Western Digital TV HD Media Player

...το ενδεχόμενο, το πρόβλημα να λύνεται εύκολα, πρέπει να το αποκλείσουμε με την έννοια, ότι όσους οδηγούς κιαν διάβασα δεν στάθηκαν ικανοί, ώστε να με βοηθήσουν.

Αν αναφέρεσαι στη μετατροπή από dts σε DD, αυτή είναι πανεύκολη και γρήγορη, ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες...

Απλώς, είναι μια δουλειά επιπλέον που πρέπει να κάνει κανείς, πριν αποθηκεύσει οριστικά τη ματρόσκα στον σκληρό.

Εναλλακτικά, συστήνεται η αγορά ολοκληρωμένου ραδιοενισχυτή με 5.1 (τουλάχιστον) ηχεία... :D :D :D

Παιδια καλησπερα μια ερωτηση σε μερικες ταινιες ματροσκες που εχω που ειναι σε μορφη dts 5.1 μου κανει διακοπες στον ηχο.
Αμα του περασω την εκδοση λογισμικου 1 02 10 θα φτιαξει το προβλημα?
Αυτην την στιγμη εχω την αρχικη εκδοση λογισμικου.

Παιδια καλησπερα μια ερωτηση σε μερικες ταινιες ματροσκες που εχω που ειναι σε μορφη dts 5.1 μου κανει διακοπες στον ηχο.

Είναι καλό να κάνεις μια δοκιμή.

μπορει καποιος να βρει τις παραπανο οδηγιες στα ελληνηκα δυστηχος δεν γνωριζω γρι αγγλικα και τι στο καλο κανουμε με αυτην την ματροσκα? λιγη βοηθεια. ευχαριστω. δυστηχος ο dds μας εχει βγαλει την ψυχη.

στο δικο μου σταματησε με το φιρμγουερ που αναφερεις ,αρχισαν ομως καποιες αλλες διακοπες σε ΜΕΡΙΚΑ αρχεια 1080π

ΝΑΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ

Μολις εβαλα την .10 (απο .07) που ειχα. Μετα την αναβαθμιση και την επανεκκινηση (ολα φυσιολογικα) συνεχιζε να βλεπει το flash μου (ενα Kingston 16 gb). Το πηγα στο PC, εσβησα τα αρχεια του update και μετεφερα ενα mkv και .srt subs για να το τεσταρω. Με κανενα τροπο δε θελει πλεον να δει το stick μου (συνδεμενο πριν το ανοιξω, συνδεμενο αφου το ανοιξω, κλεισιμο και ανοιγμα με το stick πανω κλπ). Εννοειται οτι στο PC oλα οκ και το βγαζω με "ασφαλη καταργηση". Ειχε ποτε κανεις τετοιο προβλημα; Δυστυχως δεν εχω αλλο stick να δοκιμασω, ουτε και εξωτερικο σκληρο. Μπορει να εχει σχεση οτι το stick εχει μεσα εκεινο το folder .wd ενω διαλεξα απο τις ρυθμισεις του WD να μη εχει library;; Τhanks

Μολις εβαλα την .10 (απο .07) που ειχα. Μετα την αναβαθμιση και την επανεκκινηση (ολα φυσιολογικα) συνεχιζε να βλεπει το flash μου (ενα Kingston 16 gb). Το πηγα στο PC, εσβησα τα αρχεια του update και μετεφερα ενα mkv και .srt subs για να το τεσταρω. Με κανενα τροπο δε θελει πλεον να δει το stick μου (συνδεμενο πριν το ανοιξω, συνδεμενο αφου το ανοιξω, κλεισιμο και ανοιγμα με το stick πανω κλπ). Εννοειται οτι στο PC oλα οκ και το βγαζω με "ασφαλη καταργηση". Ειχε ποτε κανεις τετοιο προβλημα; Δυστυχως δεν εχω αλλο stick να δοκιμασω, ουτε και εξωτερικο σκληρο. Μπορει να εχει σχεση οτι το stick εχει μεσα εκεινο το folder .wd ενω διαλεξα απο τις ρυθμισεις του WD να μη εχει library;; Τhanks

Αποσύνδεσε από το ρεύμα το WD για 10'' . Ξαναβάλε το στην πρίζα και ως εκ θαύματος θα δει το USB stick ξανά.......

Αν αναφέρεσαι στη μετατροπή από dts σε DD, αυτή είναι πανεύκολη και γρήγορη, ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες...

Απλώς, είναι μια δουλειά επιπλέον που πρέπει να κάνει κανείς, πριν αποθηκεύσει οριστικά τη ματρόσκα στον σκληρό.

Εναλλακτικά, συστήνεται η αγορά ολοκληρωμένου ραδιοενισχυτή με 5.1 (τουλάχιστον) ηχεία... :D :D :D

Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι, με κόβει το firewall της δουλειάς, θα το δω στο σπιτι -bye-

Last edited:
Εχω την εντύπωση ότι εάν μετονομάσεις το .img σε .iso λειτουργεί το κόλπο. (έτσι έχω "ακούσει" )

κατι τετοιο ειχα ακουσει κι εγω.....θα το δοκιμασω.....ευχαριστω!! -bye-

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα...

συνδέω το WD με την SONY 32'' στο υπνοδωμάτιο, και σε HDMI δεν δουλεύει.
Μετά τη συνδέω με composite και δουλεύει κανονικά. Ενώ είναι σε composite συνδέω και το HDMI και παω απο τις ρυθμίσεις και αλλάζω σε HDMI. Τότε το δέχεται, δείχνει στο HDMI αλλά στις ρυθμίσεις του WD συνεχίζει να αναφέρει οτι η επιλεγμένη συνδεση είναι η composite!!!

Αυτό γίνεται κάθε φορά που ανοίγω το WD!!! Τι να κάνω, έχει κανείς καμμια ιδέα?

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα...

συνδέω το WD με την SONY 32'' στο υπνοδωμάτιο, και σε HDMI δεν δουλεύει.
Μετά τη συνδέω με composite και δουλεύει κανονικά. Ενώ είναι σε composite συνδέω και το HDMI και παω απο τις ρυθμίσεις και αλλάζω σε HDMI. Τότε το δέχεται, δείχνει στο HDMI αλλά στις ρυθμίσεις του WD συνεχίζει να αναφέρει οτι η επιλεγμένη συνδεση είναι η composite!!!

Αυτό γίνεται κάθε φορά που ανοίγω το WD!!! Τι να κάνω, έχει κανείς καμμια ιδέα?

Σιγουρέψου για το αν πατάει καλά το καλώδιο στην υποδοχή του WDTV και δοκίμασε και κανένα hard-reset (το κουμπάκι δίπλα στην USB1).

έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά καλώδια τα οποία σε άλλες συσκευές παίζουν μια χαρά! Μα και το ίδιο το καλώδιο, με το που κάνω αυτή την αλλαγή δείχνει κανονικότατα και 1080p ταινία!

Σιγουρέψου για το αν πατάει καλά το καλώδιο στην υποδοχή του WDTV και δοκίμασε και κανένα hard-reset (το κουμπάκι δίπλα στην USB1).
αυτό το πρόβλημα του καλωδίου και το πόσο καλά πατάει, είναι γενικό? Γιατί το έχω απο την πρώτη μέρα...!