WEISS MEDEA

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: WEISS MEDEA

Γιώργο,

1) Εχω μιλήσει με 10αδες άτομα από Ελλάδα και εξωτερικό οι οποίοι μου επιβεβαιώνουν οτι το μηχάνημα με το παλαιό transport δεν έχει καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ ηχητική διαφορά με το καινούργιο. Οχι έναν και δύο αλλά ΔΕΚΑΔΕΣ.

2) Ο κύριος που έκανα την τράμπα μπορεί να έχει ακούσει το Medea αλλά δεν το έχει ακούσει με σύνδεση firewire με το ομοσταυλό του Vesta σε HD υλικό. Για αυτό του κάνει και το EMM LABS που φτάνει μέχρι 96Κhz. Σε αντίθεση με το Medea που φτάνει στα 192.

ΑΑΑ. Τώρα δεν ξέρω να ακούω εε? :flipout:

1) Το καινουργιο emm Labs σε σχεση με το παλιο εχει τοσο σχεση οσο εχει μια κεφαλη grado με μια vdh grasshopper....(για οσους με "πιανουν"..). Απο κουφους παρα....πληροφοριοδοτες του διαδικτυου παγκοσμιως, δοξα τον θεο χορτασαμε!

2) Εδω κρινουμε τα dac Μιχαλη, δεν κρινουμε το input υλικο και μην τα "γυριζεις"..Το emm φτανει το upsampling στα 5,6 Μhz οπως ειναι γνωστο οποτε τα 192 ακουγονται καπως "φτωχα". Ενα sacd απο direct to disc ηχογραφηση να παρεις εχεις σαφως μεγαλυτερη αναλυση (διαθετω, σε οποιον θελει το δανειζω-αλλα ξεχασα εσυ ΔΕΝ μπορεις να το ακουσεις πλεον!).

Απλα σου λεω οτι δεν εισαι αξιοπιστος κριτης συσκευων κι αυτο ειναι λογικο διοτι εισαι τρομερα απειρος (5 χρονια που ασχολεισαι ειναι σταγονα στον ωκεανο), κι εκανες βουτια κατευθειαν στα βαθια!!

Εδω εκεινο το αμοιρο το cdsa που ειχες δεν εδεησε ποτε να γευτει την συντροφια ενος προενισχυτη ρε Μιχαλη....Νομιζεις οτι το εχεις ακουσει ποτε σωστα?????? ( ο diablo εχει παθητικη προενισχυση, τα Wavac καθολου (!?!), το συστημα του φιλου που κανατε την τραμπα και την συγκριση παθητικο επισης!!! Ειναι σαν να εχεις μια colibri και να την παιζεις με phono stage του κ@λου!)

Το ειπες κι ιδιος το emm labs ειναι πιο απολυτο και δεν συγχωρει....

Επειδη ομως εμενα φιλε μου αρεσαν παντοτε τα ΑΠΟΛΥΤΑ εργαλεια, δεν ανηκουμε προφανως στην ιδια καστα ακροατων...

Απάντηση: Re: Απάντηση: WEISS MEDEA

...Το emm φτανει το upsampling στα 5,6 Μhz οπως ειναι γνωστο οποτε τα 192 ακουγονται καπως "φτωχα".
...
Από πότε συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια; :bang::violent-smiley-011:
Συγγνώμη αλλά δεν άντεξα!!!

Status
Not open for further replies.