WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

τωρα που το λες ναι. νομιζω το default δεν ειναι ενα πολυχρωμο? γιατι παιζει ρολο το θεμα?

original.jpg

αυτο εδω εχω βαλει

Last edited:

Απλώς το συγκεκριμένο θέμα είναι του WDTV Live Hub και το έχουν βάλει και εδώ.

Μια χαρά παίζει υπότιτλους, αρκεί να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με την ταινία.
Κάνε και αυτό:
setup-->system-->additional encoding support--> greek(windows-1253).
οκ το βρηκα με βοηθεια φιλων!!!Δεν εμφανιζαν τα w7 ολο το αρχειο!!

Απλώς το συγκεκριμένο θέμα είναι του WDTV Live Hub και το έχουν βάλει και εδώ.

α μαλιστα. γιατι νομιζα μηπως το firmware που κατεβασε οταν το αγορασα, μηπως δεν ηταν δικο του.

Παιδια γινεται σ'αυτην την οθονη με καποιο αυτοματο τροπο να ενημερωθουν τα στοιχεια της καθε ταινιας?? Director, Actor Total time κτλ??
Εχω βαλει το Get Content Info στο Auto.
7ldz.jpg

Οχι γιατι τωρα μας δειχνεις τους φακελους της καθε ταινιας. Ετσι οπως ειναι δεν τις δειχνει τις πληροφοριες. Πρεπει να μπεις μεσα στον φακελο της καθε ταινιας για να δεις τις αντιστοιχες πληροφοριες.
Δεν ξερω (και δεν το εχω δοκιμασει) πως θα τα δειχνει αν εχεις σε εναν φακελο ολες τις ταινιες χυμα μαζι με τους υποτιτλους. Εκει μπορει να τα δειχνει αλλα δεν ξερω να σου πω σιγουρα.

EDIT: Μου ηρθε φλασια,αυτο που ειπα γινεται. Ειναι δοκιμασμενο στις σειρες,αφου σε εναν φακελο βαζω ολα τα επεισοδια της καθε σαιζον απο τις σειρες που βλεπω. Και τις πληροφοριες τις δειχνει.

Last edited:

Πρεπει να κανω κατι εγω ή το κανει αυτοματα, γιατι ουτε μεσα μου εμφανιζει πληροφοριες..
Γραφει πανω "Getting content info" αλλα δν κανει κατι..

ρε παιδια γιατι ενω ολα τα mp4 αρχεια που κατεβαζω πχ ταινιες κλπ παιζουν μια χαρα αλλα τα mp4 που κατεβαζω απο youtube hd κολλανε ασυστολα και πρεπει με προγραμμα να τα μετατρεψω πχ σε mkv για να μην κολλανε?οι ταινιες σε mp4 δεν κολλανε.μονο απο youtube

Παιδια εχω συνδεσει με arc επιλογη τηλεοραση,media player και ενισχυτη..
Μολις ανοιγω λοιπον το media player ανοιγει και ο ενισχυτης..
Πάντα λοιπόν δεν εχει ηχο και θελει να κλεισω τον ενισχυτη και να τον ξαν'ανοίξω για να παιξει..
Καμια ιδεα ;

static ip μπορω να δωσω για το καθε media player?μεσω καποιου μενου του wdtv?
που ειναι συνδεδεμενα ασυρματα πανω στο ρουτερ λεω.δινω απο την σελιδα του ρουτερ στατικ ip σε καθενα απο τα media players αλλα δεν την κραταει θελει απο το media player να δωσω?

που ειναι συνδεδεμενα ασυρματα πανω στο ρουτερ λεω.δινω απο την σελιδα του ρουτερ στατικ ip σε καθενα απο τα media players αλλα δεν την κραταει θελει απο το media player να δωσω?
ενταξει το βρηκα

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

τι γινεται ?
οσο παιρναει ο καιρος
τοσο ποιο πολυ αργει να παρει μπρος
τωρα κανει καπου ενα λεπτο και κατι ...
σε σας ανοιγει αμεσως ?

Πατωντας μια φορα το power μπαίνει σε standby, εαν το κρατήσεις πατημένο για κάποια δευτερόλεπτα κλείνει τελείως.
Στην πρώτη περίπτωση ανοίγει αμέσως αλλά δεν κόβει το ρεύμα αν έχεις δίσκο επάνω, στην δεύτερη περίπτωση κόβει
το ρεύμα αλλά αργεί λίγο να ανοίξει. Εγω που το βάζω σε standby μου ανοίγει αμέσως πάντως.

Καλημέρα σε όλους :laugh:
Στο επίσημο site της wd στη λήψη λογισμικού το τελευταίο update firmware δεν βλέπω να υπάρχει..Έχει ένα παλιό (7/2013)..
Παίζει κάτι μήπως ???

δεν στο κατεβαζει μονο του ?

επιπλεον, στο κεντρικο μενου, υπαρχει διαφορα μεταξυ του "Files" και "Videos"? Γιατι απ'οτι βλεπω οδηγουν στο ιδιο πραγμα.

Last edited:
Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

...επιπλεον, στο κεντρικο μενου, υπαρχει διαφορα μεταξυ του "Files" και "Videos"? Γιατι απ'οτι βλεπω οδηγουν στο ιδιο πραγμα.

Υπάρχει. Στο files βλέπεις όλα τα αρχεία που έχει μέσα ο δίσκος, ενώ στο video μόνο τα αρχεία video. Αν δεν έχεις άλλα αρχεία στο σκληρό παρά μόνο video τότε λογικά και στο files θα σου εμφανίσει τα ίδια αρχεία.