Western Digital Hard Drive

Δεν τιθεται θεμα ebay Στεργιο. Απλα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι εδω μεσα πουλαμε και αγοραζουμε ως φιλος προς φιλο και οχι ως αγνωστος σε αγνωστο και με καποιον τροπο αυτο πρεπει να διαφυλαχθει.

Απάντηση: Re: Western Digital Hard Drive

dimitris6848 said:
Τον σκληρο δισκο τον επεστρεψα απο εκει που τον αγορασα και πηρα τα χρηματα μου πισω.Ο λογος που δεν απαντουσα ηταν γιατι δεν ειχα καμία απολυτως διαθεση να πω σε αυτον που του πουλησα τον δισκο οτι τον επεστρεψα πισω.Πολυ απλα αυτος εκνευριστηκε γιατι ηταν μια πολυ καλη ευκαιρια.Αργησα να απαντησω μετα την επεμβαση του Νικου Μπαβιολη γιατι δεν ειδα καθολου τις απαντησεις στην αγγελια,απλως κοιτουσα αν εχω ΠΜ μονο.

εξακολουθώ και λείπω εδώ και μέρες στο εξωτερικό και δεν είχα πρόσβαση στο site, εξού και δεν είδα και δεν απάντησα στο topic.
Αγαπητέ το τι έκανες με τον δίσκο είναι δικό σου θέμα, αν και οποιοσδήποτε με ελάχιστη κοινή λογική θα το έπραττε πριν βάλει την αγγελία. Εν πάσει περιπτώση, το ελάχιστο που θα μπορούσες να έχεις κάνει είναι να με ενημερώσεις έστω και κατόπιν εορτής. Αυτό το "δεν είχα καμία απολύτως διάθεση" δεν το πολυκαταλαβαίνω....δεν μας εξηγείς τι εννοείς?? Μήπως δεν καταλαβαίνεις τις συμβατικές σου υποχρεώσεις?
Το γιατί εκνευριστηκα εγώ αν έχεις λίγη νοημοσύνη το καταλαβαίνεις, αν δεν έχεις δεν μπορώ να κάνω εγώ κάτι γι'αυτό. Οι υπόλοιποι φαίνονται να το καταλαβαίνουν μια χαρά, εσύ αν θες μπορείς να χώνεις το κεφάλι σου την άμμο. Όσο για την ευκαιρία, μην τρελαίνεσαι, δεν πέθανε κανείς για 30 ευρώ!
Και τα ΠΜ τα είδες, και δεν ήθελες να απαντήσεις. Τες πα, πολύ ασχολήθηκα μαζί σου, ας κάνουν οι υπόλοιποι ό,τι καταλαβαίνουν με τις άλλες αγγελίες σου.

Δεν προκειται να ασχοληθω με τις βλακείες (για να μην πω τιποτα αλλο) που λες.Οσο για την νοημοσυνη εχω πολυ περισσοτερη απο εσενα.Τωρα για το
(μην τρελαίνεσαι, δεν πέθανε κανείς για 30 ευρώ!) εσυ μαλλον παρα λιγο να πεθανεις για 30 ευρω.

dimitris6848 said:
Δεν προκειται να ασχοληθω με τις βλακείες (για να μην πω τιποτα αλλο) που λες.Οσο για την νοημοσυνη εχω πολυ περισσοτερη απο εσενα.Τωρα για το
(μην τρελαίνεσαι, δεν πέθανε κανείς για 30 ευρώ!) εσυ μαλλον παρα λιγο να πεθανεις για 30 ευρω.

Δημητρη συγνωμη αλλα αυτος που εχασε τα 30 ευρω ησουν εσυ, ο Θοδωρης (ευτυχως) δεν σου πουλησε τιποτα...

Και με συνχωρεις αλλα η συμπεριφορα σου γενικως ΗΤΑΝ απαραδεκτη και ΕΓΙΝΕ προσβλητικη...εδω πειραζει εμενα που δεν σας ξερω και δεν εχω καμια σχεση με την αγγελια...εκτος οτι οχι απλα θα επρεπε αλλα ησουν υποχρεωμενος να ενημερωσεις τον υποψηφιο αγοραστη, τον αφησες ξεκρεμαστο τελειως να αναρωτιεται τι εγινε και μετα ερχεσε με μια ΧΥΔΑΙΑ συμπεριφορα να βγεις και απο πανω...συγνωμη αλλα το μονο που κανεις ειναι να ρεζιλευεσαι. Απο τροπους και υπευθυνοτητα στο - απειρο και απο θρασος να φαν και οι Ταλιμπαν...

Δεν εχεις ΙΧΝΟΣ αξιοπιστιας (και αν δεν καταλαβαινεις τι λεμε, εστω τη απαραιτητη νοημοσηνη) για να συμμετεχεις σε αγγελιες...

ΥΓ. Ελπιζω οταν δινεις τον λογο σου να μην ορκιζεσαι στη ψυχη κανενος!!! :grinning-smiley-043

μανο,εγω δεν εχασα 30 ευρω γιατι πηρα ΟΛΑ τα χρηματα μου πισω,αυτος που εχασε ηταν ο αλλος.Οσο για (να μην ορκιζεσαι στη ψυχη κανενος!!! ,και απο θρασος να φαν και οι Ταλιμπαν... ,το μονο που κανεις ειναι να ρεζιλευεσαι) δεν προκειται να απαντησω σε αυτες τις............. και γενικα δεν προκειται να απαντησω ξανα σε αυτην την αγγελια.

Ο πωλητης πλεον δεν μπορει να γραψει μεσα στις αγγελιες μιας και τετοιες συμπεριφορες μεσα στην κατηγορια αυτη που διαχειριζομαι εγω δεν ειναι αποδεκτες. Παρακαλω για τελευταια φορα να τελιωσει το θεμα.