλιστα γυρω στις 3 το μεσημερι δεχθηκα τηλεφωνο απο το service του καταστηματος της Μαγουλας Αττικης που το ειχα στειλει, (εκει μου ειπανε απο το τηλεφωνο) και με ενημερωσαν οτι το hub δεν εχει τιποτα και μαλιστα επαιζε για ωρες. Ποτε προλαβε βεβαια αφου στις 11 το πρωι που ειχα παρει τηλεφωνο δεν το ειχανε καν πιασει στα χερια τους..... Τελος παντων τους ειπα να μου το στειλουνε και σημερα το παρελαβα με την Γενικη ταχυδρομικη καταβαλοντας 13 και 90 ευρω.
Ανοιγω το κουτι και βλεπω αυτο.

Φυσικα το μηχανημα ΔΕΝ λειτουργει. Reset ειχα κανει και εγω και δεν δουλεψε και ουτε και τωρα δουλευει. Update που γραφουν οτι εκαναν στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι το κανανε με στικακι. Δεν μας ειπαν πως φλασαριστηκε σε προηγουμενο version αλλα το περναμε στο ντουκου. Το αποτελεσμα ειναι οτι εγω ειμαι με ενα μηχανακι που συνεχιζει να μην δουλευει , 25 ευρω φτωχοτερος για το τιποτα και φυσικα τωρα θα το στειλουν στην αντιπροσωπεια. Αφου βεβαια το ξαναστειλο και ξαναπληρωσω και ξαναπεριμενω κλπ κλπ

Συν της αλλης το μηχανημα μετα απο διακοπη ρευματος της ΔΕΗ αναβει και μένει ανοιχτό. Οτι να ναι.

Συν της αλλης το μηχανημα μετα απο διακοπη ρευματος της ΔΕΗ αναβει και μένει ανοιχτό. Οτι να ναι.

Αυτο το παρατηρησα κι εγω...τι κουλο ειναι αυτο?Εννοειται πως το ειχα κλεισει με πατημα 5 δτλ. και δεν ηταν σε standby.

Μαγκες το μηχανακι ειναι στοιχειωμενο. Εχω απο χτες που το δοκιμαζω να δω συμπεριφορα και κανει restart οποτε του καπνισει. Εννοειτε οτι προσπαθω να τραβηξω οτι ταινια του ειχα φορτωσει επανω και για αυτο το εχω αναμμενο συνεχεια. Βεβαια το κουλο που παρατηρησα ηταν οτι ενω το ειχα κλεισει χτες πριν παω για υπνο αλλα το πρωι το βρηκα αναμεννο παλι. Βαζω στοιχημα οτι αυτο το συστημα που το κραταει σε κατι παραπανω απο stand by ειναι υπευθυνο για τις παπαριες που κανει το μηχανημα.

Περίεργο. Σε μένα που το έχω κανά τετράμηνο συν δυο μήνες ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, λειτουργεί άψογα μέχρι στιγμής με μετακινήσεις, μετακομίσεις καί διάφορες αλλαγές.
ΆΨΟΓΟ. Φτου να μην το ματιάσω. Και εννοείται φουλ λειτουργικό μηχανάκι. Από τις αγορές που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο