WD TV LIVE, Xtreamer, κάτι άλλο;

Status
Not open for further replies.
WD TV LIVE

Εγώ αύριο παραλαμβάνω το WD live TV και θα συνδεθεί με την τηλεόραση 47LH9000 μέσω HDMI. Πάνω του θα ρίξω έναν εξωτερικό δίσκο WD 500GB γεμάτο ταινίες .mkv και με ήχους AC3, DTS κ.λ.π. Θα δω λοιπόν τι ψάρια πιάνει και θα σας πω αναλυτικά. Επίσης θα λυθεί και η απορία μου που ρωτάω τόσο καιρό δεξιά και αριστερά για το αν παίζει αρχεία βίντεο HD 720p (τραβηγμένα από κινητό τηλέφωνο) και με ήχο .AMR :guitarist:

Re: WD TV LIVE

Εγώ αύριο παραλαμβάνω το WD live TV και θα συνδεθεί με την τηλεόραση 47LH9000 μέσω HDMI. Πάνω του θα ρίξω έναν εξωτερικό δίσκο WD 500GB γεμάτο ταινίες .mkv και με ήχους AC3, DTS κ.λ.π. Θα δω λοιπόν τι ψάρια πιάνει και θα σας πω αναλυτικά. Επίσης θα λυθεί και η απορία μου που ρωτάω τόσο καιρό δεξιά και αριστερά για το αν παίζει αρχεία βίντεο HD 720p (τραβηγμένα από κινητό τηλέφωνο) και με ήχο .AMR :guitarist:

Ανέβασε 1 αρχείο να σου πω αν παίζει στο Xtreamer.

Ανέβασε 1 αρχείο να σου πω αν παίζει στο Xtreamer.

Προσπάθησα να ανεβάσω ένα βίντεο .mp4 2 δευτερολέπτων αλλά είναι κοντά στα 3ΜΒ και δεν με αφήνει να το ανεβάσω :huh2:.

Σε αυτά που ζητάς το WD μπορεί να ανταποκριθεί (σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις)

Σε ποιες δεν μπορει?Ξερεις?

Στη θέση σου πάντως (αν μπορούσα να μπω) θα αγόραζα το WD αν δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα το θέμα τις συμβατότητας με τα mkv και με "χάλαγαν" τα 20 παραπάνω ευρώ του Xtreamer (σε σχέση με καινούργιο ένα WD) και βέβαια αν δεν με πείραζε το ότι θα αγόραζα ένα μεταχειρισμένο έναντι ενός καινούργιου!

Αν δεν σε "χαλαγαν" τα 35 παραπανω ευρω του A-200 σε σχεση με xtreamer θα το αγοραζες?

Αν δεν σε "χαλαγαν" τα 35 παραπανω ευρω του A-200 σε σχεση με xtreamer θα το αγοραζες?

Δεν το έχω τεστάρει και δεν μπορώ να σου πω ακριβώς σε ποιά ακριβώς έχει πρόβλημα! Αν θες μπορείς να παρακολουθήσεις εδώ όταν κάποιος με το WD μπει στον κόπο να το τεστάρει!

Το τι "χαλάει" τον κάθε ένα είναι σαφώς υποκειμενικό. Αν κάθε φορά μάλιστα προσθέτω και από λίγα ευρώ παραπάνω θα καταντούσα να αγοράσω τελικά ένα μάλλον ακριβό μηχάνημα, που πιθανώς να έχει περισσότερες δυνατότητες από τα υπόλοιπα αλλά και από αυτά που ζητάω επό ένα τέτοιο σύστημα.

Αυτό που έκανα τελικά είναι να δώσω 203 και να αγοράσω το XT+eTRAYz και με δύο δίσκους που είχα διαθέσιμους να έχω ένα σύστημα που δουλεύει σχεδόν άψογα σε ότι του έχω ζητήσει!

βασικα δεν σε ρωτησα με ποια .mkv εχει προβλημα το live...αλλα με αφορμη αυτο που εγραψες πιο πανω "Σε αυτά που ζητάς το WD μπορεί να ανταποκριθεί (σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις) " αν ηξερες σε ποια "απαιτηση" μου απο τις πεντε δεν ανταπεξερχεται...
τεσπα..θα κανω κ μια ερωτηση στο thread του live,μηπως με βοηθησουν εκει..

Προσπάθησα να ανεβάσω ένα βίντεο .mp4 2 δευτερολέπτων αλλά είναι κοντά στα 3ΜΒ και δεν με αφήνει να το ανεβάσω :huh2:.
Το δοκίμασα και στο C-200 και στο Xtreamer.

Και στα 2 παίζει εικόνα κανονικά χωρίς ήχο.

Στο Xtreamer στο Info μου βγάζει unknown και στο c-200 Dolby digital άλλα ήχος δεν ακούγεται.

Status
Not open for further replies.