WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Tα είχαμε ξαναπεί ότι η διαφορά του είναι στα μενού του και στα metadata απο το νετ για τις ταινίες.
Νομίζω ότι αυτά που ψάχνεις παίζουν σε άλλη κατηγορία τιμών.(popcorn,dune...)

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Τα himedia900a & netgear ntv550 δεν τα προσφερουν δηλαδη?

Μπορεις να μου πεις ενα μedia player που να τα προσφερει σιγουρα αυτα...

Τα himedia900a & netgear ntv550 δεν τα προσφερουν δηλαδη?

Μπορεις να μου πεις ενα μedia player που να τα προσφερει σιγουρα αυτα...

Μήπως μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο κάποιος στο νήμα για αγορά νέου media player? Ή κάποιος κάτοχος των μηχανημάτων αυτών στα αντίστοιχα νήματα?

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

αυτά που ρωτάς δε νομίζω ότι τα κάνει ούτε το ntv550. Έχω το player αλλά δεν έχω 3d τηλεόραση. Επίσης δεν έχει επιλογές για 3d.

το himedia έχει chip που υποστηρίζει 3d.

με την τελευταία αναβάθμιση βγάλανε όταν πατάς το on screen menu όταν παίζει ένα αρχείο κάτω από το close είχε και μία άλλη επιλογή να βάλεις εσύ σε ποιο λεπτό της ταινίας θες να πας κατευθείαν. Αυτό που το πήγανε τώρα?

με την τελευταία αναβάθμιση βγάλανε όταν πατάς το on screen menu όταν παίζει ένα αρχείο κάτω από το close είχε και μία άλλη επιλογή να βάλεις εσύ σε ποιο λεπτό της ταινίας θες να πας κατευθείαν. Αυτό που το πήγανε τώρα?

Μπορείς να πατήσεις απλά το κουμπί με το μεγεθυντικό φακό.

οκ το βρηκα.παντως αυτο που ηταν κατω απο το close το εβγαλαν μαλλον

Όντως το έβγαλαν, δε με στενοχώρησε ιδιαίτερα. Και πριν το κουμπάκι χρησιμοποιούσα.

Καλημέρα παιδιά. Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα χθες με τον player που δε μου έχει ξανασυμβεί. Κατέβασα μια ταινία (το καινούριο animated Batman) και την τοποθέτησα σε ένα φάκελο που έχω δημιουργήσει με τίτλο "Animated Movies", οποίος είναι μέσα στο φάκελο 'Movies" τον οποίο έχω κάνει add στη media library. Σημειώνω ότι η κάθε ταινία βρίσκεται στο δικό της ξεχωριστό φάκελο. Το πρόβλημα τώρα: ενώ βρίσκω κανονικά την ταινία αν περιηγηθώ μέσα από το μενού "Files", δε μπορώ να τη βρω μέσω της Media Library. Απλά δεν είναι εκεί. Έκανα ένα σορτάρισμα με βάση τα untagged μπας και τη δει αλλά τίποτα. To compiling της Media Library γίνεται κανονικά όταν ανοίγει ο player ενώ βγάζει και το notification "Getting content info". Καμία ιδέα κανείς? Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο?

Καλημέρα παιδιά. Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα χθες με τον player που δε μου έχει ξανασυμβεί. Κατέβασα μια ταινία (το καινούριο animated Batman) και την τοποθέτησα σε ένα φάκελο που έχω δημιουργήσει με τίτλο "Animated Movies", οποίος είναι μέσα στο φάκελο 'Movies" τον οποίο έχω κάνει add στη media library. Σημειώνω ότι η κάθε ταινία βρίσκεται στο δικό της ξεχωριστό φάκελο. Το πρόβλημα τώρα: ενώ βρίσκω κανονικά την ταινία αν περιηγηθώ μέσα από το μενού "Files", δε μπορώ να τη βρω μέσω της Media Library. Απλά δεν είναι εκεί. Έκανα ένα σορτάρισμα με βάση τα untagged μπας και τη δει αλλά τίποτα. To compiling της Media Library γίνεται κανονικά όταν ανοίγει ο player ενώ βγάζει και το notification "Getting content info". Καμία ιδέα κανείς? Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο?

Με τι κατάληξη την έχεις σώσει;

Εννοείς το 'Skip to Desired Time' που έβγαινε κάτω από το 'close' όταν πατούσες το 'ok' για να δεις σε ποιο σημείο είναι η ταινία.
Σ' εμένα το βγάζει κανονικά με το τελευταίο firmaware: 1.11.14

Επανέρχομαι στο θεματάκι μου, το οποίο επιμένει...Το όνομα του αρχείου είναι Batman.Dark.Knight.Returns.2012.Part.1.DVDRip.Xvid.AC3.Legend-Rg.avi και είναι μέσα στο δικό του φάκελο με τίτλο Batman Dark Knight Returns Part 1. Το βλέπει κανονικά αν πάω μέσα από το "Files" αλλά όχι μέσα από τη "Media Library". Καμία πρόταση?

Μήπως θέλει ένα rescan η βιβλιοθήκη για να στρώσει;

Έστρωσε! Μου έκανε εντύπωση γιατί κάθε φορά που ανοίγω το μηχάνημα μου πετάει το μήνυμα "Compiling Media Library". Με το rescan το ίδιο μήνυμα έβγαλε. Ευχαριστώ φίλε SoCiaL!

Εννοείς το 'Skip to Desired Time' που έβγαινε κάτω από το 'close' όταν πατούσες το 'ok' για να δεις σε ποιο σημείο είναι η ταινία.
Σ' εμένα το βγάζει κανονικά με το τελευταίο firmaware: 1.11.14

τώρα μπερδεύτηκα! εμένα και στα δυο media player που έχω δεν υπάρχει!

Κάποιο bug είναι του firmware, εάν βάλεις mkv το βγάζει κανονικά, ενώ στα avi όχι.