Νίκος Μπαβιόλης
Supreme Member
Δεν τιθεται θεμα ebay Στεργιο. Απλα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι εδω μεσα πουλαμε και αγοραζουμε ως φιλος προς φιλο και οχι ως αγνωστος σε αγνωστο και με καποιον τροπο αυτο πρεπει να διαφυλαχθει.
dimitris6848 said:Τον σκληρο δισκο τον επεστρεψα απο εκει που τον αγορασα και πηρα τα χρηματα μου πισω.Ο λογος που δεν απαντουσα ηταν γιατι δεν ειχα καμία απολυτως διαθεση να πω σε αυτον που του πουλησα τον δισκο οτι τον επεστρεψα πισω.Πολυ απλα αυτος εκνευριστηκε γιατι ηταν μια πολυ καλη ευκαιρια.Αργησα να απαντησω μετα την επεμβαση του Νικου Μπαβιολη γιατι δεν ειδα καθολου τις απαντησεις στην αγγελια,απλως κοιτουσα αν εχω ΠΜ μονο.
dimitris6848 said:Δεν προκειται να ασχοληθω με τις βλακείες (για να μην πω τιποτα αλλο) που λες.Οσο για την νοημοσυνη εχω πολυ περισσοτερη απο εσενα.Τωρα για το
(μην τρελαίνεσαι, δεν πέθανε κανείς για 30 ευρώ!) εσυ μαλλον παρα λιγο να πεθανεις για 30 ευρω.
dimitris6848 said:και γενικα δεν προκειται να απαντησω ξανα σε αυτην την αγγελια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.