WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

σωστος. δεν το ειχα σκεφτει.
δοκιμασα να παιξω αυτο εδω μεσω δικτυου (οχι usb) και ειδα οτι δεν το επαιζε σωστα. δεν εφτανε το bandwidth ή το μηχανημα δυσκολευεται απο τη μανα του σε τετοιου ειδους αρχεια?

http://www.demo-world.eu/trailers/r...wn_v1_lossless.rar&pic=hd_dolby_countdown.jpg

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Δεν μπορώ να δω αυτή τη στιγμή τι είναι αυτό το αρχείο που λες, αλλά εάν το κάνεις με ασύρματο δίκτυο και είναι βαρύ το αρχείο, τότε υπάρχει πρόβλημα. Γενικά το WD παίζει τα πάντα απροβλημάτιστα τουλάχιστον από USB. Για δίκτυο με καλώδιο πιστεύω ότι γενικά δε θα έχει πρόβλημα. Στο wifi όμως πρέπει να συμβιβαστείς.

ethernet παιζω (υποτιθεται gigabit)
τα χαρακτηριστικα του αρχειου ειναι αυτα

General
ID : 0 (0x0)
Complete name : C:\hd_dolby_countdown_v1_lossless.m2ts
Format : BDAV
Format/Info : Blu-ray Video
File size : 67.9 MiB
Duration : 20s 700ms
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 27.5 Mbps
Maximum Overall bit rate : 48.0 Mbps

Video
ID : 4113 (0x1011)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 2 frames
Codec ID : 27
Duration : 20s 20ms
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 25.8 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 29.970 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Interlaced
Bits/(Pixel*Frame) : 0.415
Stream size : 61.5 MiB (91%)

Audio
ID : 4352 (0x1100)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : TrueHD / AC-3
Mode extension : CM (complete main)
Format settings, Endianness : Big
Muxing mode : Stream extension
Codec ID : 131
Duration : 20s 20ms
Bit rate mode : Variable / Constant
Bit rate : 640 Kbps
Maximum bit rate : 4 872 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 16 bits
Stream size : 1.53 MiB (2%)

To gen3 δεν υποστηρίζει gigabit ethernet. Έχει απλό fast ethernet με μέγιστη θεωρητική διαμεταγωγή 100Mbps ήτοι 12,5 Μb/sec.
Στην πράξη τα 7-8 Mb/sec (60Μbps) είναι ίσως τα μέγιστα που θα πάρει κάποιος από μια fast ethernet σύνδεση (εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως την υλοποίηση harware των συσκευών που δικτυώνονται, η καλωδίωση, το routing, net traffic κλπ). Το σύνηθες δεν ξεπερνάει σε τέτοιες συσκευές τα 50Mpbs.
Το αρχείο που προσπαθείς να παίξεις (m2ts, BDAV) έχει μεταβλητό audio και video bitrate. To video bitrate του είναι 25.8 Mbps (μέση τιμή) και αν λάβεις υπόψη σου πως σε κάποιες στιγμές αυτό αυξάνει και μπορεί να φτάσει και τα 60-80Mbps (στιγμιαία) και χωρίς να συνυπολογίζουμε και το audio bitrate που βλέπω πως είναι σχετικά υψηλό (Maximum bit rate : 4 872 Kbps ) τότε είναι απολύτως επόμενο να έχεις πρόβλημα στην αναπαραγωγή, ακόμη και με ενσύρματη σύνδεση.
Δοκίμασε με ένα usb και θα δεις πως το αρχείο θα αναπαραχθεί χωρίς προβλήματα. Εκτός βέβαια αν είναι θέμα codec, αλλά από ότι βλέπω το αρχείο είναι συμβατό

Με λίγα λόγια μη παίζεις αρχεία με υψηλό bitrate μέσω δικτύου (ακόμη και ενσύρματα) παρά μόνο μέσω της usb θύρας.

γενικα δεν εχω τετοια αρχεια. απλως ηθελα να το δοκιμασω. θα το εχω στα υποψη μου για το usb αν χρειαστει.

Εβαλα μια ταινια να δω με τα ακολουθα χαρακτηριστικα:
Size : 26,53 gb
Video Codec : H264
Bit Rate : 25,9 Mbps
Audio Codec : DTSMA
Ξεκιναγε και στα 5 δευτερολεπτα την εκοβε και με πεταγε εξω,στο μενου. Εκανα restart αλλα παλι τα ιδια. Η ταινια ηταν σε σκληρο δισκο,συνδεδεμενος με καλωδιο στη μπροστα θυρα usb.
Τοσο βαρια ταινια ειναι και δεν μπορει να την παιξει? Στον τιτλο της ταινιας λεει DTS-HD MA 7.1 και η καταληξη ειναι σε mkv.
Αφου δεν την επαιζε,εβαλα μια αλλη η οποια εχει Size 699,65 MB και Bit rate 23,4Mbps.
Ειναι δυνατον τοσο μικρου μεγεθους ταινια να εχει τετοιο bit rate?
Ολα τα χαρακτηριστικα ειναι αυτα που αναφερει το μηχανημα πανω στην οθονη οταν κατα την αναπαραγωγη της ταινιας πατησεις το πληκτρο options.

Ξεκιναγε και στα 5 δευτερολεπτα την εκοβε και με πεταγε εξω,στο μενου. Εκανα restart αλλα παλι τα ιδια. Η ταινια ηταν σε σκληρο δισκο,συνδεδεμενος με καλωδιο στη μπροστα θυρα usb.

Αυτό που περιγράφεις παραπέμπει σε corrupted αρχείο...

Ας δοκιμάσει να επαναπλέξει τη ματρόσκα με το MKVToolnix. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις μου έχει δώσει λύσεις.

Αυτό που περιγράφεις παραπέμπει σε corrupted αρχείο...

Ας δοκιμάσει να επαναπλέξει τη ματρόσκα με το MKVToolnix. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις μου έχει δώσει λύσεις.

Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα ψαξω να βρω αυτο το MKVToolnix αν υπαρχει για windows xp και αν το "σηκωσει" το netbook που εχω,θα δοκιμασω μηπως διορθωσει το αρχειο.

Βρε αυτο μπορει να ειναι ελαφρυ,φανταζεσαι να παει να κανει καμια επεξεργασια σε αρχειο βιντεο μεγεθους 27 περιπου gb? Θα βγαζει καπνους το κακομοιρο το netbook! Με το ζορι βρηκα υποτιτλο για την ταινια που γραφω στο προηγουμενο ποστ.
Σε ευχαριστω,θα το τσεκαρω το βραδυ.

Ωπ! Αν μιλάμε για netbook αλλάζει το πράγμα. Notebook νόμισα, δηλαδή laptop. Θα «σέρνεται» σίγουρα.

:damnyou:

Last edited:

Netbook δικε μου! Toshiba. Μονοπυρηνο στα 1,66 ghz , 1 gb ram και 10,1 ιντσες οθονη! Φυσαει το εργαλειο λεμε. :D:D:D
Παμε για αλλη εκδοση,δεν το επιχειρω καν να κατεβασω το προγραμμα!

Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, παλαιότερα το έτρεχα το προγραμματάκι σε έναν Athlon XP2000 με 512MB RAM...

Αλλά αν το αρχείο είναι corrupt, κατά πάσα πιθανότητα το mkvmerge δεν θα δώσει λύση...

Να επανελθω λιγο στο θεμα του ηχου μεσω hdmi?(μην βαρατε!) οταν λεει digital ...through hdmi σημαινει οτι στελνει τον ηχο μεσω hdmi,ετσι?ενα τυπικο συστημα σημαινει οτι το wdtv ειναι συνδεδεμενο πανω σε μια πλασμα με hdmi καλωδιο,right?ΑΡΑ ο ηχος θα παει μεσω hdmi στην τηλεοαση.ΑΡΑ μετα πρεπει μεσω της οπτικης της τιβι να παει στον ενισχυτη.
με ΑΥΤΟ το συστημα ο ηχος ο ψηφιακος απο μια ταινια που παιζει στο wdtv θα φτασει ψηφιακος στον ενισχυτη?(μιλαω για πλασμα που στην οπτικη δινουν και dd και dts ας πουμε)

Μπορει να μου πει καποιος που μπορω να βρω themes(Δεν εννοω αυτα που μπορει να κατεβασεις μεσα απο το media player) για το εν λογο media player οπως επισης και που μπορω να βρω meta-source manager που να κατεβαζει στα ελληνικα αν φυσικα γινετε πληροφοριες για τα αρχεια βιντεο που εχω.

Οσο τωρα αφορα ελληνικους υποτιτλους δεν μπορει να ψαξει και να τους κατεβασει απο μονο του σωστα?

Last edited:

Εχει δοκιμασει κανεις να συνδεσει σκληρους δισκους χωρητικοτητας 3 ή 4 tb?

Αν ναι ποια μοντελα εχει δοκιμασει?
Σκεφτομαι να αγορασω εναν απο τους παρακατω δισκους και θελω να δω αν θα τους βλεπει κανονικα ή θα εχω προβλημα.
Αυτόν ή αυτόν ή αυτόν ή αυτόν ή αυτόν ή αυτόν

Πάνω από τα 3ΤΒ για την ακρίβεια 2,3ΤΒ υπάρχει πρόβλημα συνδεσιμότητας σε λίγο παλαιότερους υπολογιστές.

Οχι δεν αναφερωμαι στη συνδεση με υπολογιστη που δεν νομιζω με τα win7 64bit ultimate sp1 να εχω θεμα με καοιον δισκο μεγαλυτερο απο 2tb αλλωστε ηδη του εχω συνδεσει 2 διαφορετικους 4tb δισκους που μου φερανε και μια χαρα τους ειδε το pc μου.
Για το wdtv live gen3 με ενδιαφερει....