Western Digital TV HD Media Player

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Είναι bug κι Έχει ειπωθεί πολλές φορές. Συμβαίνει όταν υπάρχει απόστροφος ['] στον τιτλο.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου..

OK να μην το βαλουμε στο AUTO.Kαι που να το βαλλω στα 1080p 50HZ ή στα 1080P 60HZ?Πως θα το ξέρω αυτο?που θα το δω?Απο τι εξαρταται?Απο τον τυπο της τηλεορασης?Εχω μια SONY 42 ιντσών full hd το μοντέλο KDL-40V3000 KAI γραφει πισω 50HZ.Αυτο εννοει το 1080p 50HZ?PLEASE ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...

Last edited:
OK να μην το βαλουμε στο AUTO.Kαι που να το βαλλω στα 1080p 50HZ ή στα 1080P 60HZ?Πως θα το ξέρω αυτο?που θα το δω?Απο τι εξαρταται?Απο τον τυπο της τηλεορασης?Εχω μια SONY 42 ιντσών full hd το μοντέλο KDL-40V3000 KAI γραφει πισω 50HZ.Αυτο εννοει το 1080p 50HZ?PLEASE ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...

1080 60p -> για ματρόσκες από BluRay και ματρόσκες, divx, xvid, κτλ. που προέρχονται από αμερικάνικη τηλεόραση ή DVD

1080 50p -> για ματρόσκες, divx, xvid, κτλ. που προέρχονται από ευρωπαϊκή τηλεόραση ή DVD

1080 60p -> για ματρόσκες από BluRay και ματρόσκες, divx, xvid, κτλ. που προέρχονται από αμερικάνικη τηλεόραση ή DVD

1080 50p -> για ματρόσκες, divx, xvid, κτλ. που προέρχονται από ευρωπαϊκή τηλεόραση ή DVD
Mιλαω αποκλειστηκα για αρχεια mkv. που προερχονται ειτε απο ΒLU-RAY,ειτε απο HD-DVD,ειτε απο HDTV.Που να ξέρω απου ποια χωρα προερχονται τα mkv που κατεβάζω?Δοκιμασα και 1080p 50HZ ΚΑΙ 1080p 60HZ και δεν βλεπω καμμια εμφανή διαφορά.Θελω ομως να το βαλλω σε σωστα HZ γιατι φοβαμαι μη κανω καμμια ζημια ή στην τηλεοραση ή στο WD......

Mιλαω αποκλειστηκα για αρχεια mkv. που προερχονται ειτε απο ΒLU-RAY,ειτε απο HD-DVD,ειτε απο HDTV.Που να ξέρω απου ποια χωρα προερχονται τα mkv που κατεβάζω?Δοκιμασα και 1080p 50HZ ΚΑΙ 1080p 60HZ και δεν βλεπω καμμια εμφανή διαφορά.Θελω ομως να το βαλλω σε σωστα HZ γιατι φοβαμαι μη κανω καμμια ζημια ή στην τηλεοραση ή στο WD......

Ζημιά δεν κάνεις, μην αγχώνεσαι γι' αυτό. Απλώς, αν έχεις λάθος ρύθμιση, θα έχεις "σπασίματα" στην κίνηση.

Τα .mkv που προέρχονται από BluRay ή HDDVD είναι στα 24p, επειδή όμως το WDTV είναι προβληματικό σε αυτή την ρύθμιση, προτιμότερο είναι να μπαίνει 60p.

Τα .mkv που προέρχονται από τηλεοπτικά κανάλια, αν είναι από Αμερική πλευρά, θα είναι 60i, 30p ή 24p, οπότε η ενδεδειγμένη ρύθμιση είναι στα 60p. Αν είναι από Ευρώπη μεριά όμως, θα είναι 50i ή 25p, οπότε η ενδεδειγμένη ρύθμιση είναι στα 50p.

Ζημιά δεν κάνεις, μην αγχώνεσαι γι' αυτό. Απλώς, αν έχεις λάθος ρύθμιση, θα έχεις "σπασίματα" στην κίνηση.

Τα .mkv που προέρχονται από BluRay ή HDDVD είναι στα 24p, επειδή όμως το WDTV είναι προβληματικό σε αυτή την ρύθμιση, προτιμότερο είναι να μπαίνει 60p.

Τα .mkv που προέρχονται από τηλεοπτικά κανάλια, αν είναι από Αμερική πλευρά, θα είναι 60i, 30p ή 24p, οπότε η ενδεδειγμένη ρύθμιση είναι στα 60p. Αν είναι από Ευρώπη μεριά όμως, θα είναι 50i ή 25p, οπότε η ενδεδειγμένη ρύθμιση είναι στα 50p.
thank u φιλε μου αλλα και παλι δεν νομιζω οτι μπορω να ξερω απο που τα βρισκουν και τα ανεβαζουν στα διαφορα torrent sites οι χρηστες τους....και παλι να το βαλλω στη ρυθμισητων 60HΖ ενω η τηλεοραση μου γράφει πίσω 50 ΗΖ???

Last edited:
thank u φιλε μου αλλα και παλι δεν νομιζω οτι μπορω να ξερω απο που τα βρισκουν και τα ανεβαζουν στα διαφορα torrent sites οι χρηστες τους....και παλι να το βαλλω στη ρυθμισητων 60HΖ ενω η τηλεοραση μου γράφει πίσω 50 ΗΖ???

Το 50 Hz που γράφει η τηλεόρασή σου πίσω, αφορά τη συχνότητα του ρεύματος, όχι τη συχνότητα του σήματος εικόνας... -bye-

Όσον αφορά τα BRrip και HDDVDrip, είπαμε είναι όλα στα 24p. Τα τηλεοπτικά, συνήθως γράφουν αν είναι αμερικάνικα ή ευρωπαϊκά. Στην τελική, μπορείς να τα τσεκάρεις και στο pc σου, όταν παίζεις το αρχείο με τον media player classic, αν κάνεις δεξί κλικ, επιλέγεις properties και σου δείχνει στα πόσα Hz είναι το αρχείο.

Last edited:
Το 50 Hz που γράφει η τηλεόρασή σου πίσω, αφορά τη συχνότητα του ρεύματος, όχι τη συχνότητα του σήματος εικόνας... -bye-

Όσον αφορά τα BRrip και HDDVDrip, είπαμε είναι όλα στα 24p. Τα τηλεοπτικά, συνήθως γράφουν αν είναι αμερικάνικα ή ευρωπαϊκά. Στην τελική, μπορείς να τα τσεκάρεις και στο pc σου, όταν παίζεις το αρχείο με τον media player classic, αν κάνεις δεξί κλικ, επιλέγεις properties και σου δείχνει στα πόσα Hz είναι το αρχείο.
Σ'ευχαριστώ πολυ φίλε μου!

Έχει κανείς εμπειρεία απο wmv στο wd.hd.tv; Χτες εβαλα ένα αρχείο και δεν το έπαιξε, έβγαλε ένα μήνυμα περι μετατροπής βάσει manual σε συμβατό αρχείο. Γνωρίζει κανεις γιατι μπορεί να μην το παίζει?

Παιδιά, μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται με αυτό το αρχείο; Δεν το ανοίγει ΚΑΝ! Βγάζει unsupported file..

Παιδιά, μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται με αυτό το αρχείο; Δεν το ανοίγει ΚΑΝ! Βγάζει unsupported file..

Η σχέση width x height x reference frames πρέπει πάντα να είναι < 8294400. Από όσο γνωρίζω μέχρι αυτό υπόστηρίζει το chip του WD.
Height
Width
# Frames
<= 8294400
Height
Width
# Frames
<= 8294400

Καλησπέρα και από εμένα.
Κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα του WDTV και έχοντας δει μια ταινία στα 720p και κανα δυο-τρία avi έχω να πω: Εικόνα κρύσταλο στα 720ρ χωρίς σπασίματα & γρήγορη αναγνώριση του memory stick(8gb) ΑΛΛΑ παρόλο που εγκατέστησα το τελευταίο firmwire οι υπότιτλοι δεν είναι συγχρονισμένοι (έχουν μια μικρή καθυστέρηση) και βγαίνουν σε μερικές ταινίες μαύρες κουκίδες από κάτω.

Καλημέρα σας.

Με τον resmus ολοκληρώθηκε και δοκιμαστηκε η 2η patched

έκδοση firmware για το wdtv .

Ειναι βασισμενη στην 1.01.02 που ειναι ΟΚ τα ελληνικά αλλα δεν

υπάρχουν thumbnails .

Εχει γινει μια τυπική μετάφραση στο μενου οποτε εχετε και επιλογή

ελληνικών στο μενου για οποιον το θελει.

Υπάρχει επιλογή για το μέγεθος των υπότιτλων απο 32-60

(συνάντησε κάποιο πρόβλημα και δεν έβαλε μεγαλυτερους)

Και υπάρχει και η επιλογή windows 1253 περαν του greek iso που

υπήρχε.

Το μόνο που δέν εχει διορθωθει ειναι το κεφαλαίο Θ και αυτο γιατι

απο οτι φαινεται ειναι περασμενο ετσι στα φοντς που έχει μεσα το

wdtv.

Παραθέτω οτι μου γραφει για την ενημέρωσή σας, καθώς και το

λινκ για να το κατεβασετε.

Του έχω ζητησει να περάσει το patch και στην 1.02.07 , μολις γίνει

θα επανέρθω.

Για να μην υπάρχουν προβλήματα και για οσους δεν το

<κατεχουν> ας μην προχωρήσουν στην δοκιμή του εν λόγω

firmware. Για αυτούς που θα το κάνουν ενοείται οτι το κάνουν με

δική τους ευθύνη.

here it is
Code:
http://www.mediafire.com/?t5oiwmmynku
there was a problem with font sizes and i couldn;t solve it totaly.

prob was that with old fw 1.01.0x u have to manualy set text line

height, one for all font sizes. so if u set it too small with big fonts

the lines will mix, and if u set it too big on small font sizes distance

between subtitles lines will be very big. that;s why i left only sizes

between 32 and 60, and tried to set line height which should be ok

for all sizes.

so in this fw u have:

- your last greek translation
- greek windows-1253 added
- font size setting between 32 and 60

σν θέλετε να του πω κατι να αλλάξει ή να βελτιώσει στέιλτε μου

pm μη γεμίζουμε και το thread.

Ο άνθρωπος δεν δουλεύει για την WD είχε ομως την καλοσύνη να ασχοληθει και να μας βοηθήσει.

Ας μη ζητήσουμε να κανει και καφε το wdtv.

Resmus thank you for your help to improve some functions for greek people. :a0210: -bye-

Last edited:
Φίλε BillyVAn, ευχαριστούμε για το firmware που έφτιαξε για μας ο Resmus. Το έβαλα στο μηχάνημα χθές. Μου έκαναν εντύπωση τα άψογα Ελληνικά. Φαντάζομαι πως βοήθησες και εσύ σε αυτό τον Resmus. Δεν κατάλαβα όμως ποια η διαφορά Windows 1253 με Greek ISO. Οι υπότιτλοι όντως μεγαλώνουν πολύ περισσότερο. Μετά από δοκιμές φαντάζομαι ότι το 44 είναι ότι καλύτερο για 32 ιντσών τηλεόραση.

Ειναι αλήθεια οτι με βοήθησε και φίλος στη μετάφραση αλλα για να ειμαι ακριβης και επειδη πολλοι όροι δεν μπορούν ή δεν ειναι και μεταφράσιμοι άφησα σκόπιμα ορισμένους στα αγγλικά.

Εγω πάντως προτιμώ το αγγλικο μενου οπως σε ολες τις συσκευές που έχω στη κατοχή μου .

Πιστεύω οτι η μετάφραση πολλές φορές δυσκολεύει παρα διευκολύνει.

Αυτα ομως ειναι γούστα.

Τελος για την επιλογη windows 1253 το μηχανημα τωρα ειναι συμβατο και με τα 2 codecs ελληνικών, το κεφαλαίο τονισμένο άλφα ( Ά ) εμφανίζεται κανονικα.

Last edited: