WDTV Live gen3

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Αυτό που αναφέρεται στο νήμα έχεις.
Αν πας στο support page της WD για τα media players όταν περνάς το δείκτη του ποντικιού πάνω από τα μοντέλα, σου βγάζει τα product codes του μοντέλου αυτού.
Το ένα είναι το NTSC μοντέλο για την Αμερική και το άλλο το PAL

Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Αυτό που αναφέρεται στο νήμα έχεις.
Αν πας στο support page της WD για τα media players όταν περνάς το δείκτη του ποντικιού πάνω από τα μοντέλα, σου βγάζει τα product codes του μοντέλου αυτού.
Το ένα είναι το NTSC μοντέλο για την Αμερική και το άλλο το PAL

Και ποιες οι διαφορες των 2 μοντελων...; Μου κανει εντυπωση παντως που ουτε 2 μηνες δεν εχουν περασει που το εχω αγορασει και ειναι το μοντελο του '11 και οχι του '14...

Re: WDTV LIVE gen3

Καλησπέρα!
Έχω ένα προβληματάκι: τώρα τελευταίως πρέπει να πατώ παρατεταμένα το κουμπί on/off για τουλάχιστον 10'' για να απενεργοποιηθούν (deep sleep) οι HDD...
Πώς μπορεί να διορθωθεί??

Πάντα έτσι γινότανε, ενώ αν το πατήσεις μια φορά μπαίνει σε standby και δεν κόβει το ρεύμα από τις usb θύρες.

Πώς θα διορθώσω το πρόβλημα με τους υπότιτλους που αν δεν είναι ενσωματωμένη ο πάνω σειρά με την κάτω έχουν μια απόσταση. Μήπως με custom firmware ίσως;

Οι υπότιτλοι σε φορμά srt, αυτή τη μορφή έχουν, είτε είναι σε ξεχωριστό αρχείο, είτε ενσωματωμένοι στον container του mkv. Αν επιθυμείς να αλλάξεις τη μορφή τους, μπορείς να τους μετατρέψεις σε φορμά sub/idx ή pgs και να επιλέξεις κατά την μετατροπή την γραμματοσειρά, χρώμα, μέγεθος και στοιχειοθέτηση που προτιμάς...

Με ποιο προγραμμα μπορω να τους μετατρεψω σε pgs?

Το Subtitle Edit παρέχει δυνατότητα μετατροπής τόσο σε VobSub (sub/idx), όσο και σε BluRay SUP (pgs)...

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

ok. Ευχαριστω.
Για VobSub (sub/idx) γνωριζα..
Δεν ηξερα πως οι BluRay SUP ειναι οι (pgs)...
Παντως σε εμενα που εχω το μοντελο του 2014, τους BluRay SUP (pgs) δεν τους βλεπει.
Τους VobSub (sub/idx) τους βλεπει κανονικα.

ok. Ευχαριστω.
Για VobSub (sub/idx) γνωριζα..
Δεν ηξερα πως οι BluRay SUP ειναι οι (pgs)...
Παντως σε εμενα που εχω το μοντελο του 2014, τους BluRay SUP (pgs) δεν τους βλεπει.
Τους VobSub (sub/idx) τους βλεπει κανονικα.

Δεν έχω ασχοληθεί με μετατροπή σε pgs καθόλου. Κάποιες ματρόσκες που μου έχουν τύχει με έτοιμους, ενσωματωμένους στον container sup, τους παίζει κανονικά. Κάπου είχα διαβάσει παλαιότερα ότι υπάρχουν συμπιεσμένοι και ασυμπίεστοι sup και ότι το wd βλέπει μόνο τη μία από τις δύο εκδοχές, αλλά δεν θυμάμαι ποιά... :p

Βλέπει κανονικά ενσωματωμένους στη ματρόσκα PGS υπότιτλους, αρκεί να είναι zlib compressed. Για να το δοκιμάσεις άνοιξεμε το MKVmerge μια ματρόσκα με PGS υποτίτλους, και στα extra options των PGS υποτίτλων στο compression βάλε zlib και κάνε πάλι muxing. Στο mediainfo φαίνονται οι υπότιτλοι σαν PGS (zlib)

Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Βλέπει κανονικά ενσωματωμένους στη ματρόσκα PGS υπότιτλους, αρκεί να είναι zlib compressed. Για να το δοκιμάσεις άνοιξεμε το MKVmerge μια ματρόσκα με PGS υποτίτλους, και στα extra options των PGS υποτίτλων στο compression βάλε zlib και κάνε πάλι muxing. Στο mediainfo φαίνονται οι υπότιτλοι σαν PGS (zlib)

Ναι. Σωστα. Τους μετετρεψα (τους srt).. τους ενσωματωσα και τους ειδε. (Εχω το μοντελο του 2014)
Κατι αλλο που θελω να ρωτησω..
Μπορω να μπω στο YouTube για παραδειγμα, η στο facebook..
Αν θελω να κανω αναζητηση στο ινερνετ (πχ google) μπορω?
Γιατι δεν εχω βρει τετοια επιλογη.

μπορω να μεταφερω αρχεια στο wd με τον filezilla.Το εχει δοκιμασει κανεις?

Καλημέρα.
Σας ειχα απασχολησει και παλαιοτερα αλλα δεν πηρα ικανοποιητικη απαντηση. Εχω αγορσαει το Απριλιο του 2014 το WDLIVE τελευταιας γενιας και απο τα 6 στικακια που εχω μου διαβαζει ΜΟΝΟ το ενα και αυτο ειναι USB2.0. Oταν τα κανω Format 32bit ολα ειναι Ο.Κ
Μολις τα κανω NTFS παπαλα...

Τι μπορει να συμβαινει. Σημειωτεον αντικατεστησα την συσκευη και η καινουργια που μου εδωσαν (σφραγισμενη) εχει ακριβως το ιδιο προβλημα. Τα στικακια ολα ειναι επωνυμα (οχι διαφημιστικα) Sony 16GB - Kingkston 8GB και 16GB . Το μονο που δουλευει ειναι καποιο Lexar 8GB

Καθε βοηθεια δεκτη
Σας ευχαριστω

Εχεις κατεβάσει το τελευταίο firmware;
Δεν δουλευουν και στις 2 θύρες usb;

Nαι και στις 2 θυρες

Η συσκευη εχει ενημερωθη με το τελευταιο Firmware Release 2.02.32 (8/11/2014) χωρις να διορθωθει το προβλημα.

Μήπως τα κάνεις format σε exFAT και όχι NTFS γιατί αυτό προτείνουν τα Windows σε μεγάλα flashάκια?

Οχι κανονικα NTFS. Τα στικακια παιζουν κανονικα παντου. Επισης παιζουν σε δυο τηλεορασεις SAMSUNG και σε ενα αποκωδικοποιητη CRYSTAL AUDIO PREMIUM

Οχι κανονικα NTFS. Τα στικακια παιζουν κανονικα παντου. Επισης παιζουν σε δυο τηλεορασεις SAMSUNG και σε ενα αποκωδικοποιητη CRYSTAL AUDIO PREMIUM

Δοκίμασε να τα διαμορφώσεις σε NTFS αλλά σε άλλον υπολογιστή...