WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Νομίζω πως sbs θα είναι τα 3d κατά κύριο λόγω,οπότε μάλλον με καλύπτει..

Κατά 80% η χρήση θα είναι 1080p με Dts σε home cinema (και μέσω Ethernet) ,οπότε για αυτά είμαι Οκ έτσι ?

Να υποθέσω πως η σωστή συνδεσμολογία θα είναι

Wd-->Home cinema με οπτική και

Tv-->Home cinema με HDMI ή Av ?

Ναι σε καλύπτει.

Ναι, μια χαρά θα είσαι. DTS-MA δεν παίζει, θα έχεις όμως DTS-Core

Μπορείς να τη συνδέσεις μέσω HDMI χωρίς toslink αν υποστηρίζεται ARC. Εγώ παίζω με ARC και η συνδεσμολογία μου είναι

WDTV->AVR με HDMI.
AVR->TV με HDMI (στην TV στο HDMI IN που υποστηρίζει ARC)

Αν έχεις all-in-one home cinema που δεν έχουν πολλά πολλά, τότε ναι, πας με οπτική.

Νομίζω πως sbs θα είναι τα 3d κατά κύριο λόγω,οπότε μάλλον με καλύπτει..

Κατά 80% η χρήση θα είναι 1080p με Dts σε home cinema (και μέσω Ethernet) ,οπότε για αυτά είμαι Οκ έτσι ?

Να υποθέσω πως η σωστή συνδεσμολογία θα είναι

Wd-->Home cinema με οπτική και

Tv-->Home cinema με HDMI ή Av ?

Το δικό μου:
Wd --> Home cinema με οπτική
Wd --> TV με HDMI
Tv --> Home cinema με HDMI with ARC

Μετά από δυο εβδομάδες με το εν λόγω media player μπορώ να πω ότι είμαι 100% ευχαριστημένος. Η εικόνα ακόμη και σε 720p είναι αρίστη , ενώ η κίνηση απλά δεν παίζεται (αν και η τηλεόραση μου δεν έχει motion interpolation στα 24p).

Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ έχω βάλει έξοδο 1080p/24 έβαλα ενα avi να δω και ούτε και αυτό είχε πρόβλημα στην κίνηση (αν και λογικά ήταν από DVD δηλαδή 50 Hz). Μήπως το μηχάνημα διαλέγει από μόνο του την βέλτιστη συχνότητα?

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Εγώ το έχω στο αυτόματο. Τα περισσότερα όμως τα παίζει σε 1080/24p, ανεξαρτήτως από την ανάλυση και την συχνότητα... ;)

Μετά από δυο εβδομάδες με το εν λόγω media player μπορώ να πω ότι είμαι 100% ευχαριστημένος. Η εικόνα ακόμη και σε 720p είναι αρίστη , ενώ η κίνηση απλά δεν παίζεται (αν και η τηλεόραση μου δεν έχει motion interpolation στα 24p).

Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ έχω βάλει έξοδο 1080p/24 έβαλα ενα avi να δω και ούτε και αυτό είχε πρόβλημα στην κίνηση (αν και λογικά ήταν από DVD δηλαδή 50 Hz). Μήπως το μηχάνημα διαλέγει από μόνο του την βέλτιστη συχνότητα?

Λογικά (αν δεν το έχουν αλλάξει) επιλέγοντας Auto στην ανάλυση/συχνότητα, μετά την ερώτηση για το colorspace θα σου βγάλει ερώτηση "Match framerete?", όπου θα πρέπει να το βάλεις στο "On". Από εκεί και πέρα, το μηχανάκι θα επιλέγει αυτόματα τη σωστή συχνότητα, αναλόγως του προς αναπαραγωγή αρχείου...

Το .avi που έπαιξες, προφανώς θα ήταν 24άρι... ;)

Βασικά από οτιδήποτε συνδέεται σειριακά μέσω του AVR στην TV (η TV το επιστρέφει στον ενισχυτή μέσω του καναλιού ARC).

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Σκεφτομαι και εγω την αγορα του συγκεκριμενου media player. Εχω μια απορια ομως. Η τηλεοραση μου και το homecinema ειναι lg το οποιο σημαινει οτι dts γιοκ ! Μπορει το wd να κανει τη μετατροπη του ηχου απο dts σε ac3 ή σε καποιο άλλο format, ετσι ωστε να εχω 5.1 ήχο απο το home cinema , χωρις να χρειαζεται να κανω εγω την μετατροπη στον υπολογιστη ;

(Αν δεν γινεται στο wd ,υπαρχει καποιο αλλο media player που να το κανει; )

Last edited:
Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Η απουσία υποστήριξης DTS ισχύει για τον ενσωματωμένο media player της τηλεόρασης. To WD TV Live υποστηρίζει κανονικά DTS. Σε περίπτωση που ο ήχος βγαίνει από τα ηχεία της τηλεόρασης θα είναι stereo όπως μπορείς να καταλάβεις, ενώ για πολυκάναλο ήχο θα πρέπει να συνδέσεις το μηχανηματάκι με εξωτερικά ηχεία (home cinema).

Mε απλά λόγια θα συνδέσεις τον media player με το home cinema (οπτική έξοδο)
Δεν έχεις να κάνεις κάπου με τη τηλεόραση,δεν σε ενδιαφέρει αν παίζει ή όχι Dts.
Θα τον αγοράσω και'γώ αύριο,ελπίζω να είναι μπόμπα!

Ξέρει κάποιος αν θα μπορώ να του δώσω internet απο wifi και μετά να δώσω στη tv internet με crossover καλώδιο ή με κάποιο άλλο τρόπο ?

Δεν έχεις να κάνεις κάπου με τη τηλεόραση,δεν σε ενδιαφέρει αν παίζει ή όχι Dts.

Ξέρει κάποιος αν θα μπορώ να του δώσω internet απο wifi και μετά να δώσω στη tv internet με crossover καλώδιο ή με κάποιο άλλο τρόπο ?

Με το NETGEAR WNDA3100 version 2 αυστηρά (τον βρίσκεις στο eBay ~22 ) σίγουρα θα δόσεις internet στην τηλεόρασή σου (δεν έχεις την GT30;)!

Το WDTV LIVE gen3 έχει wifi ενσωματωμένο ...

Και εγω ετσι πιστευα , αλλα ειχα διαβασει πριν καιρο αυτο το thread :

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/82562-Home-Cinema-για-συνδεση-με-media-player

Εκει καταληξανε στο οτι ( εφ' όσον και το home cinema δεν εχει dts decoder ) δεν θα εχει ηχο ,αφου το media player θα του στελνει dts.
Γιαυτο ρωτησα πιο πριν αν το wd εχει επιλογη να μετετρεπει τον ηχο απο dts σε αλλο φορματ πριν τον στειλει στο home cinema μεσω οπτικης.

p.s : Αν ειμαι off topic ,πεσ' τε το ευγενικα.....

Eπειδή πολλοί πουλάνε διάφορα WD και δεν γράφουν ποιας gen είναι, υπάρχει κάποιος κατάλογος με τους κωδικούς E.U. που κυκλοφορούν?
Για παράδειγμα, αυτό < WDBAAP0000NBK > ποιας γενιάς είναι?

Eπειδή πολλοί πουλάνε διάφορα WD και δεν γράφουν ποιας gen είναι, υπάρχει κάποιος κατάλογος με τους κωδικούς E.U. που κυκλοφορούν?
Για παράδειγμα, αυτό < WDBAAP0000NBK > ποιας γενιάς είναι?

Προηγούμενος είναι - google it ...

Να ο WDTV LIVE gen3 ! Και στην καρτέλα specifications γράφει τους κωδικούς ...

το WD δεν κάνει μετατροπή του ήχου σε άλλο format. ούτε κανένα άλλο MP το κάνει από όσο γνωρίζω.
το WD μπορεί να κάνει downmix τον ήχο σε στέρεο και μετά να παίζει στην τηλεόραση κατευθείαν ή και στο home cinema (αν και δεν είμαι σίγουρος για το home cinema).