drgt Senior Member 15 February 2009 456 4 February 2011 #1 Αν χρησιμοποιησατε τετοιο δισκο (2ΤΒ 3,5 ιντσες) στο player σας, βαλατε jumper στα pins 7, 8?. Συμφωνα με την WD, υπο windows xp, 7 και 8 πρεπει να βραχυκυκλωθουν για best performance. Αλλα αν το κανω, θα το "βλεπει" το Linux? Attachments jumper.jpg 41.8 KB · Views: 37
Αν χρησιμοποιησατε τετοιο δισκο (2ΤΒ 3,5 ιντσες) στο player σας, βαλατε jumper στα pins 7, 8?. Συμφωνα με την WD, υπο windows xp, 7 και 8 πρεπει να βραχυκυκλωθουν για best performance. Αλλα αν το κανω, θα το "βλεπει" το Linux?
vadergr Super Moderator Staff member 17 August 2007 28,621 Μεταμορφωση 4 February 2011 #2 Έχω πάρει έναν ,δεν του έχω κάνει τίποτα και παίζει άψογα μέσα σε ενα εξωτερικό κουτί που είναι συνδεδεμένο με το prime 3 .
Έχω πάρει έναν ,δεν του έχω κάνει τίποτα και παίζει άψογα μέσα σε ενα εξωτερικό κουτί που είναι συνδεδεμένο με το prime 3 .
S SimonD New member 26 March 2007 80 4 February 2011 #3 Και γω τον έχω, χωρίς να έχω πειράξει κάτι. Το Jumper αφορά advanced format και χρειάζεται winXP και μετά κλπ. και για να δουλέψει θέλει Utility της WD για Format. Μάλλον σε player θα έχεις πρόβλημα.
Και γω τον έχω, χωρίς να έχω πειράξει κάτι. Το Jumper αφορά advanced format και χρειάζεται winXP και μετά κλπ. και για να δουλέψει θέλει Utility της WD για Format. Μάλλον σε player θα έχεις πρόβλημα.