WDTV Live gen3

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Συνεπώς απ' ότι καταλαβαίνω η allshare εφαρμογή που λέει η samsung πως θα πρέπει να εγκαταστήσω σε κάθε συσκευή, θα πρέπει στο μεν pc (mini mac) να παίζει το ρόλο του server και στις υπόλοιπες (iphone, ipad) να παίζει το ρόλο του client.
Εαν όσα έχω γράψει είναι σωστά, τότε το μόνο που απομένει είναι να βρω την εφαρμογή allshare για mac OS (δεν ξέρω καν αν υπάρχει).

Έχω βρει κατι παρόμοιο (σαν την allshare) , η οποία είναι η παρακάτω και σκοπεύω να τη δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι.

http://www.serviio.org/download
http://www.youtube.com/watch?v=f6dBEVWYkRQ

το serviio είναι ένα DLNA server, πολύ καλό, το είχα βάλει στο PC και δούλευε άψογα με το WD TV live.

Συνήθως οι συσκευές όπως τηλεοράσεις, media players, smartphones, tables, έχουν εγκατεστημένο DLNA client. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι σε αυτές

Re: WDTV LIVE gen3

Συγχωρέστε με για την άσχετη ερώτηση με τη ροή του θέματος, αλλά για να μην ψάχνω τόσες σελίδες, ποιά usb wireless ανταπτοράκια μπορείτε να μου προτείνετε για τη συσκευή; Δε λέω όχι να έχει εξωτερική κεραία (είχα στο wd tv live 2 ένα level one και ήταν άριστο), αλλά δε λέω και όχι αν είναι πολύ μικρό σαν αυτά τα ανταπτοράκια που έχουν τα ασύρματα ποντίκια.

Επίσης, η εφαρμογή remote που υπάρχει στο App Store λειτουργεί καλά;

Σας ευχαριστώ!

Last edited:

papdoux ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
Εαν εγκαταστήσω το serviio στον mac, πιστεύεις πως θα "βλέπει" την samsung (που έχει το allshare) μέσω DLNA?
κι αν ναι, τότε θα βλέπει και η samsung το wd media player (το οποίο ήδη είναι συνδεδεμένο ασύρματα με τον mac, αλλά έχει και DLNA client?

Συγχωρέστε με για την άσχετη ερώτηση με τη ροή του θέματος, αλλά για να μην ψάχνω τόσες σελίδες, ποιά usb wireless ανταπτοράκια μπορείτε να μου προτείνετε για τη συσκευή; Δε λέω όχι να έχει εξωτερική κεραία (είχα στο wd tv live 2 ένα level one και ήταν άριστο), αλλά δε λέω και όχι αν είναι πολύ μικρό σαν αυτά τα ανταπτοράκια που έχουν τα ασύρματα ποντίκια.

Επίσης, η εφαρμογή remote που υπάρχει στο App Store λειτουργεί καλά;

Σας ευχαριστώ!

Έχει ενσωματωμένο wifi το συγκεκριμένο player...

papdoux ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
Εαν εγκαταστήσω το serviio στον mac, πιστεύεις πως θα "βλέπει" την samsung (που έχει το allshare) μέσω DLNA?
κι αν ναι, τότε θα βλέπει και η samsung το wd media player (το οποίο ήδη είναι συνδεδεμένο ασύρματα με τον mac, αλλά έχει και DLNA client?

επειδή έχω τηλεόραση samsung (C630), πάλι υπάρχε άψογη συνεργασία μεταξύ DLNA client της Samsung με το serviio στο PC.
η samsung είναι client και το wd tv live είναι client. Και τα δύο θα βλέπουν το server επειδή ο sever μοιράζει αλλά όχι μεταξύ τους,
δε γίνεται client - client επικοινωνία.

Αν έχεις κάποιους USB δίσκους πάνω στο wd tv live με περιεχόμενο που θέλεις να τα βλέπει η τηλεόραση μέσω DLNA τότε πρέπει να πάς στο serviio που θα έχεις εγκαταστήσει στο mac και να ορίσεις εκεί να κάνει share τους δίσκους που βρίσκονται πάνω στο wd tv live. Οπότε δεν είναι το wd που κάνει το μοίρασμα μέσω DLNA αλλά το serviio (o server) στο mac.
Πρέπει όμως να πας στο wd tv live και στα settings έχει μία επιλογή ώστε αφήνει άλλους να βλέπουν τα USBs που έχει πάνω του το wd tv live.

η τηλεόραση καθώς και το media player βλέπουν το serviio (mini mac lan) του mac και μου εμφανίζει κάτι άδειους φακέλλους που σίγουρα δεν τους έχω φτιάξει εγώ.
Η τηλεόραση δεν βλέπει το media player. Στα settings των allshare συσκευών στην τηλεόραση δεν μου βγάζει κανέναν αποθηκευτικό χώρο.
Καμιά ιδέα?
Μήπως πρέπει να ορίσω κάτι από τον mini mac?
(όλο αυτό έγινε απλά κάνοντας open το εικονίδιο του Serviio κι όχι του Serviio Console, χωρίς να μου ανοίξει κάποιο παράθυρο και χωρίς να ορίσω οτιδήποτε)

Last edited:

πρώτα απ' όλα ήθελε άνοιγμα το Serviio Console, όπου και ανοίγει ένα παράθυρο με ρυθμίσεις. Η συνέχεια σε λίγο...

Τελικά,
ενώ σαν συσκευές
από το Serviio στον mac βλέπω όλες τις συσκευές (samsung 6030, ipad, iphone, wdtvlive)
από το ipad βλέπω το serviio network
από τη samsung βλέπω το serviio network

δεν μπορώ στον mac, στο serviio, να βάλω στη library, τον εξωτερικό δίσκο του mac καθώς και το wdtvlive
δεν μπορώ στην τηλεόραση να δω περιεχόμενα ούτε του wdtvlive, ούτε του mac, ούτε του ipad & iphone
δεν μπορεί ούτε το ipad, ούτε το iphone να παίξουν περιεχόμενα του wdtvlive (ενώ μπορώ να ενεργοποιήσω μια ταινία στο wdtvlive από το ipad)

K Ο Λ Α Σ Η !!!!!!!

Εγώ ένα πρόβλημα που έχω ειναι , ενώ έχω κάνει ρύθμιση να παίζει σε 1080 όταν το κλείσω τελείως γυρνάει μόνο του σε 720. Εχω τηλεόραση Philips . Ξέρετε τι φταίει ?

Γιατί όταν βάζω να παίξει μουσική, στην άσπρη γραμμή κάτω κάτω λέει το τραγούδι που παίζει τώρα και το επόμενο στην μαύρη οθόνη η κίτρινη γραμμή μένει σε ένα τραγούδι και δεν " κατεβαίνει" όταν πάει στο επόμενο τραγούδι?

Attachments

• uploadfromtaptalk1356016130255.jpg
    uploadfromtaptalk1356016130255.jpg
    53.6 KB · Views: 336

Εβαλα χτες να δω μια ταινια.Παταω το play,αρχισε τα κολπα του με το loading ,περιμενα,περιμενα και μετα απο λιγο μου εβγαλε ενα μνμ που ελεγε "a fatal system error has detected.The device will restart." Πατησα ok και εκανε επανεκινηση.Ξαναβαλα να παιξει την ταινια και επαιξε αυτη τη φορα.Πρωτη φορα κανει κατι τετοιο.Το'χει κανει και σε κανεναν αλλον?
Επισης για το loading δεν εχω βγαλει ακρη ακομη,οποια βοηθεια ευπροσδεκτη...

το ελυσες το προβλημα με το παρακατω"a fatal system error has detected.The device will restart." και αν πως?
ρωταω γιατι ξεκινησε να μου το εμφανιζει και εμενα και ειναι εκνευριστικο.

το ελυσες το προβλημα με το παρακατω"a fatal system error has detected.The device will restart." και αν πως?
ρωταω γιατι ξεκινησε να μου το εμφανιζει και εμενα και ειναι εκνευριστικο.

Φιλε δεν εκανα τιποτα.Μια φορα μονο μου το εμφανισε.Εκανα restart τοτε οπως ελεγε το μηνυμα και απο τοτε δεν μου το ξαναεβγαλε.
Καποιος ειχε προτεινει να κανουμε και κανα reset στο μηχανημα μια στο τοσο αλλα δεν καθησα να το κανω.Δοκιμασε το,ισως να βοηθησει.

ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω το συγκεκριμενο μιας και το dvix μας τελειωσε μετα απο 6 χρονια...υπαρχει καποια εφαρμογη για ipad που ειναι συμβατη?

ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω το συγκεκριμενο μιας και το dvix μας τελειωσε μετα απο 6 χρονια...υπαρχει καποια εφαρμογη για ipad που ειναι συμβατη?
Υπάρχει, γράψε wd tv στο appstore και θα σου βγάλει και για iphone και ipad.

Φιλε δεν εκανα τιποτα.Μια φορα μονο μου το εμφανισε.Εκανα restart τοτε οπως ελεγε το μηνυμα και απο τοτε δεν μου το ξαναεβγαλε.
Καποιος ειχε προτεινει να κανουμε και κανα reset στο μηχανημα μια στο τοσο αλλα δεν καθησα να το κανω.Δοκιμασε το,ισως να βοηθησει.
δυστηχως και παρα την αναβαθμιση που εκανα μαζι με το reset,το μηχανημα ξαναεβγαλε το ιδιο μηνυμα.
αυτο μου το κανει οταν παω να δω δυο συνεχομενα επεισοδια καποιας σειρας.
σε ταινιες μεχρι στιγμης δεν εχει εμφανισει αυτο το μηνυμα.
τι μπορει να φταιει?