για να μην ανοιγω νεο thread..
θελω ενα media player...θα συνδεθει πανω του ενας εξ.σκληρος 2,5" κ στην lcd στο σαλονι με hdmi για αναπαραγωγη μονο ξενων σειρων σε .mkv(ελπιζω να μην αφορουν κ τις σειρες αυτες οι "ιδιοτροπες" κωδικοποιησεις που βλεπω να αναφερονται) με ηχο ac3-dts...απο το audio out της TV στην αναλογικη εισοδο ενος παλιου all-in-one ηχοσυστηματος για στερεο ακροαση
να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους
να υποστηριζει flac
να εχει αναλογικες εξοδους ηχου(l/r) ωστε να συνδεθει απευθειας (χωρις την παρεμβαση της tv )στο all-in-one για ακροαση μουσικης
να μπορω να κανω πλοηγηση σε αλλους φακελους κ.τ.λ ,κατα την ακροαση ενος τραγουδιου..
αν "παιρνει" κ καποιο απο τα διαφορα "skin"-προγραμματα για πιο ομορφο μενου,εξωφυλλα, κατηγοριες κ.τ.λ που βλεπω σε αλλα thread, ακομα καλυτερα
υπαρχει αρκετος ελευθερος χωρος γυρω απο την τοποθετηση του στο rack, οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα υπερθερμανσης..(η ελλειψη ανεμιστηρα δηλ. δεν νομιζω να μου δημιουργησει προβλημα..μαλλον θα ηταν κ καλυτερα ενα fanless για οσο πιο αθορυβο συστημα..)
θεωρω οτι θελω τα πολυ "βασικα" οπότε θα μπορω να κανω την δουλεια μου με κατι αρκετα οικονομικο...στα συν οτι δεν επειγομαι οπότε εχω την ευχαιρεια κ για κατι μεταχειρισμενο..
λοιπον,τι προτεινετε?