Τα himedia900a & netgear ntv550 δεν τα προσφερουν δηλαδη?
Μπορεις να μου πεις ενα μedia player που να τα προσφερει σιγουρα αυτα...
με την τελευταία αναβάθμιση βγάλανε όταν πατάς το on screen menu όταν παίζει ένα αρχείο κάτω από το close είχε και μία άλλη επιλογή να βάλεις εσύ σε ποιο λεπτό της ταινίας θες να πας κατευθείαν. Αυτό που το πήγανε τώρα?
οκ το βρηκα.παντως αυτο που ηταν κατω απο το close το εβγαλαν μαλλονΜπορείς να πατήσεις απλά το κουμπί με το μεγεθυντικό φακό.
οκ το βρηκα.παντως αυτο που ηταν κατω απο το close το εβγαλαν μαλλον
Καλημέρα παιδιά. Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα χθες με τον player που δε μου έχει ξανασυμβεί. Κατέβασα μια ταινία (το καινούριο animated Batman) και την τοποθέτησα σε ένα φάκελο που έχω δημιουργήσει με τίτλο "Animated Movies", οποίος είναι μέσα στο φάκελο 'Movies" τον οποίο έχω κάνει add στη media library. Σημειώνω ότι η κάθε ταινία βρίσκεται στο δικό της ξεχωριστό φάκελο. Το πρόβλημα τώρα: ενώ βρίσκω κανονικά την ταινία αν περιηγηθώ μέσα από το μενού "Files", δε μπορώ να τη βρω μέσω της Media Library. Απλά δεν είναι εκεί. Έκανα ένα σορτάρισμα με βάση τα untagged μπας και τη δει αλλά τίποτα. To compiling της Media Library γίνεται κανονικά όταν ανοίγει ο player ενώ βγάζει και το notification "Getting content info". Καμία ιδέα κανείς? Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο?
Με τι κατάληξη την έχεις σώσει;
Εννοείς το 'Skip to Desired Time' που έβγαινε κάτω από το 'close' όταν πατούσες το 'ok' για να δεις σε ποιο σημείο είναι η ταινία.με την τελευταία αναβάθμιση βγάλανε όταν πατάς το on screen menu όταν παίζει ένα αρχείο κάτω από το close είχε και μία άλλη επιλογή να βάλεις εσύ σε ποιο λεπτό της ταινίας θες να πας κατευθείαν. Αυτό που το πήγανε τώρα?
Μήπως θέλει ένα rescan η βιβλιοθήκη για να στρώσει;
Εννοείς το 'Skip to Desired Time' που έβγαινε κάτω από το 'close' όταν πατούσες το 'ok' για να δεις σε ποιο σημείο είναι η ταινία.
Σ' εμένα το βγάζει κανονικά με το τελευταίο firmaware: 1.11.14
τώρα μπερδεύτηκα! εμένα και στα δυο media player που έχω δεν υπάρχει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.