WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Πάντως, τελευταίες 3 ματρόσκες που είδα, είναι ομαλότατη η αναπαραγωγή. Πάντως, ακόμη δεν έχω δει downloads για τα αρχεία που έχω ανεβάσει για έλεγχο.

Εχω παρει το wd gen 3.υπαρχει περιπτωσει οταν με το καλο η wd αποκτησει τα δικαιωματα για ηχο dts master-hd με καποια μελλοντικη αναβαθμιση να τα υποστηριζει και στο δικο μας?

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

το chipset μπορεί να υποστηρίξει dts ma, αν θα πάρει η WD το δικαίωμα έχω μία αμφιβολία

Δεν τα έχει πάρει εδώ και 16-17 μήνες που κυκλοφορεί στην αγορά, τώρα θα τα πάρει? Μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο...

αν δεν με απατάει η μνήμη μου, για κανένα μηχανάκι της δεν τα πήρε, ποτέ...

Electroworld,με κουπονι που θα παρεις στην εγγραφη σου,ετσι το πηρα,στα 79.2 εβρα.
Τσεκαρε το,πρεπει να τρεχει η προσφορα ως 28/02..

Να κάνω 2 ερωτησούλες,την ώρα της αναπαραγωγής μια ταινίας,πως αυξομειώνω την ένταση στην φωνή?
επίσης μπορώ να το προχωρήσω μπροστά το βίντεο χωρίς να αυξήσω την ταχύτητα αναπαραγωγής?και χωρίς να του ορίσω εγώ σε ποιο λεπτό να πάει?γίνεται δηλ να προχωρήσω την μπάρα με το βελάκι?

Μια τελευταία απορία μπορω να κάνω streaming ταινία απο τον υπολογιστη η λάπτοπ στο wd και απο εκει να το βλέπω την ταινία στην τηλεόραση ;

Μόλις είδα στο site της WD ότι βγήκε νέο firmware. Δε βρήκα κάτι συγκλονιστικό στα release notes.

Καλησπέρα στο φόρουμ

φίλος (μετά από προτροπή μου) αγόρασε από Γερμανία τη συσκευή και αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση. Συγκεκριμένα, η συσκευή δε βρίσκει κανένα δίκτυο (σε χώρο με φουλ σήμα) . Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση? Ευχαριστώ

Δοκίμασε να αλλάξεις το κανάλι του wi-fi στο router και προσπάθησε ξανά.

Δοκίμασε να αλλάξεις το κανάλι του wi-fi στο router και προσπάθησε ξανά.

Μα το player δε βρίσκει κανένα διαθέσιμο wifi, σε χώρο που οι άλλες συσκευές βρίσκουν καμιά δεκαριά!

Μα το player δε βρίσκει κανένα διαθέσιμο wifi, σε χώρο που οι άλλες συσκευές βρίσκουν καμιά δεκαριά!
Aπό network setup επιλέγεις wireless και δεν σου βρίσκει wifi;

Κάνε και ένα restart μπας και έχει κολλήσει.

Έκανα φίλε μου, και εργοστασιακές ρυθμίσεις επανέφερα αλλά τίποτα...η συσκευή συμπεριφέρεται σαν να μην έχει ασύρματο δέκτη...

Έκανα φίλε μου, και εργοστασιακές ρυθμίσεις επανέφερα αλλά τίποτα...η συσκευή συμπεριφέρεται σαν να μην έχει ασύρματο δέκτη...

Δοκιμασες χειροκινητη συνδεση εισαγοντας τις διαφορες παραμετρους?
Δες και εδω http://www.avclub.gr/forum/showthre...E-gen3?p=1056629632&viewfull=1#post1056629632

Last edited: