Western Digital TV HD Media Player

....firmware based on 1.02.10, added greek language and subs font sizes 44-80...

φιλε το λινk που εδωσες δεν δουλευει
βγαζει σφαλμα java

παιδια φιλος που δοκιμασε το 1.02.10 αναφερει το εξης προβλημα

"Όταν σε ταινίες που έχουν μαύρες μπάρες και πάνω κάτω, ολισθήσεις την εικόνα προς τα πάνω ώστε οι υπότιτλοι να πέφτουν μέσα στην κάτω μαύρη μπάρα, τότε σταματά η εμφάνισή τους".

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

παιδια φιλος που δοκιμασε το 1.02.10 αναφερει το εξης προβλημα

"Όταν σε ταινίες που έχουν μαύρες μπάρες και πάνω κάτω, ολισθήσεις την εικόνα προς τα πάνω ώστε οι υπότιτλοι να πέφτουν μέσα στην κάτω μαύρη μπάρα, τότε σταματά η εμφάνισή τους".

Επιβεβαιώνω κι εγώ!

Το δοκιμασα εγω μολις και ειναι οκ,
σιγουρα ειναι του πορτογαλου αφου εχει ελληνικα μενου και επιλογη μεγεθους 44-80

Last edited:
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Το δοκιμασα εγω μολις και ειναι οκ,
σιγουρα ειναι του πορτογαλου αφου εχει ελληνικα μενου και επιλογη μεγεθους 44-80

Φιλε μου τελικα επιβεβαιωνεις και εσυ οτι το τελευταιο firmware me to gr patch ειναι οτι καλυτερο firmware εχει κυκλοφορισει? τουλαχιστον official firmwares.....
επισης εαν γνωριζεις η οποιος αλλος φιλος ξερει πως βαζουμε τιν εικονα στο φακελο τις ταινιας? δηλ που βρισκουμε τιν εικονα,σε τι αναλυση πρεπει να ειναι και πως την βαζουμε στο φακελο?
ευχαριστω παρα πολυ...

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Φιλε μου τελικα επιβεβαιωνεις και εσυ οτι το τελευταιο firmware me to gr patch ειναι οτι καλυτερο firmware εχει κυκλοφορισει? τουλαχιστον official firmwares.....
επισης εαν γνωριζεις η οποιος αλλος φιλος ξερει πως βαζουμε τιν εικονα στο φακελο τις ταινιας? δηλ που βρισκουμε τιν εικονα,σε τι αναλυση πρεπει να ειναι και πως την βαζουμε στο φακελο?
ευχαριστω παρα πολυ...
Ριξε μια ματια εδω:
http://wiki.wdtv.org/doku.php?id=howto_create_folder_jpg_picture

1) Ιποτιτλοι μια χαρα παιζουν εκει που πρεπει χωρις να βιαζονται!
2) Διορθωθηκε το Κεφαλαιο Α στις αρχες των προτασεων! Οχι ομως και το Θ!
3) Μεγεθος γραματοσειρων πλεων των 40 - 88!
4) Thumbnails ταινιων και αυτα μια χαρα!

>>> Μια παρατηρηση <<<
Εξακολουθει να κοβεται ο ηχος σε ταινιες με Dolby Digital κανοντας την θεαση απαραδεκτη!

Παιδιαα μια βοηθεια χθες πηρα εναν εξωτερικο δισκο 3.5 με δικη του τροφοδοσια western digital elements 1 terra....τον συνδεσα στο υπολογιστη τον ειδε και μολις πηγα να του βαλω μια ταινια mkv 007 quantum of solace που ηταν μεγαλυτερη απο 4 γιγα μου εβγαλε το μηνυμα ο υπολογιστης οτι δεν μπορει να μπει λογου μεγεθους...διαβαζοντας παλιοτερες σελιδες και απο τα 2 forum εμαθα οτι επρεπε να του κανω format se file system ntfs...απο εχθες περιπου στις 23.30 μεχρι και τωρα ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....τι γινεται ρε παιδια τοσες ωρες χρειαζετε? η μπαρα που ενημερωνει που βρισκεται το format einai τωρα στο περιπου 70-75%...ααα επισης να σας πω οτι οποιος θελει για πρωινο αυγα να ερθει και να τα τοποθετησει πανω στον εξωτερικο δισκο.......ΚΑΙΕΙ!!!!..βοηθεια παιδια......

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

διαβαζοντας παλιοτερες σελιδες και απο τα 2 forum εμαθα οτι επρεπε να του κανω format se file system ntfs...απο εχθες περιπου στις 23.30 μεχρι και τωρα ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....τι γινεται ρε παιδια τοσες ωρες χρειαζετε? η μπαρα που ενημερωνει που βρισκεται το format einai τωρα στο περιπου 70-75%...ααα επισης να σας πω οτι οποιος θελει για πρωινο αυγα να ερθει και να τα τοποθετησει πανω στον εξωτερικο δισκο.......ΚΑΙΕΙ!!!!..βοηθεια παιδια......

Φαντάζομαι θα έχει τελιώσει τώρα αλλά μπορούσες να κάνεις convert αντί για format. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=858236&postcount=1642 Βάλε και μια ομελέτα να γίνει και έρχομαι.

.....>>> Μια παρατηρηση <<<
Εξακολουθει να κοβεται ο ηχος σε ταινιες με Dolby Digital κανοντας την θεαση απαραδεκτη!...

το προβλημα που αναφερεις αφορα τον ηχο DD ή τον DTS?????

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Φαντάζομαι θα έχει τελιώσει τώρα αλλά μπορούσες να κάνεις convert αντί για format. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=858236&postcount=1642 Βάλε και μια ομελέτα να γίνει και έρχομαι.

δηλαδη τωρα εκανα λαλακια? ακομα δεν εχει τελειωσει!!!! λες να εχω προβλημα τωρα στον δισκο?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

δηλαδη τωρα εκανα λαλακια? ακομα δεν εχει τελειωσει!!!! λες να εχω προβλημα τωρα στον δισκο?
Οχι δεν θα έχεις πρόβλημα. Μια χαρά θα είσαι.