Western Digital Hard Drive

dimitris6848

New member
18 June 2006
50
Πωλείται εξωτερικός σκληρός δίσκος western digital my book essential edition
160GB.Τιμή 60 ευρώ

10 μέρες μετά την κατοχύρωση της αγγελίας σε 'μένα δεν έχω λάβει τίποτα.
Ο συμφορουμίτης dimitris6848 που πωλούσε τον δίσκο έχει δεχθεί κατ' επανάληψη ΠΜ από μένα έκτοτε που τον ρωτάω τι γινεται με τον δίσκο, ακόμα και σε ώρα που φαίνεται ότι είναι online και με έχει αγνοήσει επιδεικτικά. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πλέον ότι όχι μόνο δίσκο δεν πρόκειται να στείλει, αλλά συνειδητά επιλέγει να μην με ενημερώσει καν για την αλλαγή στα σχέδιά του.
Τέτοια συμεριφορά την βρίσκω προσωπικά απαράδεκτη! Όπως έχω δεσμευτεί όταν λάβω την ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ να πάω να πληρώσω και να πάρω τον δίσκο, έτσι είναι δεσμευμένος κι αυτός απέναντί μου. Αν μη τι άλλο έπρεπε να μου πει ότι τελικά αποφάσισε να μην τον πουλήσει σε ´μένα. Όχι να του στέλνω ΠΜ και να με αγνοεί!!!
Φίλε Δημήτρη, προσωπικά σε κρίνω τουλάχιστον αναξιόπιστο, για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερους χαρακτηρισμούς! Ας το λάβουν υπόψη τους όσοι πρόκειται να ασχοληθούν με τις υπόλοιπες αγγελίες σου που βλέπω στο φόρουμ.

K. Δημητρη6848 θα σας παρακαλουσα να μας εξηγησετε τι εχει γινει με την αγγελια σας. Θα παρακαλουσα Θοδωρη να μην παρεκτραπει το θεμα και να περιμενουμε 2-3 ημερες να μας δωσει ο φιλος μια εξηγηση για το τι εχει γινει. Οπως καταλαβαινεις ανθρωποι ειμαστε και μπορει να εχει τυχει κατι. Ας περιμενουμε λοιπον μια απαντηση και ας κρατησουμε τους τονους χαμηλα.

χαλαρα ρε παιδια.....υπαρχουν και σοβαρα πραγματα, σε μια αγοραπωλησια που δεν ευτυχησε θα χαλασετε τις καρδιες σας τωρα....

Αντιθέτως ο Ραδιώτης και ο Μπαβιόλης έχουν απόλυτο δίκιο. Όταν κάποιος προωθεί μια αγγελία και στέλνει μήνυμα ότι κατακυρώνει στον τάδε, έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να πραγματοποιήσει τη συναλλαγή.

Δεν μπορεί να αφήνει τον αγοραστή στο σκοτάδι για τις προθέσεις του. Αυτό αποτελεί κακή συναλλαγή.

Μετα το μυνημα μου δεν θα επρεπε κανονικα να υπαρχουν απαντησεις αλλες εκτος του πωλητη που μας την χρωσταει.
Ας κανουμε υπομονη μεχρι την Δευτερα .

Re: Απάντηση: Western Digital Hard Drive

Νίκος Μπαβιόλης said:
Μετα το μυνημα μου δεν θα επρεπε κανονικα να υπαρχουν απαντησεις αλλες εκτος του πωλητη που μας την χρωσταει.
Ας κανουμε υπομονη μεχρι την Δευτερα .

Κανονικά; Τί εννοείτε ακριβώς κ. Μπαβιόλη;

Η αγγελια αφορουσε τον πωλητη και τον αγοραστη. Μετα απο την παρεμβαση μου η οποια κριθηκε αναγκαια λογω του οτι εχει γινει προφανως καποιο μπερδεμα στην κατηγορια που διαχειριζομαι δεν νομιζω να υπηρχε λογος για οποιαδηποτε αλλη παρεμβαση εως οτου μας απαντησει σε ευλογο χρονικο διαστημα ο πωλητης του τι εχει συμβει. Αν δεν απαντησει μεχρι την Δευτερα τοτε η διαχειριση θα πραξει τα αναλογα και δεν χρειαζεται τιποτε παραπανω. Οπως εχω ξαναπει η συγκεκριμεενη κατηγορια μιας και εχει να κανει με αγοραπωλησιες μεταξυ αγνωστων θελει ιδιαιτερη προσοχη και σε αυτο θα ειμαι καθετος.

Τον σκληρο δισκο τον επεστρεψα απο εκει που τον αγορασα και πηρα τα χρηματα μου πισω.Ο λογος που δεν απαντουσα ηταν γιατι δεν ειχα καμία απολυτως διαθεση να πω σε αυτον που του πουλησα τον δισκο οτι τον επεστρεψα πισω.Πολυ απλα αυτος εκνευριστηκε γιατι ηταν μια πολυ καλη ευκαιρια.Αργησα να απαντησω μετα την επεμβαση του Νικου Μπαβιολη γιατι δεν ειδα καθολου τις απαντησεις στην αγγελια,απλως κοιτουσα αν εχω ΠΜ μονο.

Δημητρη δεν νομιζεις ομως οτι χρωσταγες σαν πωλητης μια απαντηση στον υποψηφιο ενδιαφερομενο ? Δεν νομιζω να ηταν κακο να του πεις οτι δεν ισχυει η αγγελια. Εστω να το γραψεις οπως κανουν τοσα μελη. Εν πασει περιπτωση πιστευω οτι το θεμα λυθηκε εστω και καθυστερημενα.

Προς ενημερωση ολων απο εδω και στο εξης και σε αντιστοιχες περιπτωσεις που ο πωλητης εξαφανιζεται χωρις να ενημερωσει το ατομο που ενδιαφερεται οπως αντιστοιχα και ο αγοραστης που κλεινει ενα προιον και εξαφανιζεται θα γινεται Untrusted member και δεν θα εχει δικαιωμα συμμετοχης μεσα στην κατηγορια των αγγελιων.