WDTV Live gen3

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Εδώ κάνεις ΛΑΘΟΣ.

Όταν βγήκε το wd tv live 2009 τόσο είχε κι αυτό 90 - 110 ευρώ αφού τότε δεν υπήρχαν οι πλημμύρες στα εργοστάσια της. Τόσο θα είχε και το wd tv live 2011 αν δεν υπήρχαν πλημμύρες.

Πάντα όταν βγάζει ένα νεο wd tv live η wd τόσο το κοστολογεί.

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Καλημέρα παιδιά,

Το παρείγγηλα σήμερα από Πλαίσιο, μόλις έφερε τα πρώτα κομμάτια.
Τσιμπημένη τιμή, 139 , αλλά σε άλλους που είχα ρωτήσει μου είχαν πει μετά από μέσα Δεκεμβρίου οπότε λέω χαλάλι...
Το παραλαμβάνω Τρίτη πρωί οπότε θα επανέλθω με εντυπώσεις!

Για όποιον άλλο ενδιαφέρεται μετά τα μέσα της επόμενης εβδομάδας πιθανό να βρίσκεται και σε κάποιο κατάστημα για επι τόπου αγορά...

Νίκος.

Χτες μου έκανε το gen3 κολλήματα σε μια ταινία ,σήμερα που ξαναδοκίμασα μου την ταινία έπαιξε κανονικά.

Εδώ κάνεις ΛΑΘΟΣ..

Τι ακριβώς κάνω λάθος?

Δεν έχει νεώτερο και καλύτερο τσιπάκι το καινούργιο? Δεν είναι μικρότερο? Δεν έχει καλύτερο τηλεκοντρόλ?

Για ποιόν λόγο να πάρει το παλιό?

Re: WDTV LIVE gen3

γιάννη έχεις δίκιο - έχει πλέον τα χρονάκια του - έχει βγεί και το καινούργιο δεν το συζητώ όμως κάποιος που θέλει κάτω από το κατοστάρικο δεν έχει επιλογές ειδικά αν δεν ψωνίζει από έξω. μετά πάει στα 120+ για το καινούργιο ή για realtek 1185 (mede8er 400x2 ή himedia). για το crystal audio δεν συζητώ. αν ενδιαφέρεται κάποιος για τα βασικά από ένα εξωτερικό δίσκο ή φλασάκι είναι μια λύση. ο μόνος λόγος είναι η διαφορά των 30κάτι ευρώ (που στις μέρες μας όλα είναι υπό σκέψη) και μιλάμε πάντα για άμεση αγορά αν δεν μπορεί να περιμένει 1-2 μήνες να πάρει 100 το καινούργιο. θα μου πείς πολλά τα αν αλλά.....

Eγώ θα έλεγα να αποφύγετε να αγοράσετε προϊόντα στα οποία ασκείται αισχροκέρδια, μαυρίστε τους μέχρι να σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν...

Αυτή τη στιγμή, το παλιό Live, θα έπρεπε να ξεστοκάρεται στα 60-70 ευρώ και το καινούριο να βρίσκεται τα 90-100, όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ευρώπη...

Καλά εννοείται ότι 140 ευρώ είναι υπερβολική τιμή.

Πάλι καλά όμως που δεν είναι Apple γιατί τότε θα το έβαφαν άσπρο και θα το πουλούσαν 400 ευρώ.:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Τι ακριβώς κάνω λάθος?

Δεν έχει νεώτερο και καλύτερο τσιπάκι το καινούργιο? Δεν είναι μικρότερο? Δεν έχει καλύτερο τηλεκοντρόλ?

Για ποιόν λόγο να πάρει το παλιό?
Δεν σου είπα ότι έχεις λάθος στο ότι του προτείνεις το νεότερο wd tv live 2011 από το παλιό wd tv live 2009 αλλά στο τι τιμή είναι τώρα το νέο wd tv live 2011 έναντι του 2009 όταν πρώτο βγήκε.

Αλλά μάλλον είναι λόγο της πλημμύρας στα εργοστάσια κατασκευής δίσκων της wd.

Το gen3 είναι σαφώς καλύτερο από το προηγούμενο live.
Η τιμή όμως των 140 ευρώ πιστεύω είναι υψηλή.
Πιστεύω ότι θα το ξαναέχουν σύντομα καταστήματα το gen3 σε τιμή λίγο πάνω από το κατοστάρικο.

greekgreek δεν ξέρω αν είχες και εσύ το προηγούμενο όπως ο στέλιος. αν ναι μπορείς να συνοψίσεις ποιες οι διαφορές??????

Είχα το προηγούμενο live (για την ακρίβεια πέρασαν από τα χέρια μου τέσσερα live gen2).
Η βασικές διαφορές είναι στην πολύ καλύτερη εικόνα που έχει το gen3 και το καλύτερο τηλεχειριστήριο που έχει το gen3 σε σχέση με το gen2.

Είχα το προηγούμενο live (για την ακρίβεια πέρασαν από τα χέρια μου τέσσερα live gen2).
Η βασικές διαφορές είναι στην πολύ καλύτερη εικόνα που έχει το gen3 και το καλύτερο τηλεχειριστήριο που έχει το gen3 σε σχέση με το gen2.

Και βέβαια στο ενσωματωμένο wi-fi, που κάνει σημαντική διαφορά για εμένα, που το περίμενα ειδικά για αυτό το λόγο. Δυστυχώς το σαλόνι βρίσκεται πολύ μακριά από το δωμάτι που είναι το router, και ή θα έπρεπε να βρώ άλλη λύση μέσω κάποιου bridge, ή να τραβήξω κανα 15μετρο καλώδιο, ή φυσικά να συνδέω/αποσυνδέω κάποιο δίσκο ή Usb stick. Τα υπόλοιπα (νέο UI κτλ) είναι υποκειμενικά.

Χμμμ... Αν σε 1080p@23,976Hz με αντίστοιχα αρχεία, έχει διαφορετική εικόνα από το παλιό live (με την 1.04.22), τότε είναι χειρότερο και όχι καλύτερο... :p

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Και βέβαια στο ενσωματωμένο wi-fi, που κάνει σημαντική διαφορά για εμένα, που το περίμενα ειδικά για αυτό το λόγο. Δυστυχώς το σαλόνι βρίσκεται πολύ μακριά από το δωμάτι που είναι το router, και ή θα έπρεπε να βρώ άλλη λύση μέσω κάποιου bridge, ή να τραβήξω κανα 15μετρο καλώδιο, ή φυσικά να συνδέω/αποσυνδέω κάποιο δίσκο ή Usb stick. Τα υπόλοιπα (νέο UI κτλ) είναι υποκειμενικά.
Αυτό έχει αναφερθεί από την αρχή του νήματος. Εγώ έχω τραβήξει τρια καλώδια 15μετρα από το router και μπορώ να συνδέσω το gen3 με το δίκτυο.

Μέσω wifi έχει δοκιμάσει κανεις να αναπαράγει υλικό 1080p mkv (Αρχειο 8,5-14gb); Έχει σπασιματα;

Μέχρι ποιο bitrate γίνεται σωστή αναπαραγωγή μέσω wifi; Φυσικά με γνωμονα οτι το wd έχει δυνατο σήμα wifi με το router.

Όταν εβαζα wifi στο dune (draft n) δεν είχα θέματα με ματροσκες 1080p της τάξης των 12gb με dts ήχο.
Ότι πιο πάνω εβαζα είχα σπασιματα.

.

Φαινεται ημουν πολυ τυχερος
το πηρα μονο 100 ευρω
και δεν εχει καμμια σχεση με το πρωτο το παλιο WD1 που ειχα

ενα τηλεχειριστηριο χαιρεσαι να το κρατας
εικονα και ηχος πολυ ανεβασμενα
ενα μενου ευκολο και ευχαριστο στη χρηση
στα συν WI FI ....
τωρα ακουω και μουσικη απο το gen3
με το προηγουμενο δεν ειχα ασχοληθει