Well... well... welcome Pioneer U-05 !

Γινομαι γραφικος αλλα επειδη ψηνομαι κ μου χει μπει μυαλο... Για αγορα
Υπαρχει ουσιαστικη διαφορα με ifi micro ή μικρές διαφορες;

Καλησπέρα σε όλους!
Έχω μόλις αποκτήσει το u-05 και προσπαθώ να το κάνω να συνεργαστεί με το foobar για να παίξει DSD. Drivers έχουν περαστεί, τόσο του pioneer όσο & asio & DSD στο foobar. Είχε κανένας σας το ίδιο θέμα??
Ευχαριστώ

στiς ιδιοτητες επελεξες asio?!
στις ιδιοτητες των windows φαινεται η καρτα σου;

Και εγώ προσπάθησα διάφορα με foobar, πρέπει να δοκίμασα ότι δυνατό συνδιασμο, και με τίποτα να παίξει DSD. Με jriver, κανένα πρόβλημα πάντως.

Λοιπόν, με foobar 1.3.9 και μόνο fooinput sacd 0.9.3 αφού έσβησα και από την registry ότι αφορα το foobar από προηγούμενες εγκαταστάσεις, έπαιξε dsd.

Επειδή ψάχνω κάποιο DAC για σύνδεση στο pc με ενεργά ηχεία και έχω βρει τα teac ud-503 και pioneer u-05.
Έχετε άποψη ποιό είναι καλύτερο; Στην τιμή είναι παραπλήσια.
Το θέλω για σύνδεση με balanced καλώδια.

Ευτυχής κάτοχος της συσκευής θα ήθελα να σχολιάσω:

- Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής
- Εξαιρετικός ήχος (ούτε ξύρισμα, ούτε "γλύκες", ούτε φουσκώματα, ούτε βυθίσεις, απλά παίζει μουσική)
- Εξαιρετικός ενισχυτής ακουστικών και με ρυθμίσεις γι αυτά
- Πολύ χρήσιμα τα φίλτρα που έχει. Κάνουν ωραίες ρυθμίσεις.
- Σαν προενισχυτής είναι πολύ καλός. Έχω ολοκληρωμένο YAMAHA 2000 και είτε από την κανονική είσοδο, είτε από την direct παίζει το ίδιο.
- Με σύνδεση XLR μου υπερφορτώνει σε κάποιες περιπτώσεις την είσοδο (στην fixed output). Πολύ απλά χρησιμοποιώ την variable output. Απ ότι διαβάζω, η ένταση ρυθμίζεται ψηφιακά μέσα στο τσιπ και δεν έχει κάποια σοβαρή επίδραση.
- Συνδεδεμένος ακόμη και με φθηνό DVD, παίζει χωρίς πηδήματα, κοψίματα κτλ
- Με υπολογιστή Μac συνεργάζεται τέλεια και απλούστατα. Παίζει τα πάντα καλά.

Συστήνεται :)

και εγώ τώρα που κλείνω σχεδόν ένα χρόνο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο dac