WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

όταν ξεκινάει μια ταινία και η ρύθμιση εξόδου ήχου είναι πχ στο στέρεο και θέλω να το αλλάξω σε πχ optical, αναγκάζομαι μπαίνω στο μενού ήχου του wdtv το αλλάζω αλλά μετά πρέπει να ξανά βρω το αρχείο που έπαιζε αρχίζοντας πάλι από την αρχή Windows share, σκληρούς δίσκους να βρω σε ποιον κλπ.
η ερώτηση είναι εάν μετά την αλλαγή του ήχου μπορώ να βρίσκω πιο εύκολα το αρχείο που έπαιζα!

καλησπερα εχω το εξης προβλημα, οταν παω να δω μια ταινια mkv (micro hd) μεσω του mezzmo παιζει για κανα 3αρι δευτερολεπτα και μετα σταματαει , καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ? ευχαριστω.

καλησπερα εχω το εξης προβλημα, οταν παω να δω μια ταινια mkv (micro hd) μεσω του mezzmo παιζει για κανα 3αρι δευτερολεπτα και μετα σταματαει , καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ? ευχαριστω.

Μήπως δεν αρέσει στο mezzmo το m-HD? Μήπως δεν αρέσει στο wd το m-HD? Δοκίμασες να το δεις από windows shares? Σου το παρουσιάζει και σε άλλα αρχεία το πρόβλημα αυτό? Είσαι συνδεδεμένος ασύρματα ή ενσύρματα? Γενικά, κάνε μερικές δοκιμές, αν έχεις χρόνο...

αξιζει η αγορα του για συνδεση με hdmi σε ενισχυτη marantz 4ετιας κ 7.1ηχο
θα εχω ολα τα συγχρονα format ηχου? (προς το παρον δε με ενδιαφερει το 3d)
υπαρχει μεγαλη διαφορα με το Mede8er MED600X3D(γιατι στα λεφτα υπαρχει :hmmmm:),παντως πασχει σε update σε σχεση με το med

Αν ο ενισχυτής σου δεν υποστηρίζει τα HD φορμά, τότε δεν σου κάνει. Τα δίνει μόνο ως bitstream και όχι με μετατροπή σε πολυκάναλο PCM...

Όσον αφορά τη σύγκριση με το Med600X3D, σε εικόνα 2D το WD είναι ανώτερο (bitperfect έξοδος σε 1080p@23,976Hz, καλύτερο upscale/deinterlace σε αρχεία SD). Το μόνο του μειονέκτημα σε αυτόν τον τομέα είναι ότι δεν υποστηρίζει κλείδωμα στα αμιγώς 24Hz, για τα λιγοστά αρχεία που υπάρχουν με αυτόν τον χρονισμό...

Ένα άλλο σημείο που υπερτερεί το MED είναι η ταχύτητα ανάγνωσης σκληρού δίσκου και η περιήγηση στα μενού τα οποία είναι στο WD λίγο slow motion.

Ένα άλλο σημείο που υπερτερεί το MED είναι η ταχύτητα ανάγνωσης σκληρού δίσκου και η περιήγηση στα μενού τα οποία είναι στο WD λίγο slow motion.

Δεν υπάρχει κάποια διαφορά σε αυτόν τον τομέα μετά το τελευταίο firmware Γιάννη...

Και τους πήρε 3 χρόνια να φτιάξουν το πιο σημαντικότερο πρόβλημα του μηχανήματος...:slapface:

Η πλάκα είναι που διάβαζα αυτό το τεστ παλιότερα...http://pixelsonly.com/articles/moving-from-boxee-to-wd-tv/

Πρώτες εντυπώσεις άριστες κτλ. "θα το προτείνω και σε φίλους μου" κτλ. και μετά από μερικές ημέρες "σέρνεται και κολλάει" και "το πήγα πίσω και πήρα κάτι άλλο"...:flipout:

Και τους πήρε 3 χρόνια να φτιάξουν το πιο σημαντικότερο πρόβλημα του μηχανήματος...:slapface:

Η πλάκα είναι που διάβαζα αυτό το τεστ παλιότερα...http://pixelsonly.com/articles/moving-from-boxee-to-wd-tv/

Πρώτες εντυπώσεις άριστες κτλ. "θα το προτείνω και σε φίλους μου" κτλ. και μετά από μερικές ημέρες "σέρνεται και κολλάει" και "το πήγα πίσω και πήρα κάτι άλλο"...:flipout:

Το οποίο κάτι άλλο δεν δίνει καθόλου 24p ούτε HD Audio και χρειάζεται αλχημείες για να παίξει mkv, BluRay, avi... :flipout:

ο ενισχυτης μου ειναι αυτος http://www.hifiedge.com/av-receivers/Marantz/SR4003.html
εχω ηδη media player-κινεζικο το οποιο βγαζει μονο 2καναλο ηχο(ειναι παρομοιο με το κλασσικο της crystal audio-pico προ 3ετιας)κάνει τον ήχο downmix σε stereo
αξιζει να κανω την αναβαθμιση ή δε θα καταλαβω διαφορα,το τι ηχο-φορματ θα παιξει το επιλεγει μονο του το wd?

Απ' ότι βλέπω ο ενισχυτής έχει hdmi inputs αλλά υποστηρίζει μέχρι dts. Μπορείς να το συνδέσεις με οπτική στον ενισχυτή και με hdmi στο μέσο προβολής σου η να περάσεις την hdmi μέσα από τον ενισχυτή. Θα ακούς dts. Το wd έχει επιλογή από που θα κάνεις passthrough (hdmi - optical) και ορίζεις τι formats αποδικωποιεί ο ενισχυτής.

Επειδή είχα το pico και μάλιστα το 5.1 δεν έχει καμμία σχέση το ένα μηχάνημα με το άλλο.

το οτι θα ακουω μεχρι dts σημαινει οτι δε περνω τα μεγιστα απο το Media player που μπορει να δωσει παραπανω?
πχ. αν παρω καποιο bluray player ή εαν φτιαξω ενα Htpc θα μπορω να ακουσω κ τα τελευταια φορματ ηχου
ή απλα μενω ως εχω κ ακουω μονο αυτα που μου δινει ο ενισχυτης μου
(σορυ αν κουραζω αλλα δε τα πολυκατεχω με τον ηχο)

ο ενισχυτης μου ειναι αυτος http://www.hifiedge.com/av-receivers/Marantz/SR4003.html
εχω ηδη media player-κινεζικο το οποιο βγαζει μονο 2καναλο ηχο(ειναι παρομοιο με το κλασσικο της crystal audio-pico προ 3ετιας)κάνει τον ήχο downmix σε stereo
αξιζει να κανω την αναβαθμιση ή δε θα καταλαβω διαφορα,το τι ηχο-φορματ θα παιξει το επιλεγει μονο του το wd?

Αν οπωσδήποτε θέλεις να πάρεις WD τότε ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις λίγο να πάρεις την facelift έκδοση που έχει ήδη ανακοινωθεί...

http://www.fullhd.gr/home-cinema/players/item/16973-western-digital-wd-tv-personal-edition.html

το οτι θα ακουω μεχρι dts σημαινει οτι δε περνω τα μεγιστα απο το Media player που μπορει να δωσει παραπανω?
πχ. αν παρω καποιο bluray player ή εαν φτιαξω ενα Htpc θα μπορω να ακουσω κ τα τελευταια φορματ ηχου
ή απλα μενω ως εχω κ ακουω μονο αυτα που μου δινει ο ενισχυτης μου
(σορυ αν κουραζω αλλα δε τα πολυκατεχω με τον ηχο)

ναι το wd μπορεί να δώσει πλέον και hd formats αλλά δεν υποστηρίζονται από τον ενισχυτή. Επειδή ο ένας από τους ενισχυτές μου είναι σαν τον δικό σου (hdmi και dts) είχα δοκιμάσει να περάσω το hd format σαν pcm χωρίς τύχη λόγω wd. Έτσι και αλλιώς από το δικάναλο να πάς σε dts είναι ήδη μεγάλη αναβάθμιση

Υποψιάζομαι ότι και ο δικός ενισχυτής δέχεται 7.1 pcm. Αν φτιάξεις htpc τότε θα μπορείς λογικά να ακούσεις τα τελευταία formats ήχου αλλά το decoding θα το κάνει το pc μέσω software. Θα το συνδέσεις μέσω hdmi ή μέσω αναλογικών με τον ενισχυτή.

Πάντως αν δεν υπάρχει έτοιμο htpc και θέλεις να φτιάξεις κάτι από την αρχή εύκολα ξεφεύγεις σε τιμή ειδικά αν θέλεις κάτι κομψό και μικρό για σαλόνι. Επίσης θέλει και στήσιμο το software και είναι σχετικά μπελαλίδικο.
http://www.avclub.gr/forum/showthre...-Oδηγός-Αναπαραγωγής-Ρυθμίσεις-Προβλήματα-κτλ

Οπότε δίνεις τα ίδια ή κάτι παραπάνω και παίρνεις το wd και ένα ενισχυτή που να υποστηρίζει hd formats και είσαι καλυμμένος.

ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις αμεσες κ κατατοπιστικες απαντησεις :worshippy:
θα τις μελετησω κ θα πραξω αναλογα
(ολα ξεκινησαν γιατι μου εδινε γνωστος το wd στα 50ευρω κ το σκεφτομαι....)

(ολα ξεκινησαν γιατι μου εδινε γνωστος το wd στα 50ευρω κ το σκεφτομαι....)

Πάρε το και τα 50€ που θα δώσεις θα τα βγάλει με το παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς, καταπληκτικά τα πολυκάναλα νέα φορμά, αλλά έχεις και τα ηχεία για να τ'ακούσεις?