WDTV Live gen3

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

.

Φαινεται ημουν πολυ τυχερος
το πηρα μονο 100 ευρω
και δεν εχει καμμια σχεση με το πρωτο το παλιο WD1 που ειχα

ενα τηλεχειριστηριο χαιρεσαι να το κρατας
εικονα και ηχος πολυ ανεβασμενα
ενα μενου ευκολο και ευχαριστο στη χρηση
στα συν WI FI ....
τωρα ακουω και μουσικη απο το gen3
με το προηγουμενο δεν ειχα ασχοληθει
και οταν το σεταρω απο το οπτικο ο ηχος ειναι καλυτερος στα τραγουδια
δεν καταφερα να ταξινομησω τα cd σε κατηγοριες
οπως τις ταινιες

μια θαυμασια αγορα για τα λεφτα του

.

Απο που το πηρες;

Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

.
απο το open 247
εξαιρετικη συναλλαγη
χωρις καρτα
με αντικαταβολη
μου ηρθε με κουριερ μεσα σε 4 ημερες
100 + 9 ο κουριερ
.

Re: WDTV LIVE gen3

αν δεν κάνω λάθος κάποιο μέλος είπε ότι θα το ξαναέχουν αρχές δεκέμβρη (εξαντλημένο). ισως γιαυτό δεν τον βρίσκεις. agioi apostoloi σημαίνει kalamos???

Ευχαριστώ vas_papavas για την ενημέρωση. Ναι, Άγιοι Απόστολοι σημαίνει παραλία Καλάμου. Παραθεριστής εκεί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (60's) και μόνιμος κάτοικος εδώ και 4 χρόνια.

αρχή off topic
σε ζηλεύω. έχω ενα θηριόσπιτο κάτω και κάθεται αλλά λόγω της δουλειάς της γυναίκας μου κυρίως δεν είναι εφικτό να την κάνω για μόνιμη εγκατάσταση. χθές είχα κατέβει και ήπια καφέ στο γιάννη τον μπαλή στη veggera. απόλαυση ήταν αν και έκανε το κρυάκι του.

τέλος off topic

Εγώ που είχα πάει για ποδήλατο τι να πώ για το κρυάκι?
Έχεις pm

Τέλος off topic και από εμένα, ευχαριστώ γιά την κατανόηση των φίλων

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Φίλε έχεις παρατηρήσει καθόλου συμβάντα υπερθέρμανσης από την ημέρα που το αγόρασες ? Γενικά για την τιμή που το αγόρασες πιστεύεις πως αξίζει σαν αγορα ?

Όπως είχα αναφέρει και προχτές, δοκίμασα μα παίξω μια ταινία από usb στικάκι και μου εκανε κολλήματα.
Το ίδιο μου έκανε και χτες.
Το έψαξα λίγο και είδα ότι μου το κάνει μόνο από το μπροστά usb.

Ας δοκιμάσει κάποιος από όσους το έχουν πάρει το gen3 και έχουν βάλει το τελευταίο firm το μπροστά usb, να δουν αν έχουν πρόβλημα.

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Όπως είχα αναφέρει και προχτές, δοκίμασα μα παίξω μια ταινία από usb στικάκι και μου εκανε κολλήματα.

Να τονίσω πως δεν έχω το gen3 όπως το λέτε, WD TV Live streaming το λέει η WD.
Έχω μόνο το Gen1 (WD TV HD Media Player, model:WDAVP00BE) και το Gen3 (WD TV Live Media Player, model:WDBAAP0000NBK αφού υπήρχε και το WD TV HD Media Player (Gen 2), model:WDBABF0000NBK).

Μια εμπειρία όμως την έχω με τα media player της WD, και προσδοκώντας να πάρω και το Live streming όταν η τιμή έρθει στα λογικά πλαίσια έχω κατεβάσει manual και firmware update.

Μήπως όταν σου κάνει αυτά που λες είναι όταν δημιουργεί την media library στο στικάκι που βάζεις, που ως γνωστόν τα στικάκια δεν είναι και τα πιο γρήγορα στο γράψιμο και παράλληλα διάβασμα, και εκείνη την ώρα αναβοσβήνει το ledάκι?

Για πιο σίγουρα συμπεράσματα κάνε πρώτα σωστά eject με το κατάλληλο κουμπάκι στο τηλεχειριστήριο το στικάκι σου, μετά ξαναβάλε το και άσε του λίγο χρόνο να φτιάξει την media library. Στο σκέτο Live όταν τελείωνε σταματούσε να αναβοσβήνει το ledάκι.
Μετά ξαναδοκίμασε την ταινία σου.

Ελπίζω να σου φανούν χρήσιμα τα παραπάνω.

Μήπως όταν σου κάνει αυτά που λες είναι όταν δημιουργεί την media library στο στικάκι που βάζεις, που ως γνωστόν τα στικάκια δεν είναι και τα πιο γρήγορα στο γράψιμο και παράλληλα διάβασμα, και εκείνη την ώρα αναβοσβήνει το ledάκι?

Για πιο σίγουρα συμπεράσματα κάνε πρώτα σωστά eject με το κατάλληλο κουμπάκι στο τηλεχειριστήριο το στικάκι σου, μετά ξαναβάλε το και άσε του λίγο χρόνο να φτιάξει την media library. Στο σκέτο Live όταν τελείωνε σταματούσε να αναβοσβήνει το ledάκι.
Μετά ξαναδοκίμασε την ταινία σου.

Ελπίζω να σου φανούν χρήσιμα τα παραπάνω.
Μου το κάνει μόνο στο μπροστά usb,το πίσω usb δουλεύει μια χαρά.
Αν ίσχυε αυτό που γράφεις δεν θα έπαιζε και η πίσω usb.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Όντως, αλλά εγώ δεν είμαι σε θέση να ξέρω πόσο χρόνο το άφησες επάνω σε κάθε USB port (έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το media library) ούτε αν προηγουμένως το είχες κάνει eject από αυτήν την USB. Τα WD TV players είναι δυσκοίλια σε αυτό το θέμα.
Σου παρέθεσα κάποιες σκέψεις και χρησιμοποίησέ τις αναλόγως.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Κάτι πολύ κουφό πρέπει να συμβαίνει, το μόνο (παράλογο) που σκέφτομαι είναι να μην δίνει αρκετή τάση η μπροστινή θύρα (μου έχει τύχει στο παρελθόν σε στικάκι στον υπολογιστή). Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Τι ταινία είναι; Εννοώ 720π/1080π και σε τι bitrate? Σε ρωτάω ώστε άυριο το μεσημέρι που θα το παραλάβω να δοκιμάσω με κάτι παρόμοιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Όντως, αλλά εγώ δεν είμαι σε θέση να ξέρω πόσο χρόνο το άφησες επάνω σε κάθε USB port (έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το media library) ούτε αν προηγουμένως το είχες κάνει eject από αυτήν την USB. Τα WD TV players είναι δυσκοίλια σε αυτό το θέμα.
Σου παρέθεσα κάποιες σκέψεις και χρησιμοποίησέ τις αναλόγως.
Ευχαριστώ πάντως που θέλησες να βοηθήσεις.

Κάτι πολύ κουφό πρέπει να συμβαίνει, το μόνο (παράλογο) που σκέφτομαι είναι να μην δίνει αρκετή τάση η μπροστινή θύρα (μου έχει τύχει στο παρελθόν σε στικάκι στον υπολογιστή). Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Τι ταινία είναι; Εννοώ 720π/1080π και σε τι bitrate? Σε ρωτάω ώστε άυριο το μεσημέρι που θα το παραλάβω να δοκιμάσω με κάτι παρόμοιο.
Νομίζω όταν το πήρα ,με το firm που είχε, δοκίμασα την μπροστά usb και έπαιζε από εκεί.
Ταινίες-σειρές σε 720π δοκίμασα.
Φώτο τις έδειχνε, νομίζω και κάτι μικρά βιντεο κλιπάκια που είχε το usb.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ το media library για να δεις αν φταίει αυτό ή όχι...

Γιατί δεν δοκιμάζεις να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ το media library για να δεις αν φταίει αυτό ή όχι...
Το δοκίμασα, δεν άλλαξε κάτι.

Κάποια στιγμή δοκιμάζοντας και τις άλλες ρυθμίσεις (με ενεργοποιημένο το media library) μου έπαιξε τις ταινίες.
Μετά όμως που ξαναδοκίμασα όχι.

Τι ειναι το media library;
Επισης μου ειχε πει ενας φιλος για το παλιοτερο οτι μπορεις μολις δεις μια ταινια απο τον δισκο να μαρκαρεις οτι το εχεις δει. Ισχυει κατι τετοιο; Το εχει σαν δυνατοτητα το καινουργιο;

Καλησπέρα παιδιά,

Το παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι. Τώρα αφού έπαιξα μαζί του κανα τρίωρο έχω τις πρώτες εντυπώσεις.
Εμπειρία δεν έχω παρά μόνο από ένα gen2 του κολλητού μου, το οποίο επίσης είναι άψογο. Για ποιότητα εικόνας δεν μπορώ να σας πω, καθότι η τηλεόρασή μου είναι πολύ παλαιότερη και υποδεέστερη σε σχέση με αυτή που παίζει το Gen2.
Το μενού είναι γρήγορο, βέβαια όπως είναι λογικό "κλατάρει" λίγο όταν συγχρονίζει με το δίκτυο κτλ.
Το wi-fi έπαιξε αμέσως, συνδέθηκε με το pc, είδε φακέλους και όλα τα σχετικά.
Από ροή έβαλα ταινία 720π και με υψηλό Bitrate τόσο στο μπροστινό port όσο και από Wifi, έπαιξε - όσο πρόλαβα να δώ - χωρίς κανένα κόλλημα ή κόμπιασμα.
Μουσική / φωτογραφίες μια χαρά.
Θέλει λίγο προσπάθεια να οργανώσεις το Media Libray, ώστε απο εκεί π.χ. στις ταινίες να εμφανίζονται τα εξώφυλλα / περίληψη κτλ. που δεν σου εμφανίζονται αν τα δεις ως media server. Βασικά αντί να βάλεις περιεχόμενο ως media server το βάζεις ως SMB και από εκεί προχωράς.
Απο δίκτυο τραβάει και τους srt υπότιτλους (δεν το είχα καταφέρει στο gen2 προφανώς από λάθος μου).
Από τις υπόλοιπες υπηρεσίες λίγο τσέκαρα facebook κτλ, και δεν βλέπω κάτι άλλο να με ενδιαφέρει οπότε παίζει να μην τα εξερευνήσω παρά μόνο κάποια μέρα που θα βαρίεμαι απίστευτα... :)

Συνεχίζω την εξερεύνηση :)

εχω ενα MP3 φουλ με μουσικη 16G
πως μπορω να το συνδεσω με το gen3
για να την ακουω οπως απο τον σκληρο απο τα ηχεια
το εβαλα στη θηρα του usb αλλα ...τιποτε
sorry αν ειναι ερασιτεχνικη η ερωτηση

εχω ενα MP3 φουλ με μουσικη 16G
πως μπορω να το συνδεσω με το gen3
για να την ακουω οπως απο τον σκληρο απο τα ηχεια
το εβαλα στη θηρα του usb αλλα ...τιποτε