WDTV Live gen3

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Βάλε τον δίσκο σε usb hub με εξωτερική τροφοδοσία, το οποίο hub έχεις συνδέσει στην είσοδο usb του media player.

Ουτε αυτο δουλεψε...σε ευχαριστω παντως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Ουτε αυτο δουλεψε...σε ευχαριστω παντως.

Εγω εχω το WDTV 2014, αλλα επειδη απ' ο,τι εχω καταλαβει ειναι στην ιδια λογικη με αυτο, θελω να αναφερω πως..
σε εμενα για να δει τον εξωτερικο σκληρο χωρις ρευμα (250.GB-USB 3), μερικες φορες, πρεπει
να μην εχω πανω τον αλλο δισκο που εχω με ρευμα,
η να χρειαστει να του κανω, ενω εχω πανω το δισκο (χωρις ρευμα) Restart.
Μετα αμα βαλω και τον δισκο με ρευμα, τους βλεπει και τους δυο.

Re: WDTV LIVE gen3

Με το firm 2.01.86, το μονάδικο πρόβλημα μη αναγνώρισης που είχα, ήταν σε ένα 128άρι stickάκι σε exFAT. Με λοιπά sticks σε FAT32/NTFS ή δίσκους, είτε με δική τους τροφοδοσία, είτε χωρίς, από 1 έως 3 ΤΒ, πρόβλημα ουδέν...

Με το firm 2.01.86, το μονάδικο πρόβλημα μη αναγνώρισης που είχα, ήταν σε ένα 128άρι stickάκι σε exFAT. Με λοιπά sticks σε FAT32/NTFS ή δίσκους, είτε με δική τους τροφοδοσία, είτε χωρίς, από 1 έως 3 ΤΒ, πρόβλημα ουδέν...

Εμενα κατεβασε το 2.02.32 επειδη ειναι συνδεδεμενο με το ιντερνετ που εβγαλε αναβαθμιση.
Επειδη οι δισκοι μου ειναι exfat γιατι εχω bluray ταινιες μεσα δεν ξερω μην φταιει αυτο(αλλα τον 2 tb που ειναι exfat αλλα τρφοδοτειται με ρευμα τα δειχνει ολα).
Γραφτηκα και στην WD Community αλλα δεν βρισκω παρομοιο προβλημα και δεν με αφηνει να κανω ποστ.....!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω εχω το WDTV 2014, αλλα επειδη απ' ο,τι εχω καταλαβει ειναι στην ιδια λογικη με αυτο, θελω να αναφερω πως..
σε εμενα για να δει τον εξωτερικο σκληρο χωρις ρευμα (250.GB-USB 3), μερικες φορες, πρεπει
να μην εχω πανω τον αλλο δισκο που εχω με ρευμα,
η να χρειαστει να του κανω, ενω εχω πανω το δισκο (χωρις ρευμα) Restart.
Μετα αμα βαλω και τον δισκο με ρευμα, τους βλεπει και τους δυο.
Εδω δεν παιζει τον εναν θα εβαζα και στην αλλη θυρα δεν το δοκιμασα καν απλως το συνδεσα στην αλλη θυρα μηπως εφταιγαν οι θυρες....

Τελικα αλλους σκληρους δισκους (που δεν ειναι exfat ) τους παιζει κανονικα exfat μονο σε σκληρο με τροφοδοσια ρευματος....τι να πω....!

Kαλησπερα, εχω επισης του 2014 , και εχω περασει και το τελευταιο firmware , γνωριζει κανεις εαν υπαρχει ρυθμιση ηχητικης ροης? αν αλλαζει δηλ την ομιλουμενη γλωσσα οπως η επιλογη των υποτιτλων ?

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Kαλησπερα, εχω επισης του 2014 , και εχω περασει και το τελευταιο firmware , γνωριζει κανεις εαν υπαρχει ρυθμιση ηχητικης ροης? αν αλλαζει δηλ την ομιλουμενη γλωσσα οπως η επιλογη των υποτιτλων ?
Αν το αρχειο εχει δυο ηχους, πατα (κατα την διαρκεια της αναπαραγωγης) το πληκτρο Audio, ωστε να επειλεξεις την γλωσσα ηχου που εσυ θες.

εννοειται οτι υπαρχει το αρχειο και ναι, το εχω ηδη κανει αλλα εμφανιζει μονο την ψηφιακη επεξεργασια της ταινιας π.χ. DTS-DOLBY DIGITAL και οχι γλωσσα !!

Λοιπον εχεις δικιο , με μπερδεψε οτι αναγραφοταν μονο η ψηφιακη επεξεργασια (και εξακολουθει να φαινεται μονο αυτη) ηταν και ισπανοιταλικες οι επιλογες δεν εδωσα βαση και τα παρατησα , ετσι αλλαξε απο ddts se dolby digital και η γλωσσα απλα θελει να περιμενεις και να το ακουσεις και οχι να το δεις ως επιλογες στις ενδειξεις , ευχαριστω φιλε μου!!

παιδια δεν πρεπει να ειναι τυχαιο!ΚΑΙ στο gen3 μου και στο 2014 που πηρε ενας φιλος μου μετα απο μια δυο μερες μη χρησης του wdtv ΔΕΝ βλεπει τον συνδεδεμενο 3.5 αρι σκληρο (που εχει δικο του ρευμα εννοω) στο usb.
πρεπει να τον βγαλω /ξανα βαλω απο το usb να το ξαναδει!

Πρόσεξε μην είναι στα τελευταία του ο δίσκος.
μα και στον φιλο μου με 2 διαφορετικους σκληρους?εγω εχω δοκιμασει και αλλους τρεις σκληρους σε 3 wdtv που εχω!

μα και στον φιλο μου με 2 διαφορετικους σκληρους?εγω εχω δοκιμασει και αλλους τρεις σκληρους σε 3 wdtv που εχω!
τελικά από την στιγμή που έβαλα στο δεύτερο usb έναν άλλον σκληρό 2.5αρη χωρίς δικό του ρεύμα ,και αυτόν και τον μεγάλο που δεν τον έβλεπε το wdtv μετά από κάποιες ώρες μη χρήσης, τους βλέπει πάντα ακόμα και εάν έχω να τους χρησιμοποιώ αρκετές ώρες!

τελικά από την στιγμή που έβαλα στο δεύτερο usb έναν άλλον σκληρό 2.5αρη χωρίς δικό του ρεύμα ,και αυτόν και τον μεγάλο που δεν τον έβλεπε το wdtv μετά από κάποιες ώρες μη χρήσης, τους βλέπει πάντα ακόμα και εάν έχω να τους χρησιμοποιώ αρκετές ώρες!
μπα τελικα παλι μονο ο μεγαλος σκληρος με δικο του ρευμα, δεν διαβαζεται μετα απο καποιο διαστημα αχρηστιας!τι διαολο μπαινει σε sleep και δεν ξανα διαβαζεται παρα μονο εαν τον βγαλω /ξανα βαλω στο usb!
καμια λυση?το κανει και σε 3 φιλους μου οποτε ειναι θεμα γενικο.εγω εχω εναν freeagent go flex και οι φιλοι μου WD σκληρους μαλιστα!

Καλησπερα καμια βδομαδα τωρα οταν βαζω τον σκληρο δισκο με νεες ταινιες ενω περιγραφει περιεχομενα το ειδος κτλ , δεν κατεβαζει εξωφυλλα συμβαινει το ιδιο και σε εσας ? ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

ευχαριστω για την απαντηση επειδη ειμαι αρκετα ασχετος και δεν ξερω και αγγλικα με τα λινκ που μου εστειλες κανω κατι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

ευχαριστω για την απαντηση επειδη ειμαι αρκετα ασχετος και δεν ξερω και αγγλικα με τα λινκ που μου εστειλες κανω κατι?

Κι εγω με τα αγγλικα δεν τα παω καλα.. αλλα απ' ό,τι καταλαβα το προβλημα ειναι στην πηγη που παιρνει τις πληροφοριες το WDT. Οποτε περιμενουμε να το διορθωσουνε.