WDTV Live gen3

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδικός στα δίκτυα. Να φανταστείς ότι στα δικά μου shared folders έχω δώσει read/write access to everybody (2 άτομα είμαστε στο σπίτι, δεν πρόκειται να δημιουργηθεί πρόβλημα) και με τα default username & password του wd έχω κανονικά πρόσβαση. Ο φίλος xamurabi μάλλον μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο.
και προφανώς δεν έχεις κωδικό όταν μπαίνεις στα windows στο PC;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Στα windows 8.1 (αν δεν κάνω τραγικό λάθος) δεν μπορείς να ρυθμίσεις το PC να μπαίνεις χωρίς κωδικό... :(

a. Press “Windows Key + R”.
b. Type “netplwiz”.
c. If prompted by UAC, then click/tap on Yes.
d. User Account pop windows will appear.
e. Uncheck the Users must enter a user name and password to use this computer box, and click/tap on OK.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

a. Press “Windows Key + R”.
b. Type “netplwiz”.
c. If prompted by UAC, then click/tap on Yes.
d. User Account pop windows will appear.
e. Uncheck the Users must enter a user name and password to use this computer box, and click/tap on OK.
Να σαι καλά φίλε μου δεν το ξερα ότι γίνεται... :SFGSFGSF:
Στο θέμα μας τώρα... ΔΕΝ κατάφερα να συνδεθώ στους κοινόχρηστους φακέλους μου, είτε με κωδικό των Windows είτε χωρίς. Βλέπει το PC, πάω στο network share και εκεί μου λέει λάθος κωδικός ή όνομα χρήστη!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Στο θέμα μας τώρα... ΔΕΝ κατάφερα να συνδεθώ στους κοινόχρηστους φακέλους μου, είτε με κωδικό των Windows είτε χωρίς. Βλέπει το PC, πάω στο network share και εκεί μου λέει λάθος κωδικός ή όνομα χρήστη!!!

Τσέκαρες τον οδηγό που σου έστειλα? Τίκαρες το turn off password protected sharing?

Για να καταλάβω, πηγαίνεις στο network share, επιλέγεις το pc σου, βάζεις το όνομα χρήστη και τον κωδικό, και σου βγάζει σφάλμα;

Τσέκαρες τον οδηγό που σου έστειλα? Τίκαρες το turn off password protected sharing?
Τσέκαρα τον οδηγό και έτσι είχα τις ρυθμίσεις... τελικά έκανα hard reset στο WD και όλα οκ! Ή κάπου πρέπει να είχε φάει κόλλημα ο Player ή έπαιξε ρόλο ότι έβγαλα το pass από τα Windows... Τέλος καλό όλα καλά!!!
Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν....
Με την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι άλλο, γιατί όταν έχω τις ταινίες στον υπολογιστή ο player δεν κατεβάζει πληροφορίες, πρωταγωνιστές κλπ. και όταν βάλω τις ίδιες ταινίες σε σκληρό μέσω usb οι πληροφορίες κατεβαίνουν στους φακέλους σε λίγα λεπτά; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Εννοείται ότι η επιλογή "get content info" είναι στο auto και στις δύο περιπτώσεις

Για να καταλάβω, πηγαίνεις στο network share, επιλέγεις το pc σου, βάζεις το όνομα χρήστη και τον κωδικό, και σου βγάζει σφάλμα;
Αυτό ακριβώς μου έκανε... τώρα μετά το hard reset χωρίς να αλλάξω τους default (user και pass) και χωρίς κωδικό στο pc βλέπει τους φακέλους κανονικά.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Δεχεται σκληρους δισκους πανω απο 2tb και φορμαρησμενους σε gpt καθοτι το mbr εχει περιορισμο στα 2tb.

Εν ολιγης θα δει κανονικα εναν σκληρο δισκο 4tb gpt ή θα εχω προβλημα οπως σε ενα wd hd tv gen2 που δεν τον εβλεπε καν.
Δεν του εχει συνδεσει κανεις σκληρο δισκο ανω των 2tb?

Με την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι άλλο, γιατί όταν έχω τις ταινίες στον υπολογιστή ο player δεν κατεβάζει πληροφορίες, πρωταγωνιστές κλπ. και όταν βάλω τις ίδιες ταινίες σε σκληρό μέσω usb οι πληροφορίες κατεβαίνουν στους φακέλους σε λίγα λεπτά; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Εννοείται ότι η επιλογή "get content info" είναι στο auto και στις δύο περιπτώσεις

Η ενημέρωση της βιβλιοθήκης σε πόρο δικτύου (PC) γίνεται περιοδικά. Κάθε ώρα, κάθε μέρα κλπ. Τον ρυθμό ενημέρωσης της βιβλιοθήκης τον ορίζεις εσύ μέσα από τις ρυθμίσεις της βιβλιοθήκης. Γενικά πάντως η ενημέρωση της βιβλιοθήκης πραγματοποιείται πιο αργά μέσω δικτύου από ότι σε συνδεδεμένη πηγή usb. Μπορεί να χρειαστεί αρκετή ώρα μέχρι να εμφανίσει τις πληροφορίες στην βιβλιοθήκη αν η πηγή σου είναι δικτυακή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Τσέκαρα τον οδηγό και έτσι είχα τις ρυθμίσεις... τελικά έκανα hard reset στο WD και όλα οκ! Ή κάπου πρέπει να είχε φάει κόλλημα ο Player ή έπαιξε ρόλο ότι έβγαλα το pass από τα Windows... Τέλος καλό όλα καλά!!!
Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν....
στο φάκελο που κάνεις share πρέπει να ορίσεις δικαίωμα write για να μπορέσει να σώσει τις πληροφορίες μέσα στο φάκελο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Η ενημέρωση της βιβλιοθήκης σε πόρο δικτύου (PC) γίνεται περιοδικά. Κάθε ώρα, κάθε μέρα κλπ. Τον ρυθμό ενημέρωσης της βιβλιοθήκης τον ορίζεις εσύ μέσα από τις ρυθμίσεις της βιβλιοθήκης. Γενικά πάντως η ενημέρωση της βιβλιοθήκης πραγματοποιείται πιο αργά μέσω δικτύου από ότι σε συνδεδεμένη πηγή usb. Μπορεί να χρειαστεί αρκετή ώρα μέχρι να εμφανίσει τις πληροφορίες στην βιβλιοθήκη αν η πηγή σου είναι δικτυακή.

στο φάκελο που κάνεις share πρέπει να ορίσεις δικαίωμα write για να μπορέσει να σώσει τις πληροφορίες μέσα στο φάκελο
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και τις πληροφορίες!!!

Re: WDTV LIVE gen3

ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
AV ενισχυτης ΧΩΡΙΣ HDMI εισοδους μονο οπτικες/coaxial ηχου/εικονας.
wd media player
tv με εισοδους optical/hdmi.

ΕΡΩΤΗΣΗ(ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΗΧΟΥ ΟΧΙ ΕΙΚΟΝΑΣ)

Ποια ρυθμιση να βαλω στο media player:stereo/digital output via optical only/digital output via HDMI only

ΩΣΤΕ
να ακουγονται ολα τα βιντεο (ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ,ΨΗΦΙΑΚΑ) και απο τηλεοραση αλλα και απο av receiver(που δεν εχει hdmi εισοδο ηχου!)?

γιατι οταν βαζω στο media player via optical only (μιας και εχει και ο AV RECEIVER) ΔΕΝ παει ο ηχος απο το media player στην τηλεοραση!(που με αυτην ειναι μεσω hdmi συνδεδεμενα)

Last edited:

ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
AV ενισχυτης ΧΩΡΙΣ HDMI εισοδους μονο οπτικες/coaxial ηχου/εικονας.
wd media player
tv με εισοδους optical/hdmi.

ΕΡΩΤΗΣΗ(ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΗΧΟΥ ΟΧΙ ΕΙΚΟΝΑΣ)

Ποια ρυθμιση να βαλω στο media player:stereo/digital output via optical only/digital output via HDMI only

ΩΣΤΕ
να ακουγονται ολα τα βιντεο (ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ,ΨΗΦΙΑΚΑ) και απο τηλεοραση αλλα και απο av receiver(που δεν εχει hdmi εισοδο ηχου!)?

γιατι οταν βαζω στο media player via optical only (μιας και εχει και ο AV RECEIVER) ΔΕΝ παει ο ηχος απο το media player στην τηλεοραση!(που με αυτην ειναι μεσω hdmi συνδεδεμενα)
stereo.

εκανα edit και εγραψα οτι θελω και ψηφιακα και αναλογικα βιντεο να ακουγονται και απο τιβι και απο av receiver!
εαν συνεδεα wdtv και τιβι με hdmi(και την επιλογη εξοδου ηχου του wdtv σε via hdmi only) ΑΛΛΑ το wdtv, ΔΕΝ το συνεδεα απευθειας με τον av receiver με optical οπως τωρα ,παρα μονο ΤΗΝ ΤΗΕΛΟΡΑΣΗ τη συνεδεα με τον av receiver μεσω optical θα ακουγοντουσαν τα βιντεο απο το wdtv (ψηφιακα,αναλογικα) μεσω av receiver?

Αυριο θα μου δώσει ενας φίλος το wd3 να του το σεταρω..
Μπορω να του περασω το τελευταίο fw μέσω wifi η θελει usb?
Υπαρχει κάποια έκδοση που παιζει καλυτερα,και αν ναι, που την βρίσκω?
Χρηση απλη.Ματροσκες και divx απο usb με ελληνικους υπότιτλους σε srt και down mix στην τηλεόραση του.

Αρα απλα το ανοιγω, το συνδεω και το αναβαθμιζει μόνο του.
Είναι ακτι αλλο που πρέπει να ξέρω απο μερια ρυθμίσεων?