WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Ok.Ευχαριστώ.Το προχωράω και μακάρι να είναι έτσι, μιας και οι "κουμπάροι" εκεί δεν ήξεραν και πολλές λεπτομέρειες να μου πουν για το μηχάνημα που διαθέτουν.

scaled.php

737 μέρες = 2 χρόνια + 7 μέρες ;)

ΣΩΣΤΟΣ!!!!
Κοιτούσα το "2/8/2014" και χαιρόμουν πως εχω την εγγύηση μέχρι τον Αύγουστο του 2014!
Τελικά δίνουν 2 χρόνια και 1 μηνά ..

Μερικές ερωτήσεις κ από μένα, παιδιά. Έχω ενεργοποιήσει το media library και ως view έχω επιλέξω αυτό που σου παρουσιάζει τις ταινίες οριζοντίως. Όταν πάει ο "κέρσορας" επάνω στο folder, τα πεδία genre, actors, κλπ είναι κενά και δεν εμφανίζεται καμία backdrop image. Αν πατήσω το ΟΚ και μπω μέσα στο φάκελο, τότε τα πεδία "γεμίζουν" κ οι backdrop images παίζουν σε slideshow.
  1. Πώς γίνεται να εμφανίζονται τα movie infos χωρίς να πρέπει να μπω στον κάθε φάκελο?
  2. Γίνεται να επιλέξω εγώ πόσες backdrop images θα κατεβάσει? Μόνο μία μου αρκεί.
  3. Γίνεται να επιλέξουμε κάποια άλλη πηγή πληροφοριών π.χ. imdb? Χλωμό το βλέπω, αλλά είπα να ρωτήσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

1. Πατωντας το πρασινο κουμπι απο το χειριστηριο πατας πανω στην πρωτη επιλογη (νομιζω λεει view πανω απο το sort δηλαδη) και στα δεξια επιλεγεις all. Εκει θα σου εμφανισει ολες τις ταινιες που βρισκονται μεσα στα folders απο ολους τους δισκους η τα shares που εχεις προσθεσει στη library και θα εχεις το αποτελεσμα που θελεις. Επισης μπορεις να επιλεξεις και το untagged για να δεις ποιες ταινιες δεν σου εχει βρει στο scrapping και να τις φτιαξεις χειροκίνητα.
2. Δεν γινεται εκτος και αν τις σβησεις μεσα απο καθε folder χειροκίνητα και κρατησεις τη μια.
3. Υποτιθεται οτι μπορεις να επιλεξεις και αλλο scrapper απο τις ρυθμισεις αλλα το πως ειναι ακομα αγνωστο η τουλαχιστον δεν εχω βρει κατι εγω. Παντως το TMDB ειναι εξισου καλο με το IMDB και ο λογος που το επελεξαν ειναι οτι εχει και backdrops.

1. Πατωντας το πρασινο κουμπι απο το χειριστηριο πατας πανω στην πρωτη επιλογη (νομιζω λεει view πανω απο το sort δηλαδη) και στα δεξια επιλεγεις all. Εκει θα σου εμφανισει ολες τις ταινιες που βρισκονται μεσα στα folders απο ολους τους δισκους η τα shares που εχεις προσθεσει στη library και θα εχεις το αποτελεσμα που θελεις. Επισης μπορεις να επιλεξεις και το untagged για να δεις ποιες ταινιες δεν σου εχει βρει στο scrapping και να τις φτιαξεις χειροκίνητα.
2. Δεν γινεται εκτος και αν τις σβησεις μεσα απο καθε folder χειροκίνητα και κρατησεις τη μια.
3. Υποτιθεται οτι μπορεις να επιλεξεις και αλλο scrapper απο τις ρυθμισεις αλλα το πως ειναι ακομα αγνωστο η τουλαχιστον δεν εχω βρει κατι εγω. Παντως το TMDB ειναι εξισου καλο με το IMDB και ο λογος που το επελεξαν ειναι οτι εχει και backdrops.

Καλημέρα φίλε μου και ευχαριστώ για το χρόνο και τις απαντήσεις σου. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου το απόγευμα γιατί είμαι στη δουλειά. Το 1 με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, είναι κ το μόνο "ψεγάδι" που έχω βρει. Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές και έχω την εντύπωση πως το μηχάνημα με μια τιμή κοντά στα 100 είναι εξαιρετικό value for money.

Μπορείς να επεκτείνεις την εγγυηση στα τρία χρόνια ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

http://websupport.wdc.com/store/extwarranty/index.asp?custtype=end&lang=en

ΣΩΣΤΟΣ!!!!
Κοιτούσα το "2/8/2014" και χαιρόμουν πως εχω την εγγύηση μέχρι τον Αύγουστο του 2014!
Τελικά δίνουν 2 χρόνια και 1 μηνά ..

Λεφτά θέλουν - δεν συμφέρει ... Σε δυο χρόνια αυτό θα κάνει κανένα 50 .... Παίρνεις άλλο τότε

Καλησπέρα. Δοκίμασα αυτό που είπες και πράγματι είχε το αποτέλεσμα που είχα στο μυαλό μου. Δυστυχώς προέκυψαν κάποια προβληματάκια. Κάποιες ταινίες που έχω σε avi είναι χωρισμένες σε 2 μέρη π.χ. The Help[cd1].avi & The Help[cd2].avi κι έτσι τις δείχνει 2 φορές στη λίστα. Και το δεύτερο και σημαντικότερο, είχα προσθέσει στη media library και κάποιες σειρές με αποτέλεσμα να μου πετάει όλα τα επεισόδια χύμα! Το αισθητικό και πρακτικό αποτέλεσμα ήταν για σφαίρες...Καμία βοήθεια???

αγορασα και εγω το εν λογω προιον και ακομη ειμαι στα ψαξιματα.
σε πρωτη φαση θελω να ρωτησω γιατι ενω του εχω επανω συνδεδεμενο εναν εξωτερικο σκληρο δισκο και ενω τον βλεπει κανει ενα συνεχομενο μπιπ,μπιπ το οποιο σταματαει μολις το κλεισω?
για να παρω πολυκαναλο ηχο εχω συνδεσει οπτικη ινα σε ενισχυτη και hdmi καλωδιο στην τηλεοραση.αν θελω να ακουω απο την τηλεοραση,θα πρεπει καθε φορα να αλλαζω τις ρυθμισεις απο τις επιλογες ηχου?
επισης πως μπορω να μεταφερω αρχεια συον σκληρο δισκο ή πρεπει καθε φορα να τον ξεσυνδεω,να τον συνδεω και ξανα παλι να τον συνδεω στο westwrn digital?

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ. Αγόρασα κι εγώ με τον αδερφό μου το συγκεκριμένο μηχανάκι. Μας παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Κατά την αναπαραγωγή των .mkv ταινιών "κολλάει" η εικόνα ορισμένες φορές για 15-20 δευτερόλεπτα και μετά ξεκινάει ξανά σε γρήγορη αναπαραγωγή για λίγο μέχρι που έρχεται ξανά στα ίσια της. Αυτό το έχει κάνει και στα δύο μηχανάκια, το ένα έχει το 1.06.04 και το άλλο το 1.03.10... Έχει κανείς καμία ιδέα τί μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο εξωτερικός σκληρός; Έχω έναν Samsung 1tb. Το παλιό WD 1st gen ποτέ δεν έκανε το παραμικρό κόλλημα... :-(

Δεν κολλάει σε συγκεκριμένη ταινία,ούτε καν σε συγκεκριμένα κομμάτια της ταινίας. Καμιά φορά δλδ παίζει την ταινία χωρίς πάγωμα,άλλη φορά κολλάει 2-3 φορές... Το θέμα είναι οτι τον σκληρό αυτό τον χρησιμοποιούσα χωρίς θέματα στο παλιο WD...

Έχω ακριβώς τα ίδια προβλήματα! και δεν καταλαβαίνω τι φταίει... και εγώ επίσης είχα & έχω το παλιό 1st GEN WDTV HD τέτοια δεν μου είχα κάνει πότε!!
αναγκάζομαι συνεχεία να το κλείνω και να περιμένω να ξανά διαβάσει τον δίσκο ΠΑΛΙ (ούτε αυτό έκανε με το παλιό) για να ξανά αρχίσω αυτό που έβλεπα!

Έχω ψιλό απογοητευτεί με το συγκεκριμένο player. Τον πρότεινα σε φίλο (Ταινιόφιλο) και το μετάνιωσα.

Καταρχήν κάνει ώρες να δει όλα τα αρχεία του δίσκου(2Τ), Και καλά άντε να περιμένεις. Αν κολλήσει σε κάνα .mkv σε κανενα menu(μου κόλλησε στο internet). Κλείσιμο και πάλι από την αρχή.
Σε τεστ σε αρχεία που έκανα κάποια avi δεν τα παίζει(ελάχιστα), flv παίζει λίγα, wmv επίσης λίγα. Mkv κολλάει σε κάποια και mp4 2-3 που έχω τα έπαιξε σωστά
Στο δίκτυο δεν μπόρεσα να μου εμφανίσει τα αρχεία που έχω στον υπολογιστή, Εμφανίζει μόνο τους φακέλους και λέει δεν έχουν media, ενώ είναι τίγκα στα βίντεο.
Τραγούδια επίσης δεν κατάφερα να ακούσω. Τα εμφανίζει πατάς play και γυρνάει το κίτρινο κυκλάκι επ' 'απειρων. Ούτε από internet κατάφερα να ακούσω ράδιο.

Συγκρίνοντας με το neotv 550 που επίσης πήρα. Για 15 δεν αξίζει να πάρεις το Wd

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Καταρχης δοκιμασες να ψαξεις λιγο το μενου και το manual του player πριν το κακολογησεις... ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ...

1. Δοκιμασες να απενεργοποιησεις το media library να δεις που θα διαβαζ
2. Μηπως τα αρχειασ που κατεβασες ΔΕΝ ειναι σωστα γραμμενα στο δισκο ή εχουν προβλημα?
3. Φιλε ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ MANUAL του προιοντως γιατι ολα μα ολα αυτα που λες εξηγουντε εκει και ασε με να μαντεψω στο pc σου εχεις win7 σωστα? Αν ναι τοτε δεν φταιει το player που δεν βλεπει τα βιντεο που εχεις στους κοινοχρηστους φακελους του pc αλλα οι ρυθμησεις που εχεις στα win7.

Αν το πουλας ποσο το πουλας με ενδιαφερει να το αγορασω μιας κια δεν σ' αρεσει σαν player.

Έχω ψιλό απογοητευτεί με το συγκεκριμένο player. Τον πρότεινα σε φίλο (Ταινιόφιλο) και το μετάνιωσα.

Καταρχήν κάνει ώρες να δει όλα τα αρχεία του δίσκου(2Τ), Και καλά άντε να περιμένεις. Αν κολλήσει σε κάνα .mkv σε κανενα menu(μου κόλλησε στο internet). Κλείσιμο και πάλι από την αρχή.
Σε τεστ σε αρχεία που έκανα κάποια avi δεν τα παίζει(ελάχιστα), flv παίζει λίγα, wmv επίσης λίγα. Mkv κολλάει σε κάποια και mp4 2-3 που έχω τα έπαιξε σωστά
Στο δίκτυο δεν μπόρεσα να μου εμφανίσει τα αρχεία που έχω στον υπολογιστή, Εμφανίζει μόνο τους φακέλους και λέει δεν έχουν media, ενώ είναι τίγκα στα βίντεο.
Τραγούδια επίσης δεν κατάφερα να ακούσω. Τα εμφανίζει πατάς play και γυρνάει το κίτρινο κυκλάκι επ' 'απειρων. Ούτε από internet κατάφερα να ακούσω ράδιο.

Συγκρίνοντας με το neotv 550 που επίσης πήρα. Για 15 δεν αξίζει να πάρεις το Wd
Μου το χαριζεις?

HERTHAN και Fit79 δεν είναι δικό όπως έγραψα. Εγω το παράγγειλα άλλως το πλήρωσε. Να το χαρίσει δεν νομίζω να το πουλήσει ίσως 95 .

Τώρα για τα προβληματάκια που μου εμφανίζει. Αν κλείσεις το media library ενώ κάνει scan. Μετά δεν παίζει κανένα αρχείο. Μόνο τα βλέπεις.
Το έκλεισα και το άνοιξα μετά από 2-3 ώρες και έπαιζε κανονικά.Και μάλιστα χωρίς το media library είναι και πιο αποκρίσιμο. Ίσως να ζεστάθηκε κιόλας γιατί το τεσταρα καμιά 5 ώρες.
Για τα αρχεία που δεν παίζουν εντάξει σε σχέση με τα 2000 περίπου βιντεο που έχει ο σκληρός είναι λίγα. Το περίεργο είναι ότι κάποια από αυτά παίζουν σε μια φέτα lg των 25 . Ούτε το netgear τα έπαιξε.

Μουσική μετά το κλείσιμο άνοιγμα έπαιξε κανονικά. Και ραδιόφωνο.
Τα αρχεία των φακέλων δεν τα βλέπει με τίποτα μεσώ δικτύου(ενώ το netgear τα είδε με την μία). Στο σπίτι του φίλου μου δεν κατάφερε κάν να συνδεθεί στο ασύρματο.

Και για να μην λέτε ότι το κακολογώ να πω και τι μου άρεσε.
Παίζει πολλά αρχεία(και μερικά που δεν παίζει το netgear).
Έχει πιο εύχρηστο menu. Μπορείς να αλλάξεις το view των αρχείων σε large icons, small icons και list
Εχει πιο πολλές ιντερνετ εφαρμογές.
Έχει wifi αν και δεν παίζει και πολύ σωστά

Επίσης δεν μου άρεσε που το τηλεχειριστήριο δεν έχει κουμπί για φωνή και κουμπί για aspect ratio.

Για το maual που είπες αγαπητέ fits79 σε πληροφορώ ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ. (στη συσκευασία τουλάχιστον, Κατέβασα απο την Wd το manual σε pdf)
Το καλό με το wd είναι ότι είναι κανούργιο μοντέλο και ίσως κάποια πραγματάκια λυθουν με νεο firmware

offtopic: Edit γιατί δεν μπορώ να κάνω edit στο προηγούμενο post

Last edited:
Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Τώρα για τα προβληματάκια που μου εμφανίζει. Αν κλείσεις το media library ενώ κάνει scan. Μετά δεν παίζει κανένα αρχείο. Μόνο τα βλέπεις.
Το έκλεισα και το άνοιξα μετά από 2-3 ώρες και έπαιζε κανονικά.Και μάλιστα χωρίς το media library είναι και πιο αποκρίσιμο. Ίσως να ζεστάθηκε κιόλας γιατί το τεσταρα καμιά 5 ώρες.
Για τα αρχεία που δεν παίζουν εντάξει σε σχέση με τα 2000 περίπου βιντεο που έχει ο σκληρός είναι λίγα. Το περίεργο είναι ότι κάποια από αυτά παίζουν σε μια φέτα lg των 25 . Ούτε το netgear τα έπαιξε.

Μουσική μετά το κλείσιμο άνοιγμα έπαιξε κανονικά. Και ραδιόφωνο.

Και για να μην λέτε ότι το κακολογώ να πω και τι μου άρεσε.
Παίζει πολλά αρχεία(και μερικά που δεν παίζει το netgear).
Έχει πιο εύχρηστο menu. Μπορείς να αλλάξεις το view των αρχείων σε large icons, small icons και list
Εχει πιο πολλές ιντερνετ εφαρμογές.
Έχει wifi αν και δεν παίζει και πολύ σωστά

Επίσης δεν μου άρεσε που το τηλεχειριστήριο δεν έχει κουμπί για φωνή και κουμπί για aspect ratio.
Όπως ακριβώς τα λέει ο φίλος blkik είναι.
Τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ από την αρχή, δεν έδωσα έκταση μην θεωρηθεί ότι κακολογώ το μηχάνημα.