Web browser για TV???

nikosjc

Senior Member
8 September 2008
313
Τώρα που στήνω σιγά σιγά το HTPCάκι μου, και παιδεύομαι με το xbmc, μου ήρθε μια απορία!
Υπάρχει κανένας web browser σχεδιασμένος αποκλειστικά για τηλεόραση? Όπως δηλαδή οι media browsers, με μεγάλα κουμπιά και περιήγηση με το τηλεκοντρόλ (ή gamepad)?:chinscratch:

Συγνωμη πλακα μας κανεις?
Τι ενοεις browser για tv?
Εδω δουλευουμε τον mozilla σε monitor 10 ιντζων κι εσυ θες ειδικο browser για tv?που σιγουρα θα ειναι πανω απο 32?
Τωρα αν θες και τηλεκοντρολ με μια πολυ προχειρη ματια στο google βρηκα αυτο με 18 ευρω και οχι με 99 δολαρια που λες...
http://www.e-matrix.gr/pcs-laptops-netbooks/pc-accessories/pc-remote-control-media-function-remote

Να συγχαρώ το φίλο που έθεσε το ερώτημα και βρήκε και απάντηση μόνος και μας την έδωσε.
Ξέρει τί λέει... οι browser δεν είναι βελτιστοποιημένοι για οθόνες και αποστάσεις θέασης όπως οι τηλεοράσεις μας, δουλεύουν πολύ καλύτερα από κοντά έστω σε μικρές οθονίτσες.
Θα τον δοκιμάσω και θα σας πω τις εντυπώσεις μου.
Ένα τέτοιο "ποντίκι" 3D χειρισμού πουλούσαν σε αρκετά φθηνότερη τιμή μάρκας fujitsu siemens αλλά δεν το βλέπω τελευταία.

Συγνωμη πλακα μας κανεις?
Τι ενοεις browser για tv?
Εδω δουλευουμε τον mozilla σε monitor 10 ιντζων κι εσυ θες ειδικο browser για tv?που σιγουρα θα ειναι πανω απο 32?
Τωρα αν θες και τηλεκοντρολ με μια πολυ προχειρη ματια στο google βρηκα αυτο με 18 ευρω και οχι με 99 δολαρια που λες...
http://www.e-matrix.gr/pcs-laptops-netbooks/pc-accessories/pc-remote-control-media-function-remote

Όχι δεν κάνω πλάκα. Αν μπορεις να χειριστείς τον mozilla με το τηλεκοντρόλ με γειά σου με χαρά σου!

Εγώ ένας λόγος που έψαχνα για κάτι τέτοιο ήταν ότι ήθελα να αποφύγω το ποντίκι. Με τον συγκεκριμένο browser για τις 5-10 σελίδες που θέλω να μπαίνω πιο συχνά για να βλέπω ειδήσεις, αθλητικά κλπ (γιατί στην tv δεν θα κάτσω να κάνω σερφινγκ όπως στο pc μου - για λίγο το θέλω να βλέπω τα απαραίτητα) αποθηκευμένες στα "αγαπημένα" που έχει, είναι ότι πρέπει!!! Και πολύ γρήγορος είναι και μεγάλα κουμπιά έχει και tab υποστηρίζει και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και τον συνιστώ! Τον mozilla ας τον για το pc...

Όσο για το τηλεκοντρολ... δεν είναι με την κλασική έννοια! Είναι κάτι σαν του wii. Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν άλλα, ούτε καμία διαφήμιση πήγα να κάνω, ούτε εγώ το πουλάω! Ενημερωτικά το είπα γιατί ήταν μαζί με τον browser και μου έκανε εντύπωση! Αν δεν σου αρέσει μην το αγοράσεις. Ούτε και εγώ πρόκειται εξάλλου...!