WD TV Live Hub

ειτε με φορητο δισκο μεσο usb ειτε απο δικτυο.Εγω το δευτερο κανω , αργει λιγο , αλλα δεν πειραζει.
Εμενα η συμβιωση με το μηχανηματακι ειναι αψογη.Εικονα και κινηση παρα πολυ καλη.Κριμα τα λεφτα που ειχα δωσει προσφατα για htpc...κριμα ! ΑΤΙ διπλοπυρηνοι επεξεργαστες και ενα σωρο μαλ..ς και αυτο παιζει iso στο μπαμ και με ωραια κινηση...κατεβασα και 3d ντοκυμαντερ και ευχαριστηθηκα την τηλεοραση μου..αν ειχε και movie sheets καλυτερο θα ηταν μαγεια

ειτε με φορητο δισκο μεσο usb ειτε απο δικτυο.Εγω το δευτερο κανω , αργει λιγο , αλλα δεν πειραζει.
Εμενα η συμβιωση με το μηχανηματακι ειναι αψογη.Εικονα και κινηση παρα πολυ καλη.Κριμα τα λεφτα που ειχα δωσει προσφατα για htpc...κριμα ! ΑΤΙ διπλοπυρηνοι επεξεργαστες και ενα σωρο μαλ..ς και αυτο παιζει iso στο μπαμ και με ωραια κινηση...κατεβασα και 3d ντοκυμαντερ και ευχαριστηθηκα την τηλεοραση μου..αν ειχε και movie sheets καλυτερο θα ηταν μαγεια

Γιατί καλέ; Μια χαρά moviesheets έχει! :P

Γιατί καλέ; Μια χαρά moviesheets έχει! :P
γιατι ειμαι βιαστικος και λεω παπαρολογιες..εχεις δικιο..το μηχανηματακι ακουμπα το τελειο.,.δλδ και τα οποια ελαττωματακια εχει...----> who gives a fuck !

γιατι ειμαι βιαστικος και λεω παπαρολογιες..εχεις δικιο..το μηχανηματακι ακουμπα το τελειο.,.δλδ και τα οποια ελαττωματακια εχει...----> who gives a fuck !

xαχα... όλοι μας το παθαίνουμε. Εγώ νόμιζα πως δεν μπορεις να μετακινησεις ή να συγχρονίσεις υπότιτλους στην αρχή, αλλά το κάνει κ αυτό τελικα... :)

παιδια μια βοήθεια. Σκέφτομαι να αγοράσω WD TV HUB αλλα επειδή διαθέτω εναν φορητό WD 500GB σκέφτομαι και το WD TV LIVE. ποιο συμφέρει καλύτερα?Στο σπίτι διαθέτω ασύρματο δίκτυο. ευχαριστω και χρόνια πολλά

παιδια μια βοήθεια. Σκέφτομαι να αγοράσω WD TV HUB αλλα επειδή διαθέτω εναν φορητό WD 500GB σκέφτομαι και το WD TV LIVE. ποιο συμφέρει καλύτερα?Στο σπίτι διαθέτω ασύρματο δίκτυο. ευχαριστω και χρόνια πολλά

Eάν τα έχεις τα λεφτά για το hub, τσίμπα το χωρίς άλλη σκέψη... Το λειτουργικό του είναι πολύ ανώτερο του live. Και εφόσον βλέπεις HD έργα, τα 500GB θα τα έχεις γεμίσει σε ένα-δυο μηνες...

...τα 500GB θα τα έχεις γεμίσει σε ένα-δυο μηνες...
Αυτο ειναι που μου ξυνιζει στο μηχανημα... Επρεπε να εχει και version για 3.5 δισκο.
Οχι οτι τα 2 ΤΒ δεν θα τα γεμιζα!

Απάντηση: Re: WD TV Live Hub

κατεβασα και 3d ντοκυμαντερ και ευχαριστηθηκα την τηλεοραση μου..αν ειχε και movie sheets καλυτερο θα ηταν μαγεια
Σορρυ αν εχει ξανααπαντηθει αλλα τι 3d παιζει; fullhd η side by side? επισης απο bd-iso η mkv?

Σημερα το περιμενω αλλα ηθελα να ρωτησω. Ο δισκος που εχει μεσα τον κανατε format ή οχι?

οχι , εγω δεν τον πειραξα. Παντως το μονο το ελαττωμα ειναι οτι ειναι τα ζωα μου αργα ειτε περνας ταινιες ειτε κανεις περιηγηση στο video library και εχουν εξωφυλλα κτλ κτλ και για πρωτη φορα χτες ενα BR iso εκανε σπασιματα κατα την αναπαραγωγη.Μολις ομως το αποσυμπιεσα το επαιξε νερακι.

Χρόνια Πολλά !!!

εμένα δεν μου έπαιξε καθόλου εχτές βίντεο από γάμο (υποθέτω ότι δεν φτιάχτηκε σωστά) AVI-27GB με τα εξής βασικά χαρακτηριστικά (βλέπε επισύναψη).
Το PC το παίζει το αρχείο μια χαρά.

Attachments

• Avi_27gb.JPG
    Avi_27gb.JPG
    21.2 KB · Views: 56
οχι , εγω δεν τον πειραξα. Παντως το μονο το ελαττωμα ειναι οτι ειναι τα ζωα μου αργα ειτε περνας ταινιες ειτε κανεις περιηγηση στο video library και εχουν εξωφυλλα κτλ κτλ και για πρωτη φορα χτες ενα BR iso εκανε σπασιματα κατα την αναπαραγωγη.Μολις ομως το αποσυμπιεσα το επαιξε νερακι.
Περιεργο!!εμενα σε περιηγηση σε βιντεο library παει μια χαρα!!!αλλα στο θεμα με το περασμα των αρχειων στο εσωτερικο του δισκο συμφωνο αργει καπως!!!.Κατα τα αλλα το μηχανημα αξιζει τα λεφτα του με το παραπανω!!!

Σημερα το περιμενω αλλα ηθελα να ρωτησω. Ο δισκος που εχει μεσα τον κανατε format ή οχι?
Οχι δεν θα τον πειραξεις καθολου!!καλοριζικο κιολας!!!!!:a0210:

Το περιμενω και εγω απο λεπτο σε λεπτο :p
Μετα απο μαχες με τις 6xxx της ati, αποφασισα μεχρι να λυσουν τα θεματα τους να μπω στον κοσμο των media players. Μολις το σεταρω και δω κανα δυο σειρες, θα γραψω εντυπωσεις. Το αγορασα απο το my systems (212 ε).

To μηχανημα κανει απο μονο του sync οτι βρει σε video photo κτλ. Πολυ καλο αλλα... αμα εχεις αρχεία πανω απο 1tb τοτε αποθηκεύει κατα προτίμηση?

Επισης παρατηρησα οτι εχει να κανεις sync μονο ενα folder και τα subfolders του. Δεν μπορεις να κανεις περισσότερους sync.

Τωρα με το sync εχω μια απορια. Κανει αλλαγες με βαση την πηγη? Αμα προσθεσω αρχεια στο pc ή διαγραψω γινεται αντιστοιχα και στο wd?

To συνδεσα, εκανα firmware update, αλλα δε μου εμφανιζει Ελλ. υποτιτλους αλλα τα γνωστα αλλαμπουρνεζικα.
Εψαξα ολο το setup, δεν εχει καποιο option παρα μονο το subtitle default που δεν αλλαζει τιποτε...
Ακομη ποια η διαφορα του synch με το copy?

To συνδεσα, εκανα firmware update, αλλα δε μου εμφανιζει Ελλ. υποτιτλους αλλα τα γνωστα αλλαμπουρνεζικα.
Εψαξα ολο το setup, δεν εχει καποιο option παρα μονο το subtitle default που δεν αλλαζει τιποτε...
Ακομη ποια η διαφορα του synch με το copy?
Θα πας στο setup!!θα μπεις στην επιλογη system!!!και εκει θα πας στην επιλογη που λεει Additional Encoding Support!!!και θα επιλεξεις Greek windows-1253 και εισαι ετοιμος!!!:a0210:
Τωρα η διαφορα του synch απο του copy απο οτι πιστευω!!! ειναι στο οτι εχει να κανει οτι στην πρωτη επιλογη σου περναει οτι εχεις μεσα απο τον εξωτερικο δισκο που συχρονιζεις στον εσωτερικο του player!!και στην δευτερη επιλογη διαλεγεις εσει πιο αρχειο θες να περασεις μεσα.

Last edited: