Εξοδος είναι αν έχει ενισχυτή την στέλνεις εκεί και έχεις dts.η οπτικη για τον ηχο που εχει, ειναι εξοδος?
γκαντεμια.
υπαρχει καποιος οδηγος?
Έχω ανεβάσει έναν οδηγό για την μετατροπή του DTS σε AC3
εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=983054&postcount=2228
:2thumb22sup:
Έλεγξε τότε, μήπως ο ενιχσχυτής έχει χειροκίνητη επιλογή μεταξύ optical-coaxial-analog για κάθε είσοδο...
Ουτε ο ενισχυτής ουτε τιποτα…
Απλως έφαγε φλασιά και σημερα δουλεύει κανονικα χωρις να εχω αλλάξει κατι
( μολις εβαλα διπλα το Dune τα εκανε επάνω του και άρχισε να δουλεύει)![]()
πήρα σήμερα το usb wireless της Belkin το F5D8055.
Το σύνδεσα πάνω στο player και έκανα τις ρυθμίσεις του ασύρματου δικτύου και όλα εντάξει, μπήκε και στο internet (youtube) το βλέπω και στο router μου μέσα από τον υπολογιστή (έχω windows 7) όταν όμως πάω video, network shares τότε βλέπει τον υπολογιστή μου και πάω να συνδεθώ (περιμένοντας να δω τα αρχεία video του υπολογιστή μου που έχω κάνει share), τότε εμφανίζει:
Account: anonymous
Password:*******
Γράφω το password που μου έχει δώσει το pc μου για το Homegroup και δεν συνδέεται να δει τα αρχεία. Account name το δίκτυο δεν μου εμφανίζει. Ποιός ξέρει τι πρέπει να συμπληρώσω στα συγκεκριμένα πεδία για να δει τα αρχεία?
PLEASE HELP.............
PS: Τις ταινίες που έχω κάνει share τις παίζω κανονικά από ένα laptop ενός φίλου που έχω συνδέσει στο δίκτυο, άρα το δίκτυο είναι εντάξει, δεν καταλαβαίνω τι θέλει το wd στις ρυθμίσεις αυτές για να μπορέσει να δει δικτυακά τα αρχεία του υπολογιστή μου.
Kανείς δεν έχει κάνει ασύρματο δίκτυο?
Τίποτα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.