WD TV Live Hub

Thx Spartan27.
Το βρηκα τελικα με αλλο τροπο.
Ενω παιζει το υλικο, option και subtitles adjustment.
Πιθανον οπως το εκανα να λειτουργει μονο για την ταινια που βλεπω και να μη μενει στα settings. Θα το κανω και οπως ειπες...

Thx Spartan27.
Το βρηκα τελικα με αλλο τροπο.
Ενω παιζει το υλικο, option και subtitles adjustment.
Πιθανον οπως το εκανα να λειτουργει μονο για την ταινια που βλεπω και να μη μενει στα settings. Θα το κανω και οπως ειπες...
Ναι αμα το κανεις με τον τροπο που σου ειπα δεν θα χρειαζεσαι να κανεις τον τροπο που βρηκες!!!επειδη θα ειναι αποθηκευμενη η επιλογη στα settings.

Ρε παιδια το μηχανημα οταν ειναι κλειστο γιατι συνεχιζει να δουλευει και ακούγεται? Βασικα δεν θελω να το ακουω γιατι ειναι σε κρεβατοκάμαρα. Μηπως φταίει το NAS που το εχω ON? Αν οχι πως μπορω να το κανω να μην δουλευει καθολου? Δεν με ενδιαφερει να διαμοιράζει αρχεία αλλού.

Καποια προβληματακια εχει το δικο μου (ή ολα);;
1) Στο hdmi auto δεν αλλαζει τη συχνοτητα αναλογα με το υλικο αλλα βγαζει παντα 1080p 50 hz. Οταν το βαζω χειροκινητα στα 1080p 24hz με καθε απενεργοποιηση του μηχανηματος, μολις το ξαναανοιγω "γυρναει" στα 50hz. Ετσι καθε φορα που ανοιγω το μηχανημα πρεπει να το βαζω χειροκινητα στα 24 hz. Bummer...
2) Το control καποιες φορες κολαει, σταματαει δλδ να ανταποκρινεται το player σε αυτο με αποτελεσμα να πρεπει να το κανω restart.
Τα εχει κανεις αλλος αυτα;;;

Αυτο που λες με το remote το παθα κι εγω και νομιζα οτι ειχανε τελειωσει οι μπαταριες και τις αλλαξα αλλα δεν. Τελικα χρειάστηκε να το βγαλω απο την μπριζα για να δουλεψει γιατι ουτε με restart δουλεψε το remote.

Silent εχεις βαλει το τελευταιο firmware??
Καποιο bug πρεπει να ειναι γιατι μου το εκανε 2 - 3 φορες σε 4 ωρες χρησης. Τις 2 μετα απο pause, την αλλη σε ασχετη φαση.
Και αυτο με τα 24hz ειναι εκνευριστικο. Καθε φορα που ανοιγει το μηχανημα δινει 1080 στα 50 και πρεπει να το γυρναω manual.
Σημερα θα το συνδεσω στο δικτυο και θα γραψω εντυπωσεις. Ακομη θελω να τσεκαρω αν τις σειρες που ειναι 720 στα 23.976 τις παιζει καλυτερα σε 1080 στα 24 ή 720 στα 50 ή 60. Βεβαια σε αυτο παιζει ρολο και το μεσο προβολης οποτε οποιο συμπερασμα θα αφορα το δικο μου sstup προφανως...

σκεφτειτε ενα htpc με ακριβα πραγματα πανω και windows 7..στην αρχη ολα δουλευουν τελεια και μετα καταρρεει το συτημα..γενικα σπαει νευρα.4 χρονια ασχολουμαι με αυτα..γιατι τα λεω αυτα? γιατι ειναι πταισματα μπροστα στην εικονα που δινει το wd και με την απλοτητα και την ευχρηστια του!
Γνωμη μου παντα...

Καποια προβληματακια εχει το δικο μου (ή ολα);;
1) Στο hdmi auto δεν αλλαζει τη συχνοτητα αναλογα με το υλικο αλλα βγαζει παντα 1080p 50 hz. Οταν το βαζω χειροκινητα στα 1080p 24hz με καθε απενεργοποιηση του μηχανηματος, μολις το ξαναανοιγω "γυρναει" στα 50hz. Ετσι καθε φορα που ανοιγω το μηχανημα πρεπει να το βαζω χειροκινητα στα 24 hz. Bummer...
2) Το control καποιες φορες κολαει, σταματαει δλδ να ανταποκρινεται το player σε αυτο με αποτελεσμα να πρεπει να το κανω restart.
Τα εχει κανεις αλλος αυτα;;;

Πως κλείνεις το WD; Και εγώ στην αρχή το έκλεινα από τον διακόπτη της μπρίζας και μου έκανε το ίδιο . Από τότε που το κλείνω με πάτημα 5" δεν έχω πρόβλημα πάντα μου μπαίνει στα 1080p 24hz .

Πως κλείνεις το WD; Και εγώ στην αρχή το έκλεινα από τον διακόπτη της μπρίζας και μου έκανε το ίδιο . Από τότε που το κλείνω με πάτημα 5" δεν έχω πρόβλημα πάντα μου μπαίνει στα 1080p 24hz .
+1
ουτε εγω εχω προβλημα

Δεν εχω πλεον προβλημα με το 24 απο οταν το κλεινω και το ανοιγω απο το κοντρολ.
Δε μου εμφανιζει τα εξωφυλλα ομως, ενω εχω σωστα περασμενους τους τιτλους. Πρεπει να κανω κατι;;

Ενα περίεργο πράμα. Καποια στιγμη ενώ ητανε κλειστο ανοιξε απο μονο του για μερικα δευτερολεπτα αναβοσβησε το λαμπακι μερικες φορες και ξαναεσβησε. Τι παιζει ρε παιδια?

Ενα περίεργο πράμα. Καποια στιγμη ενώ ητανε κλειστο ανοιξε απο μονο του για μερικα δευτερολεπτα αναβοσβησε το λαμπακι μερικες φορες και ξαναεσβησε. Τι παιζει ρε παιδια?

Μήπως έκανες κανά firmware update και στο έκανε αυτό?περίεργο πάντως.

Τα metadata για τις ταινιες πως τα δημιουργειτε. Εχω σπασει το καφαλι μου και δεν μπορω. Το salami δε δουλευει πλεον...

Απάντηση: Re: WD TV Live Hub

Τα metadata για τις ταινιες πως τα δημιουργειτε. Εχω σπασει το καφαλι μου και δεν μπορω. Το salami δε δουλευει πλεον...

Δές εδώ:

μια χρησιμη πληριοφορια οσοι χρησιμοποιουν το salamis για να φτιαχνουν εξωφυλα και πληριοφοριες για τις ταινιες τους,επειδη το imdb αλλαξε δομη στην ιστοσελιδα του δεν τραβαει πια πληριοφοριες το salamis..

η λυση ειναι να γραφτειτε στο imdb και μεσα απο το browser του salamis να κανετε login στο imbd να πατησετε στο acount σας και απο εκει και περα επιλεγετε εκει που λεει

personalize
Update your site preferences
και μεσα σε αυτο τικαρετε την πρωτη επιλογη.
Show previous title and name page design (reference view):

ετσι αλλαζει η δομη του imdb και το salamis φορτωνει παλι τα δεδομενα.

Απάντηση: Re: WD TV Live Hub

Δε μου εμφανιζει τα εξωφυλλα ομως, ενω εχω σωστα περασμενους τους τιτλους. Πρεπει να κανω κατι;;

Επιλέγεις την ταινία και "Options"´> "Get Content Info"

Άντε γιατί δεν αντέχω πιά μ´εσένα... Όλα από μένα τα περιμένεις....
icon10.gif

Μαλιστα.
Ο λογος που δυσκολευομουν ειναι οτι λογω του media browser εψαχνα τα metadata σε επιπεδο folder και οχι file.
Το hub θελει σωστο rename στο ονομα του file της ταινιας και οχι του folder. Εκανα rename τα mkv ( απο movie.2010.panosrip.1080.dts π.χ σε movie (2010) και το wd τα βρηκε ολα ( με options - get content info).
Βεβαια αυτα βρισκονται μεσα σε folder και καταλαβαινω οτι για να τα δειξει σωστα το wd πρεπει να τα ριξω χυμα στο σκληρο του.
Και με κανενα τροπο δεν αλλαζω την αρχειοθετηση των ταινιων που εχω στο δικτυο.