Western Digital TV HD Media Player

Δηλαδη αυτη που τρεχετε οι περισσοτεροι χωρις προβληματα ειναι η 1.01.02 release?
H 1.02.00 (beta) παντως ειναι για τα μπαζα , εχει πολυ μεγαλη καθυστερηση στο loading των avi,mkv..
Tι μου προτεινεις φιλε?
Επιπλεον απο ενα search σε ενα forum βρηκα και αυτο : http://b-rad.cc/wdlxtv , το οποιο μιλαει για ενα custom firmware, το εχει δοκιμασει κανεις? Κανει λογο και για δυνατοτητες δικτυωσης με ethernet usb devices αλλα και wifi μεσω usb...!!
Αν παιξει και το networking εστω και χωρις DHCP θα ειναι super η συσκευη αυτη !!!!
Την ειχα βαλει και εγω για δοκιμη αλα δεν...και επεστρεψα στην παλια και καλη 1.01.02 η οποια ειναι καλυτερη οσον αφορα τους υποτιτλους και αναμονη για την επισημη εκδοση.Οσον αφορα για το custom firmware δεν το εχω δοκιμασει.

Κατι ασχετο , μαζι με τη συσκευη εχω προμηθευτει ενα WD Μy Passport , γνωριζει κανεις αν πισω απο το πλαστικο περιβλημα εχουν βαλει αλουμινενια επενδυση ως προστασια για ηλεκτρομαγνητικες παρεμβολες (πχ κινητο τηλεφωνο που βρισκεται πολυ κοντα του)?
Αμα δεν εχουν βαλει τοτε πρεπει να προσεχω παρα πολυ να μην βρεθει ποτε κινητο διπλα του και τον κλαιω..

Καλησπέρα παιδιά!
Είμαι απο τους κατόχους του wd που στην συσκευασία δεν υπήρχε η βάση για σκληρό δίσκο passport. Στην συσκευασία λέει οτι πωλείται ξεχωριστά. Έχετε μήπως υπόψιν σας αν μπορώ να βρω κάπου τη συγκεκριμένη βάση ή αλλιώς κάποια παρόμοια?
Βλέποντας ότι η τιμή του passport 160Gb επεσε πολύ (49 !) λέω τελικά να τον προτιμήσω!

Καλησπέρα παιδιά!
Είμαι απο τους κατόχους του wd που στην συσκευασία δεν υπήρχε η βάση για σκληρό δίσκο passport. Στην συσκευασία λέει οτι πωλείται ξεχωριστά. Έχετε μήπως υπόψιν σας αν μπορώ να βρω κάπου τη συγκεκριμένη βάση ή αλλιώς κάποια παρόμοια?
Βλέποντας ότι η τιμή του passport 160Gb επεσε πολύ (49 !) λέω τελικά να τον προτιμήσω!

Ο passport ειναι τοσο μικρος που δεν νομιζω οτι θα χρειαστεις βαση! Το βαζεις πανω απο το WD TV και φαινεται σαν ενα σωμα! Ασε που εχουν ακριβος το ιδιο χρωμα και τα 2 , μαυρο γυαλιστερο!
49 ευρω απο που? Χθες που τα πηρα απο το Πλαισιο πηρα τον 250αρη 79 ευρω και ο 160αρης ηταν μολις 6 ευρω φθηνοτερος!

Ο passport ειναι τοσο μικρος που δεν νομιζω οτι θα χρειαστεις βαση! Το βαζεις πανω απο το WD TV και φαινεται σαν ενα σωμα! Ασε που εχουν ακριβος το ιδιο χρωμα και τα 2 , μαυρο γυαλιστερο!
49 ευρω απο που? Χθες που τα πηρα απο το Πλαισιο πηρα τον 250αρη 79 ευρω και ο 160αρης ηταν μολις 6 ευρω φθηνοτερος!

Απο το e-shop: passport 160gb. Βασικά είδα στο site της wd και στο online κατάστημα υπάρχει η βάση ως ξεχωριστό προιόν αλλά για αγορές και αποστολή μόνο στην Αμερική...οπότε θα καταλήξω μάλλον σε αυτό που λες κι εσύ...

Καπου μεσα στη συσκευασια εχει ενα αυτοκολλητο που δειχνει τον passport πανω στο HD TV και εχει απαγορευτικο πανω τους, σαν αυτο που εχει το σημα "απαγορευεται το καπνισμα"...

Έχετε δίκιο παιδιά, το είδα κι εγώ το απαγορευτικό στο manual...
Τέλοσπαντων, δεν είναι και κάτι τρομερό, το βολεύω και χωρίς τη βάση...
Όπως και να'χει ευχαριστώ!:a0210:

Να ρωτήσω κ εγώ για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω...

Το έχω συνδέσει με την ΤV με ένα απλό HDMI καλώδιο από το Πλαίσιο, των 3m.
Ήταν το μόνο που είχε διαθέσιμο σε HDMI εκείνη την ώρα...

Όταν το κλείνω από το τηλεχειριστήριο και το ξαναανοίγω, τότε δεν επανέρχεται η εικόνα....
Στο 30% των περιπτώσεων, αν βγάλω το αλώδιο HDMI και το ξαναβάλω, τότε θα παίξει κανονικά. Στο υπόλοιπο 70% όχι.
Με reboot πάλι τα ποσοστά επιτυχίας είναι αντίστοιχα.
Την ίδια στιγμή, αν του βάλω όμως composite καλώδιο, παίζει κανονικά από την θύρα αυτή, και αν του το "γυρίσω" από το μενού σε HDMI, θα παίξει τότε και από την HDMI.

Υποπτέυομαι ότι μου την κάνει το καλώδιο, αλλά μήπως και όχι?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Να ρωτήσω κ εγώ για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω...

Το έχω συνδέσει με την ΤV με ένα απλό HDMI καλώδιο από το Πλαίσιο, των 3m.
Ήταν το μόνο που είχε διαθέσιμο σε HDMI εκείνη την ώρα...

Όταν το κλείνω από το τηλεχειριστήριο και το ξαναανοίγω, τότε δεν επανέρχεται η εικόνα....
Στο 30% των περιπτώσεων, αν βγάλω το αλώδιο HDMI και το ξαναβάλω, τότε θα παίξει κανονικά. Στο υπόλοιπο 70% όχι.
Με reboot πάλι τα ποσοστά επιτυχίας είναι αντίστοιχα.
Την ίδια στιγμή, αν του βάλω όμως composite καλώδιο, παίζει κανονικά από την θύρα αυτή, και αν του το "γυρίσω" από το μενού σε HDMI, θα παίξει τότε και από την HDMI.

Υποπτέυομαι ότι μου την κάνει το καλώδιο, αλλά μήπως και όχι?

δεν κανει καλη εφαρμογη το καλωδιο HDMI,ειναι εγγενες προβλημα του πλειερ,προσπαθησε να το βαλεις καλα και να μην το κουνας καθολου.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

δεν κανει καλη εφαρμογη το καλωδιο HDMI,ειναι εγγενες προβλημα του πλειερ,προσπαθησε να το βαλεις καλα και να μην το κουνας καθολου.

+1
το αντιμετώπισα και 'γω στην αρχή, οταν προσπαθούσα να το ....βολέψω στο ράφι! Τώρα, ακινησία και hub για να μην το κουνάω.

Αντε πάλι, ξανά μανά......

1.02.04 prerelease

"Enhanced cover art, album art, and thumbnail support for media files and folders
Additional subtitle languages and decoding support
Improved media playback and navigation
More audio formats for MKV container
Fixed bugs reported by the WD TV user community"

Οψόμεθα!

1.02.04 prerelease

"Enhanced cover art, album art, and thumbnail support for media files and folders

Οψόμεθα!

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

1.02.04 prerelease

Οψόμεθα!

δοκιμαζεις και μας λες αν εγινε τιποτε-bye-

Εκ πρώτης οψεως δεν έχει μεγάλες διαφορές απο την 1.02.03.
Το πρόβλημα με το "μπούκωμα" των υπότιτλων σε πυκνούς διαλόγους παραμένει. Ισως λίγώτερο έντονο αλλά σε μια σκηνή π.χ. αφήγησης, ...το 'χασες το κορμί πατριώτ'. Αν ξέρεις εστω και λίγα αγγλικούλια, η κατάσταση εινια πιο υποφερτή απο την .3 αλλά..........!
Στον τομέα του ήχου δεν άλλαξαν πολλά πράγματα-απ όσο παρατήρησα εγώ τουλάχιστον χθές (μετά το 4-4! που να χεις όρεξη για άλλο θέαμα!!!!!).
Τα "κοψίματα" του ηχου σε τίτλους "HDDVD-DTS" δεν λύθηκαν. Αναγκαστικά γυρνάς σε Stereo ή.....δεν τα βλέπεις και περιμένεις.
Αυτά απο εναν γρήγορο έλεγχο. Προς το παρόν δεν την αφαιρώ. ΘΑ τσεκάρω λίγο ακόμα.

Υ.Γ. Τα thumbnails "δίνουν" στη συλλογή σου πολλούς πόντους,:coool: γμτ....!

Πότε θα φτηνήνουν τα BD-R ρε γαμώτο! ένα χρόνο ενάμιση? που θα πάει, θα τα περάσουμε όλα σε δισκάκια και θα ξεμπερδέψουμε!!!

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Πότε θα φτηνήνουν τα BD-R ρε γαμώτο! ένα χρόνο ενάμιση? που θα πάει, θα τα περάσουμε όλα σε δισκάκια και θα ξεμπερδέψουμε!!!
Νόμπελ Φυσικής 2007: Γιγάντια Μαγνητοαντίσταση

οσο και να πεσουν οι τιμες στα δισκακια , για πολυ καιρο ακομα ,οι σκληροι συμβατικης τεχνολογιας θα εχουν ενα συγκρητικο πλεονεκτημα στο value per cost -bye--bye-

Αγαπητοί συμφορίτες σε 2 μέρες θα παραλάβω και εγώ το WD , θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας έχω έναν YAMAHA rx-v 361 στην κοαξιαλ έχω συνδέσει το DVD , έχει δυο optical η μια γράφει CD η άλλη δεν θυμάμαι παίζει ρόλο σε ποια oprical θα το συνδέσω ;
Και έχω βρει και αυτόν το δίσκο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=82781 αξίζει ;

Ναστε καλά -bye-