Western Digital TV HD Media Player

Λέτε η 1.03.01 να είναι το κύκνειο άσμα του πρώτου WDTV; :chinscratch:

Προσωπικά, θα συνεχίσω να ελπίζω μέχρι τις γιορτές, μήπως και βγει η διαβόητη έκδοση 2.01.01 με πλήρη υποστήριξη DVD-ISO και VIDEO_TS... :D :D :D

Νομίζω ότι αφού έβγαλε generation 2 του 1ου WD, δεν περιμένουμε και πολλά...

Ξέρει κανείς τι ουσιαστικές αλλαγές (σε υλικό) έχουν τα 2 generations που βγαίνει διαφορετικό λογισμικό για αυτά τα 2;
Έχει κανείς το generation 2; Έχει επιπλέον δυνατότητες;

Aπ' ό,τι έχει αναφερθεί, Γιώργο, είναι πανομοιότυπο με το live, απλά απουσιάζει ο ethernet controller...

αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος... πήρα και εγώ το WD TV HD Live Media Player του έχω κάνει και update και όλα καλά μέχρι εδώ,
το πρόβλημα είναι ότι δεν μου βγάζει ήχο από την οπτική έξοδο, έχω ήχο μόνο στην τηλεόραση, ενώ στον ενισχυτή μου δεν μπορώ να πάρω ήχο μέσω τις οπτικής ίνας,
έχω δοκιμάσει και digital και stereo στης ρύθμισής , δοκίμασα video από utube και ράδιο από internet
δοκίμασα και δεύτερη οπτική ίνα αλλά τίποτα, έχω πελαγώσει τι να κάνω?

Nektarios73 είσαι σίγουρος ότι τα κοίταξες ολα στο ηχοσύστημα σου?
Μήπως δεν βάζεις τι σωστή επιλογή ή είσοδο στο ηχοσύστημα σου?

Όλα τα άλλα που έχεις σύνδεση στις οπτικές που έχει το ηχοσυστημα σου δουλεύουν κανονικά ή είχες κι εκεί προβλήματα?

μα δεν έχει σχέση η σύνδεση HDMI με την οπτική ινα, η HDMI πάει στην τηλεόραση και η οπτική στον ενισχιτι home cinema για 5.1 η DTS ήχο

Να στο πω αλλιώς: έχεις ήχο DTS, ο οποίος γίνεται stereo και πάει στην HDMI. Από την οπτική τι θα βγει; DTS;
Επίσης, αν συνδέσεις οπτική ίνα στο WD το ελεύθερο της άκρο κοκκινίζει;

στο δικο μου..που εχω οπτικη ινα στον ενισχυτη..αν δηλωσω στερεο ηχο ..ακουω απο την τηλεοραση και απο τον ενισχυτη..σε στερεο ομως ηχο, ενω αν δηλωσω digital ακουω μονο απο τον ενισχυτη και dts και dolby digital..

Παιδια συγνωμη θελω να αγορασω ενα WDlive tv τα AVCHD τα παιζει απροβληματιστα(απο καμερα)???Εχω ενα popcorn a-110 στο καθιστικο και θελω να παρω κατι για την κρεβατοκαμαρα μου αλλα να μην διαθεσω πολλα οσο κανει το popcorn

το ελεύθερο της άκρο κοκκινίζει ναι αλλά ήχο δεν έχω... τι να κάνω?

Είναι σίγουρο ότι βάζεις την οπτική ίνα σε οπτική είσοδο στον ενισχυτή, και όχι σε κάποια έξοδό του;

Τον τελευταιο καιρο εχω κανει απειρες δοκιμές και τελικα κατεληξα σε ενα < μονταρισμα > και σας το παραδίδω προς δοκιμη και αποψεις.

Code:
http://rapidshare.com/files/314186077/BillyVan_Mod_Final_301109.rar

και μια μικρή γεύση στις φωτογραφίες παρακάτω.

44635d701e.jpg

9ec89863c1.jpg

09b36be093.jpg

5a3d8c0889.jpg

(απο το κινητο μου)

Το δοκιμασα,αξιολογη προσπαθεια,ωραιο και ευχρηστο μενου,μπραβο σου.
Αραγε να ειναι ευκολο να αλλαχτει η γραμματοσειρα στους υποτιτλους;