lzrs21lz
Established Member
- 28 September 2007
- 152
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player
Κατ' αρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Υπάρχει άλλος τρόπος να ακούσω τον ήχο στα mkv με ήχο DTS(κι έχω πολλά αυτά) αφού δεν έχω ενισχυτή? Γι' αυτό είπα μήπως με το DVD player που ήδη έχω, το Pioneer DV-600AV, μπορώ να λύσω το πρόβλημα. Δε θέλω να αγοράσω ξεχωριστό ενισχυτή προς το παρόν.
Γίνεται λοιπόν και πώς ?
Λίγο παράξενο να θες να ακούσεις τελικά ήχο από την τηλεόραση ενώ θα μεσολαβεί το σύστημα που έχεις και που μπορεί αυτό να αναπαράγει σωστότερα τον ήχο αλλά περί ορέξεως...
Σχετικά με αυτό που ρωτάς πάντως, η απάντηση βρίσκεται από τις απαντήσεις στα εξής δύο ερωτήματα που εσύ θα γνωρίζεις καλύτερα σχετικά.
1. Το "Pioneer DV-600AV-S/K" σου, μπορεί από μόνο του να στείλει τον DTS ήχο του π.χ. από κάποιο σχετικό DTS DVD που θα αναπαράγεις απο αυτό, σε εξωτερικό στερεοφωνικό ενισχυτή όπως π.χ. αυτόν μιας τηλεόρασης.
2. Το "Pioneer DV-600AV-S/K" σου δέχεται ψηφιακή είσοδο ήχου από εξωτερική του πηγή όπως π.χ. αυτές του WD;
Αν τυχαίνει να υπάρχει αρνητική απάντηση έστω σε ένα από τα παραπάνω, τότε δε θα μπορεί να γίνει αυτό που ρωτάς.
Κατ' αρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Υπάρχει άλλος τρόπος να ακούσω τον ήχο στα mkv με ήχο DTS(κι έχω πολλά αυτά) αφού δεν έχω ενισχυτή? Γι' αυτό είπα μήπως με το DVD player που ήδη έχω, το Pioneer DV-600AV, μπορώ να λύσω το πρόβλημα. Δε θέλω να αγοράσω ξεχωριστό ενισχυτή προς το παρόν.
Γίνεται λοιπόν και πώς ?