web interface

mixalisxat

New member
23 April 2008
8
καλησπερα.εχω db 500 με pli jade2 image και d-link 2640b router.ενω σε εσωτερικο δικτυο μπαινω στο webinterface του db οταν θελω να μπω απο εξωτερικο δικτυο (internet) δεν με αφηνει να μπω.δηλ.χωρις να εχω κανει port forward παντοντας την εξωτερικη ip μου η την dns διευθηνση μου με βγαζει στην webinterface του ρουτερ.οταν κανω portforward την ip του db (port 80) παντοντας την dns διευθηνση μου δεν μου ανοιγει τιποτα.το εχω δοκιμασει και με απενεργοποιμενο το antivarious και παλι το ιδιο

Τι παιδεύεσαι; τι να το κάνεις το webinterface από εξωτερικό δίκτυο (internet)....

Πάρε ένα slingbox να βλέπεις εικόνα και να τον χειρίζεσαι ΑΚΡΙΒΩΣ σαν να είσαι σπίτι σου. Ούτε pc ανοικτα ούτε τίποτα.
www.slingbox.com

εγω χρησιμοποιω το orb για να δω τον db απο το internet.αλλα δεν μπορω να αλαξω καναλι.για αυτο ρωταω?

επισης το slingbox ακριβο μου φαινετε.εφοσον βλεπω πχ απο την δουλεια τον db του σπιτιου με το orb που ειναι και tzampα.εαν θα μπορουσα και να αλλαζα καναλια θα ηταν ιδανικο.μπας και μεσα στο pli software τρεχει καμια υπηρεσια κατι σαν firewale που να μην επιτρεπει την συνδεση σε εξωτερικο δικτυο?