Western Digital TV HD Media Player

Να είσαι καλά. Ταλαιπωρήθηκα πολλές μέρες με το ριμάδι να το ρυθμίσω. Διάβασα forums και forums για να αντιμετωπίσω τα σφάλματα που μου έβγαζε.

Ελπίζω να βοήθησα αρκετούς.

:worshippy:

Βοήθησες απίστευτα :ernaehrung004:
Πάνω που ετοιμαζόμουνα, να το σκοτώσω για το xtreamer!!

Παιδια η εκδοση που βγηκε η 1.3.01 αξιζει να την περασω?η να μεινω με την 1.2.10? οπιο παλικαρη ξερει να μου πει ευχαριστω.

Παιδια η εκδοση που βγηκε η 1.3.01 αξιζει να την περασω?η να μεινω με την 1.2.10? οπιο παλικαρη ξερει να μου πει ευχαριστω.

Εμένα πάντως μου έλυσε κάποια προβλήματα καθυστέρησης απόκρισης Video με Audio που ανέφερα σε προηγούμενα post (είτε έπαιζα από σκληρό είτε από stick). Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με την 1.3.01.

εβαλα την 1.03.01 και εξακολουθει να εχει διακοπες στον ηχο οταν ειναι DTS.
ειδα ταινια σε 1080p DTS και μου εσπασε τα νευρα....θα το δοκιμασω και με 720p DTS και θα ενημερωσω...:bigcry:

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Δεν έχω δει καμιά αλλαγή μεταξύ 2.10 και 3.01. Αν θες κάνε το, αν θες όχι. Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Δεν έχω δει καμιά αλλαγή μεταξύ 2.10 και 3.01. Αν θες κάνε το, αν θες όχι. Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Παμε αλλη μια το τελευταιο το 3.01 ΔΕΝ παιζει ΜΟΥΣΙΚΑ DTS 5.1 αρχεια κατι που η προηγουμενη εκανε ,αν δεν ακουτα μουσικα αρχεια σε 5.1 ειναι οκ αν ακουτε ΔΕΝ....

γνωριζει κανεις αν το μηχανακι εχει προβλημα αναπαραγωγης 24fps;
ρωταω γιατι σε θεαση ματροσκας 1080p εκτος απο τα κοψιματα ηχου που μου εκανε στο DTS εκανε διακοπες και στην εικονα και νομιζα οτι φταιει η TV...:worshippy:

Σε μένα δεν έχει πρόβλημα. Σε όλα τα βίντεο 1080p στο παρουσιάζει;

:ears:

Σε μένα δεν έχει πρόβλημα. Σε όλα τα βίντεο 1080p στο παρουσιάζει;

:ears:

για να πω την αληθεια ειναι το πρωτο 1080p που μου το παρουσιαζει...
ειναι ομως το δευτερο με DTS ηχο που δοκιμασα (το αλλο ηταν στα 720p με DTS χωρις κανενα απολυτως προβλημα)...

για να πω την αληθεια ειναι το πρωτο 1080p που μου το παρουσιαζει...
ειναι ομως το δευτερο με DTS ηχο που δοκιμασα (το αλλο ηταν στα 720p με DTS χωρις κανενα απολυτως προβλημα)...

σε δυο mkv 1080p μου εμφανιζει pixels . εχω την 1.03.10 (την τελευταία διαθέσιμη) δεν εχω αλλα 1080 να δοκιμασω
γνωριζει κανεις αν το player εχει προβλημα σε αυτο το firmware με τα pixels????

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

σε δυο mkv 1080p μου εμφανιζει pixels . εχω την 1.03.10 (την τελευταία διαθέσιμη) δεν εχω αλλα 1080 να δοκιμασω

Το "πρόβλημα" των pixels δεν είναι πρόβλημα. Είναι απλά θέμα προδιαγραφών του μηχανήματος. Αντέχει μέχρι 4 reference frames αν θυμάμαι καλά. Δες τα χαρακτηριστικά του αρχείου σου πόσα ref. frames έχει.

Yπάρχει πρόβλημα με τις ματρόσκες που έχουν περισότερα απο 5 reference frames. Υπάρχει μια formula που υποδυκνύει ποιες ματρόσκες/x264 μπορεί να έχουν πρόβλημα όταν προσπαθούμε να τις παίξουμε στο WD HD TV:

Ύψος * Πλάτος * αριθμός_ref_frames <= 8294400

Παράδειγμα: 1920 * 1080 * 4 (ref_frames) = 8294400 Άρα OK
1920 * 1080 * 5 (ref_frames) = 10368000 Άρα πιθανόν πρόβλημα στην αναπαραγωγή.

Υπάρχει κανένα σάϊιτ που να μπορώ να βρω εικόνες(Thumbnails) για τους φακέλους στο μηχάνημα?
Π.χ. μια εικόνα που να λέει "hd movies" μια που να λέει "δράσης" κ.τ.λ.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Υπάρχει κανένα σάϊιτ που να μπορώ να βρω εικόνες(Thumbnails) για τους φακέλους στο μηχάνημα?
Π.χ. μια εικόνα που να λέει "hd movies" μια που να λέει "δράσης" κ.τ.λ.
Κοιτα εδω:http://wdtv.free.fr/

Πολύ καλό το σάϊτ που μου είπες φίλε αλλά είναι σε flash μορφή και δεν μπορώ να κάνω save της φώτος οπότε...

EDIT: Το βρήκα έχει να κατεβάσεις όλο το πακέτο.

Last edited:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δείχνει λίγο μεγαλύτερα τα thumbnails το μηχάνημα?

ρε παιδια,ενω βαζω αναλυση στα 1080p/24Hz,την επομενη φορα που θα τσεκαρω τις αναλυσεις,μου εχει γυρισει στο auto!
To'xei παρατηρησει κανεις αλλος?
H τι βι ''σηκωνει'' τα 24Hz.

Yπάρχει πρόβλημα με τις ματρόσκες που έχουν περισότερα απο 5 reference frames. Υπάρχει μια formula που υποδυκνύει ποιες ματρόσκες/x264 μπορεί να έχουν πρόβλημα όταν προσπαθούμε να τις παίξουμε στο WD HD TV:

Ύψος * Πλάτος * αριθμός_ref_frames <= 8294400

Παράδειγμα: 1920 * 1080 * 4 (ref_frames) = 8294400 Άρα OK
1920 * 1080 * 5 (ref_frames) = 10368000 Άρα πιθανόν πρόβλημα στην αναπαραγωγή.

ευχαριστώ πολύ!!!!

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

ρε παιδια,ενω βαζω αναλυση στα 1080p/24Hz,την επομενη φορα που θα τσεκαρω τις αναλυσεις,μου εχει γυρισει στο auto!
To'xei παρατηρησει κανεις αλλος?
H τι βι ''σηκωνει'' τα 24Hz.

Εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα, αλλά με τα 60 Hz.

Δηλαδή, ενώ συνήθως έχω στα settings 1080p/60 (αν και η δική μου TV υποστηρίζει 24), μερικές φορές βλέπω ότι γίνεται Auto ενώ κάποιες άλλες φορές η συγκεκριμένη ρύθμιση παραμένει.