Western Digital TV HD Media Player

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Για ρίξε μια ματιά εδώ (διάβασε και τις επόμενες σελίδες).

ευχαριστω πολυ μου εδωσες λυση.αυτο μαλλον φορουσε επανω.μαλιστα δεν χανονται οι υποτιτλοι οταν ανεβαζω ψηλοτερα το βιντεο(στα widescreen)για να φαινονται πιο καθαρα οι υποτιτλοι.

Αυτό ΔΕΝ είναι πρόβλημα του μηχανήματος αλλά αυτουνού που έβγαλε τις νεότερες εκδόσεις του προγράμματος mkvtoolnix .

Αν θέλετε να παιζετε τις ταινίες σας σε οποιοδηποτε fw τότε περνάτε τα αρχεία ταινιών σας που δεν παιζει ή τα παιζει με προβλήματα το wd hd tv με το mkvtoolnix 4.0.0

Αν θέλετε να έχετε προβλήματα με πολλά αρχεία ταινίες λόγο του audio head compration τότε τα περνάτε με νεότερη έκδοση.
Εν ολίγης(Η σούμα):
Mkvtoolnix 4.0.0 -> No problems
Mkvtoolnix 4 & μετα -> problems
So simple...

Και εδώ θα βρείτε τον ακριβείς λόγο που έχετε αυτά τα προβλήματα στο μηχάνημα σας όποια και generation να είναι γιατί το ίδιο ακριβώς πρόβλημα υπήρχε και στα wd tv live μεχρι να βγάλει νεότερο fw η wd που διορθώνει το πρόβλημα.

Και επειδη σε κανένα από τα δυο generations ΔΕΝ έχει βγει ακόμα fw το όποιο να μπορεί να παιζει άνετα αυτού του ειδους τα αρχεια όπως έχει βγει στο νεότερο wd tv live τότε υποχρεούστε(Αν θέλετε να παίζουν σωστά ΟΛΑ σας τα αρχεια βίντεο) να τα περάσετε από το mkvtoolnix 4.0.0

να'σαι καλα ρε φιλε μ'εσωσες,ημουν ετοιμος να παρω αλλο πλειερ!

παιδια καλημερα..

εχω το WD TV HD Media Player gen2 (model:WDBABF0000NBK)

to fw ειναι το 1.01.77 απο το οποιο θα ηθελα τα thumbnails των φωτογραφιων να ειναι μεγαλυτερα..

εχετε να προτεινετε καποιο custom firmware αξιοπιστο που να εχει μεγαλυτερα thumbnails για τις φωτογραφιες???

φιλε μου στο δικο μου (gen2) περασε με την μια, και του αλλαξε μορφη τελειως...

ουσιαστικα, ολα τα λεφτα ειναι το thumbgen. σου φτιαχνει μια jpg 1280x720 που εχει ολες τις πληροφοριες της ταινιας.... θελει να το παλεψεις λιγο, αλλα αξιζει!!

tip...
ειναι βασικο στα settings του
thumbgen να βαλετε την jpg<500kb!!

Αυτα τα custom firmware τα εβαλε κανενας πως πανε παιζουν ολα τα αρχεια, τους υποτιτλους, τον ηχο, την υποστηριξη hub σε usb κλπ. η μονο ομορφια οθονης?????

Last edited:
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Τίποτα ρε φίλε γι' αυτό είναι τα φορουμ.

Καλησπέρα μόλις το έδωσα παραγγελια το Western Digital Media Player WD TV Live (WDBAAP0000NBK
το πρόβλημα αυτο με τα mkv υπάρχει και σε αυτο το μοντελο?

Western Digital adds TuneIn Radio to WD TV players

Western Digital announced today that it has released a firmware update that adds TuneIn Radio, the world's largest Internet radio guide at over 30,000 free radio stations, to its WD TV players, including the WD TV Live, WD TV Live Plus, and WD TV Live Hub media center.......

http://news.cnet.com/8301-17938_105-20041245-1.html?tag=mncol;title

Δεν είναι όμως για μας τους φτωχούς που έχουμε το WDTV G1 ή G2 :bigcry::bigcry::bigcry:

φιλε εχεις το WESTERN DIGITAL TV HD NETWORK MEDIA PLAYER LIVE
και σου εχει αυτο το μενου?

οχι βρε.. αφου το γραφω... wd hd gen2. το firmware ειναι πειραγμένο..

της ταινιες πως τις εχει ετσι ωραια? ειναι κατεβασμενες απο το ιinternet?-bye-

α πα πα... πιπέρι στο στομα σου.. ποιος κατεβαζει ταινιες απ´το Internet??? απαπαπα:twoguns:

δεν το πειραξα εγω, ειναι του b-rad...

ok, πηγαινε εδω ,κατεβασε το moviesheets, Μεσα εχει ενα pdf με οδηγιες...

ουσιαστικα εγκαθιστάς το custom firmware του wdlxtv και μετα με αυτο

φτιάχνεις μια φωτογραφία jpg με πληροφοριες για καθε ταινια..

ακολουθησε τις οδηγιες και θα το πετυχεις....

προσοχη μονο στις ρυθμισεις του thumbgen να βαλεις max size για το sheet 500kb, και το αρχειο s00 custom μετα το πρωτο boot του player να το σβησεις απο το δισκο...

καντε και λιγο googling....καλο κανει....