WDTV Live gen3

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Το βιντεάκι το είδες; ακολούθησες τις οδηγίες του;
Θα δω αν μπορώ να βρω τίποτα άλλο.

Δες λίγο και εδώ

Last edited:
Re: WDTV LIVE gen3

Παίζει να είναι και θέμα δικτύου που δεν βρίσκει εξώφυλλα ??????? δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

καλησπερα εχω κανει τα βηματα που περιγραφει στις σελιδες του manual σελ 234 κτλ οτι και να κανω μολις παω να μπω στο windows shares γραφει invalid username or password καμια ιδεα? ευχαριστω

καλησπερα εχω κανει τα βηματα που περιγραφει στις σελιδες του manual σελ 234 κτλ οτι και να κανω μολις παω να μπω στο windows shares γραφει invalid username or password καμια ιδεα? ευχαριστω

Λυπάμαι φίλε μου εγω προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με σύνδεση με pc και δεν γνωρίζω περισσότερα, πάντως επειδή έχω διαβάσει όλο το θέμα απο την πρώτη σελίδα είμαι σίγουρος ότι το αναφέρουν, όρεξη να έχεις για διάβασμα και θα το βρεις :a0210::a0210:

μαλιστα. τελικα εσυ με τα εξωφυλλα βρηκες ακρη η στα δειχνει μαυρα γιατι και εγω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα ευχαριστω

μαλιστα. τελικα εσυ με τα εξωφυλλα βρηκες ακρη η στα δειχνει μαυρα γιατι και εγω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα ευχαριστω

ΑΑΑΑΑΑΑΑ Πέστα ωρε χρυσόστομε και γω ψάχνομαι απο χθες να δω τι φταίει, Σε σένα σου βγάζει πληροφορίες ταινιών ???? γιατί σε μένα βγάζει κανονικά τα πάντα απο πληροφορίες αλλά απο εξώφυλλα πάπαλα. Απ'ότι είδα ούτε στην σελίδα http://192.168.2.3/ μπαίνει πράγμα που μάλλον υποδηλώνει πρόβλημα, τώρα το απο που αντλεί εξώφυλλα δεν το ξέρω αλλά πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο που έχει πέσει και το site.

ακριβως μονο πληροφοριες ,απο φωτογραφιες τιποτα δυστυχως.Η εκτος υπαρχει κανα αλλο σαιτ αν ξερει καποιος και μπορει να μας βοηθησει και μπορουμε να επιλεξουμε κανα αλλο καλα θα ηταν

φίλε δοκίμασε πάλι, έγινε βγαίνουν και πάλι τα εξώφυλλα, ήταν θέμα server απ'ότι φαίνεται, δοκίμασε και ενημέρωσε

καλημερα το δοκιμασα σημερα το πρωι αλλα τιποτα μηπως πρεπει να κανω τιποτα ρυθμισεις?

Ναι... Samsung D3 Station 3TB και Seagate Backup Plus Desktop 3TB έχουν δουλέψει απροβλημάτιστα...

καλησπερα παιζει καποιο αλλο σαιτ στο medata για να παιρνει πληροφοριες για τισ ταινιες?

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Θέλω τα φώτα σας.Έκανα δώρο σε φίλο το WD και παραπονιέται ότι συνεχώς κολάει.Του έχω συνδέσει εξωτερικό σκληρο στην μπροστινή είσοδο γιατί όταν δοκίμασα στην πίσω δεν τον έβλεπε πάντα.
Σας έχει ξανατύχει ή είναι προβληματικό το συγκεκριμένο;
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Θέλω τα φώτα σας.Έκανα δώρο σε φίλο το WD και παραπονιέται ότι συνεχώς κολάει.Του έχω συνδέσει εξωτερικό σκληρο στην μπροστινή είσοδο γιατί όταν δοκίμασα στην πίσω δεν τον έβλεπε πάντα.
Σας έχει ξανατύχει ή είναι προβληματικό το συγκεκριμένο;
Ευχαριστώ

Έχει περασμένο το τελευταίο firmware στο μηχανάκι;