WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Αυτό λέω, ότι και με googling δεν πάει απαραίτητα,στα πρώτα που πετάει, σε παραπομπή όπου αναφέρεται και η gen του...
Eκτός κι αν το φτάσω στη 3η-4η σελίδα των αποτελεσματων του google και πέσω (πάλι κατα τύχη) σε πωλητή-μαγαζί-εταιρία που αναφέρουν την gen του.
Xαρακτηριστικό παράδειγμα:
Βρίσκω το παρακάτω, σκέπτομαι να το αγοράσω, ωραία μέχρι εδώ?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303577

Δεν είναι ο κωδικός που αναφέρεται στο site της WD στα 3 Gen! Άρα πρέπει εγώ να ξέρω πότε κυκλοφόρησε, ή τεσπα δια της ατόπου επαγωγής να βρώ σε ποιά γενιά ανοίκει? (προφανώς το συγκεκριμένο στη 2η).
Αν προσέξεις ακόμη και στο λινκ σου, ούτε κι η ίδια η WD δεν αναφέρει και πολύ...φωναχτά την gen τους, παραμόνο στη Knowledge Base της...
Άλλωστε αυτό αποτελεί απλά ένα στοιχείο προώθησης-διαφημιστικό όταν βγαίνει το καινούριο κουτί. Δεν έχει και τόση σημασία φαίνεται ως spec...
Γι αυτό ζήτησα εξ αρχής κατάλογο με κωδικούς...

Περίεργο πρόβλημα.

Παίζει DTS αλλά όχι AC3 ήχο από τον ενισχυτή!! Ο ενισχυτής 'δείχνει' οτι βλέπει AC3 όμως δεν ακούγεται ήχος. Αν το βάλω σε stereo από το WD τότε παίζει κανονικά - stereo φυσικά.

Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ

Καμιά ιδέα ρε παιδιά; Είναι θέμα firmware WD;

Ευχαριστώ

Καμιά ιδέα ρε παιδιά; Είναι θέμα firmware WD;

Ευχαριστώ

Χθες το βράδυ έπαιξα αρχείο κανονικά ακούγοντας από ενισχυτή με αυτό τον ήχο

Code:
Audio
ID                             : 1
Format                         : AC-3
Format/Info                    : Audio Coding 3
Mode extension                 : CM (complete main)
Codec ID                       : 2000
Duration                       : 1h 19mn
Bit rate mode                  : Constant
Bit rate                       : 384 Kbps
Channel(s)                     : 6 channels
Channel positions              : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate                  : 48.0 KHz
Bit depth                      : 16 bits
Compression mode               : Lossy
Stream size                    : 219 MiB (18%)
Alignment                      : Split accross interleaves
Interleave, duration           : 42 ms (1.00 video frame)
Interleave, preload duration   : 500 ms

οταν αγορασα το εν λογω μηχανημα,προσπαθησα να το συνδεσω και εγω σε ενισχυτη μεσω οπτικης(για τον ηχο)
και μεσω hdmi(για την εικονα).
σε καποιες ταινιες ο ηχος επαιζε κανονικα(πολυκαναλος) ενω σε καποιες αλλες καθολου.
τελικα τα παρατησα γιατι δεν μπορουσα να βρω ακρη και τωρα ακουω απο τα ηχεια της τηλεορασης.

Τέλικα ο player είχε μέσα έκδοση 1.03.10 οπότε είμαι για αναβάθμιση..Βέβαια έπαιξε σχεδόν τα πάντα ακόμα και 1.03.1 εκτός απο .MOV αν δεν κάνω λάθος.
Το θέμα είναι ότι είμαι μέσω wifi και όταν ψάχνει για αναβάθμιση μου λέει ότι δεν έχει intεrnet και καλά,ενώ η συσκευή έχει internet κανονικά.
Βλέπω βίντεο utube κλπ κανονικά.
Θέλει ethernet για να γίνει το update ή να το κατεβάσω και να το να το βάλω σε usbακι ?
Δεν θα'πρεπε να γίνεται και μέσω wifi ?

εγω παντως μια φορα που μου εβγαλε το μηχανημα αυτοματα μυνημα για αναβαθμιση δεν την εκανα.
μετα απο κανα δυο μερες που το ξανανοιξα μου επανεμφανισε το μυνημα και αποδεχτηκα να κανω την αναβαθμιση.
βεβαια μπορεις και εσυ κατεβαζοντας το αρχειο απο ιστοσελιδα που αναφερεται στο εγχειριδιο του μηχανηματος να κανεις την αναβαθμιση μονος σου.

Τελικά, στην ερώτηση που έκανα στο post #694, πήρα κι επίσημη απάντηση από την WD ότι πρόκειται για bug. Αν κάποιος άλλος έχει My Book Live κι έχει το ίδιο πρόβλημα, απλά ας στείλει ένα μήνυμα στο support μπας και το φτιάξουν.

Καλημέρα!
Άλλο μηχάνημα με firmware 1.07.15 δεν υπάρχει επαφή,το 1.03 που είχε ήταν δράμα!
Κολλούσε σε ταινία και με πέταγε έξω, δεν έπαιζε κάτι βιντεάκια από κινητά και τέτοια πράγματα..
Επίσης με το νέο firmware το βρήκε και το iphone πλέον και λειτουργεί και το remotε απο'κει.
Και τέλος είναι πολύ πιο άμεσο το πάτημα στο κουμπί να προχωρήσει μπροστά ή πίσω η ταινία (+ ότι δεν πρέπει πριν να είχε 16Χ,νομίζω σταματούσε στο 8Χ)
Το δίκτυο έπαιξε ασύρματα αμέσως απλά έβαλα το username k pass που χρησιμοποιώ ούτως η άλλως στον υπολογιστή!
Στα 1080p έκανε σπασίματα (ασύρματα) αλλά σε όλα τα υπόλοιπα,έπαιζε μια χαρά.
Μένει να δοκιμάσω αν με ενσύρματο lan θα παίζει 1080p.
Το έχει δοκιμάσει κανείς ?

Καλημέρα σας . Έχω ένα πρόβλημα σε μια ταινία mkv . Ενώ το player της tv μου παίζει κανονικά του υπότιτλους το wd δεν τους βλέπει . Ενοείται ότι ταινία και υπότιτλοι έχουν την ίδια ονομασία . Καμιά γνώμη κάποιος ;

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Έχεις φτιάξει την κωδικοποίηση για τους ελληνικούς υπότιτλους?
Επίσης είσαι απόλυτα σίγουρος ότι ταινία και υπότιτλος έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα?

Π.χ.:
ironman.mkv
ironman.srt

Ναι είμαι σίγουρος ότι έχουν το ίδιο όνομα ταινία και υπότιτλος γιατί στο player της tv μου παίζει . Κωδικοποίηση τι βάζουμε έχει δύο όχι την ISO την άλλη έχω βάλει .

Ναι είμαι σίγουρος ότι έχουν το ίδιο όνομα ταινία και υπότιτλος γιατί στο player της tv μου παίζει . Κωδικοποίηση τι βάζουμε έχει δύο όχι την ISO την άλλη έχω βάλει .

Windows greek 1253 η κάπως έτσι
Όταν λες το wd δεν βλέπει τους υπότιτλους τι εννοείς ?τους δείχνει με κινεζικά η δεν φαίνονται καθόλου?αν δεν φαίνονται ΌΤΑΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ η ταινία έχεις πατήσει δυο φορές το πλήκτρο subtitles στο τηλεκοντρόλ για να εμφανιστούν ?

Last edited:

Ακριβώς με αυτή την κωδικοποίηση το έχω . Πάντως έκανα μια αναβάθμιση και θα το δω μήπως έφτιαξε.

Είναι πολύ ωραίο μηχάνημα μέχρι τώρα έχει παίξει όλες τις ταινίες που το έχω βάλει αλλά ρε παιδιά έχει μουλαρώσει . Εκτός από την ταινία που αρνείται να δει τους υπότιττλους αρνειτε να δει παραπάνω από δύο υποφακέλους μέσα σ'ενα φάκελο .

Είναι πολύ ωραίο μηχάνημα μέχρι τώρα έχει παίξει όλες τις ταινίες που το έχω βάλει αλλά ρε παιδιά έχει μουλαρώσει . Εκτός από την ταινία που αρνείται να δει τους υπότιττλους αρνειτε να δει παραπάνω από δύο υποφακέλους μέσα σ'ενα φάκελο .

Τι εννοείς;

Folder1-->Folder1.1-->Folder1.1.1-->εδώ κάτι που δεν βλέπει;
Σε μένα τα βλέπει κανονικά!

Έχω δημιουργήσει ένα φάκελο με το όνομα "HD MOVIES " το οποίο έχει μέσα 6 υποφακέλους με ταινίες . Τόσα βλέπω από το laptop μου τόσα βλέπω από το player της tv μου . Στο wd player βλέπει μόνο 2 φακέλους . Τι να πω.

Στο πρώτο επίπεδο κιόλας! Κανένα πρόβλημα σε μένα, μέχρι και 20 φακέλους (υποφακέλους) έχω!
Ίσως πρέπει να περιμένεις λιγάκι - κάνει τα δικά του ... κάτι libraries ...