WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Μετά από κάμποση ώρα στησίματος για να έχω τέσσερα ηχεία οροφής, επιβεβαιώνω ότι στέλνοντας μέσω HDMI στον Pioneer SC-LX 88 τους transformers: age of extinction μέσω του WD, έχω πανηγυρικά την ένδειξη Dolby Atmos στην οθόνη του.

Ουφ... και ανησυχούσα.

Εννοείται ότι μιλάμε για Dolby Atmos μέσω TrueHD από το WD. Γιατί το Dolby Atmos μπορείς να το έχεις και μέσω DD+. Εμείς όμως θέλουμε και το stream να είναι TrueHD και να έχουμε και Atmos.

Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι....Πως το κάνετε implemented το Atmos ? Έχετε ηχεία στο ταβάνι ?

Υ.Γ. Ωπςς... Τώρα είδα το ποστ του Pleo.. Ηχεία στο ταβάνι λοιπόν......

πιθανον να εχει αναφερθει (267 σελιδες) αλλα μπορει καποιος να μου πει καποια φτηνα (ebay ή εγχωρια) wireless keyboards (μικρο κατα προτιμηση) που να δουλευουν σιγουρα? οταν λεω σιγουρα, να μπορεις να μπορεις πχ να γραφεις στην αναζητηση του youtube.

Last edited:

Αν έχεις smartphone ή tablet, απλά κατέβασε την σχετική εφαρμογή τηλεχειρισμού...

Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι....Πως το κάνετε implemented το Atmos ? Έχετε ηχεία στο ταβάνι ?

Υ.Γ. Ωπςς... Τώρα είδα το ποστ του Pleo.. Ηχεία στο ταβάνι λοιπόν......

5.2.4 και 7.2.2 είτε σε ταβάνι είτε σε Dolby speakers. Αυτά επιτρέπει ο συγκεκριμένος.
Το WD αποδείχτηκε πιο δυνατό από ένα br. player του 2009 που δεν ήθελε με τίποτε να βγάλει το Atmos μαζί με TrueHD.

ρε παιδιά Χρόνια πολλά και δύο ερωτήσεις!
1ον. έχω πάνω στο μηχάνημα ένα Seagate εξωτερικό 2 τερα με δική του τροφοδοσία.ΌΜΩΣ μετά από κάποιες μέρες δεν τον βλέπει ο player και πρέπει να βγάλω από το ρεύμα τον σκληρό και να το ξανά βάλω για να τον δει! σπαστικό κάθε λίγο να γίνεται αυτό! και στην μπροστινή και στην πίσω θύρα usb γίνεται.τι να φταίει ο σκληρός η το μηχάνημα;

2ον. έχω την 1.16.13 έκδοση γιατί με την 2.... την πρώτη δεν μου δούλευαν καλά τα network shares.
με την τελευταία 2.... που δοκίμασα άλλαξε εντελώς το μενού και στην εκκίνηση δείχνει κάτι aol κλπ.δεν δείχνει κάτω την μπάρα που πήγαινε videos, newsfeed ,files κλπ.σε αυτήν την τελευταία έκδοση γίνεται να έχουμε το παλιό μενού;

2ον. έχω την 1.16.13 έκδοση γιατί με την 2.... την πρώτη δεν μου δούλευαν καλά τα network shares.
με την τελευταία 2.... που δοκίμασα άλλαξε εντελώς το μενού και στην εκκίνηση δείχνει κάτι aol κλπ.δεν δείχνει κάτω την μπάρα που πήγαινε videos, newsfeed ,files κλπ.σε αυτήν την τελευταία έκδοση γίνεται να έχουμε το παλιό μενού;

Χρόνια πολλά

Με την v2.02.32 (2014.08.11) εμένα μου δουλεύει όπως δούλευε και με όλες τις προηγούμενες, με την μπάρα κάτω. Για κοίταξε τις ρυθμίσεις σου, αν και δεν έχω δεί κάποια σχετική ρύθμιση :-(

Χρόνια πολλά

Με την v2.02.32 (2014.08.11) εμένα μου δουλεύει όπως δούλευε και με όλες τις προηγούμενες, με την μπάρα κάτω. Για κοίταξε τις ρυθμίσεις σου, αν και δεν έχω δεί κάποια σχετική ρύθμιση :-(
δεν βρισκω πως το αλλαζουμε!
το ιδιο επαθε και ο ξαδελφος μου σε αλλη πολη!και βαλαμε παλι την 1.16.13 παλι!

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Οταν δεν βλεπει εναν εξωτερικο σκληρο δισκο δοκιμαστε να σβησετε απο το δισκο το φακελο ".wd_tv" εκει φυλαει τις εκαστοτε ρυθμησεις που αφορανε το σκληρο δισκο και οσο αφορα τα network shares οταν δεν σας βλεπει τους κοινοχρηστους φακελους που εχετε στον υπολογιστη σας καντε ενα πληρες restart του μηχανηματος και οχι απλα να το βαλετε σε standby και να το ξανα-ανοιξετε.

Χρόνια πολλά

τελικα υπαρχει ρυθμιση στο appearance!ειναι αλλο theme

Last edited:

ρε παιδιά Χρόνια πολλά και δύο ερωτήσεις!
1ον. έχω πάνω στο μηχάνημα ένα Seagate εξωτερικό 2 τερα με δική του τροφοδοσία.ΌΜΩΣ μετά από κάποιες μέρες δεν τον βλέπει ο player και πρέπει να βγάλω από το ρεύμα τον σκληρό και να το ξανά βάλω για να τον δει! σπαστικό κάθε λίγο να γίνεται αυτό! και στην μπροστινή και στην πίσω θύρα usb γίνεται.τι να φταίει ο σκληρός η το μηχάνημα;
εδω καμια ιδεα?εχω πανω το τελευταιο firmware

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Γνωριζει κανεις αν προκειτε να βγαλει νεοτερο firmware η western digital απο το 2.02.32?
ή
Aν υπαρχει καποια ανεπισημη εκδοση που να μπορεις να την περασεις μονιμα στο μηχανημα και οχι προσωρινα μεσω usb flash disk?

παίζω μία ταινία.θέλω να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις του media player.το αλλάζω και μετά πρέπει να ξανά πάω στο μενού files να ψάξω σε ποιον σκληρό ήταν η ταινία να την βρω και να ξανά την παίξω.Υπάρχει τρόπος να με πάει κατευθείαν με κάποιο τρόπο στην ταινία που ήμουν κατευθείαν χωρίς να ψάχνω πάλι τους σκληρούς; να θυμάται δηλαδή το player τι έβλεπα τελευταία ;

θα σου πω τι κανω εγω με το WDTV 2014 (που απ' ο,τι εχω καταλαβει ειναι στην ιδια λογικη με το WDTV LIVE gen3)
Πας
1. setup
2.System
3.media Library on
Μετα, οταν εισαι σε ενα φακελο (για παραδειγμα) με ταινιες, πατας το μπλε πληκτρο στο κοντρολ (αυτο διπλα στο κιτρινο, οχι το HOME-πανω δεξια)
Eκει πας στο Recently Viewed.. πατας οκ και.. ακολουθεις την διαδρομη Recently Viewed ---> videos και επιβεβαιωνεις με το Οκ.
Ετσι, καθε φορα που θα πατας το μπλε πληκτρο θα σου εμφανιζει μια λιστα με τις ταινιες που εχεις δει.
Εκει θα βρεις και την ταινια που εβλεπες πριν αλλαξεις κάτι στις ρυθμίσεις του media player.
Τωρα αν κρατας συλλογη οσες ταινιες εχεις δει, ισως χρειαστει να ψαξεις λιγο για να την βρεις (δεν θυμαμαι αν ταξινομει τις τανιες που εχεις δει, αλφαβητικα η αριθμητικα).

Last edited:

θα σου πω τι κανω εγω με το WDTV 2014 (που απ' ο,τι εχω καταλαβει ειναι στην ιδια λογικη με το WDTV LIVE gen3)
Πας
1. setup
2.System
3.media Library on
Μετα, οταν εισαι σε ενα φακελο (για παραδειγμα) με ταινιες, πατας το μπλε πληκτρο στο κοντρολ (αυτο διπλα στο κιτρινο, οχι το HOME-πανω δεξια)
Eκει πας στο Recently Viewed.. πατας οκ και.. ακολουθεις την διαδρομη Recently Viewed ---> videos και επιβεβαιωνεις με το Οκ.
Ετσι, καθε φορα που θα πατας το μπλε πληκτρο θα σου εμφανιζει μια λιστα με τις ταινιες που εχεις δει.
Εκει θα βρεις και την ταινια που εβλεπες πριν αλλαξεις κάτι στις ρυθμίσεις του media player.
Τωρα αν κρατας συλλογη οσες ταινιες εχεις δει, ισως χρειαστει να ψαξεις λιγο για να την βρεις (δεν θυμαμαι αν ταξινομει τις τανιες που εχεις δει, αλφαβητικα η αριθμητικα).
Οκ θα το κανω αλλα πολλες φορες στην αρχη μιας ταινιας θελω να αλλαξω κατι στα settings πχ ηχου αρα δεν εχει ολοκληρωθει η ταινια!και δεν την βγαζει στα recently viewed!