tsiouficto
Senior Member
Κάτι που δεν κατάλαβα... τις πληροφορίες για τις ταινίες (υπόθεση, σκηνοθέτης, ηθοποιοί κτλ) τις περνάς εσύ ή το κάνει μόνο του μέσω ίντερνετ?
για το gen1 κανεi ;δεν το πειραξα εγω, ειναι του b-rad...
ok, πηγαινε εδω ,κατεβασε το moviesheets, Μεσα εχει ενα pdf με οδηγιες...
ουσιαστικα εγκαθιστάς το custom firmware του wdlxtv και μετα με αυτο
φτιάχνεις μια φωτογραφία jpg με πληροφοριες για καθε ταινια..
ακολουθησε τις οδηγιες και θα το πετυχεις....
προσοχη μονο στις ρυθμισεις του thumbgen να βαλεις max size για το sheet 500kb, και το αρχειο s00 custom μετα το πρωτο boot του player να το σβησεις απο το δισκο...
καντε και λιγο googling....καλο κανει....
Κάτι που δεν κατάλαβα... τις πληροφορίες για τις ταινίες (υπόθεση, σκηνοθέτης, ηθοποιοί κτλ) τις περνάς εσύ ή το κάνει μόνο του μέσω ίντερνετ?
Μια ερώτηση, δεν μου παίζει τα τορεντς που ο υπολογιστής βάζει μπροστά το πρόθεμα cbgb-xxxx.Μάλιστα κολλάει και βγάζει σε όλες τις οθόνες του μενού πάνω στην οθόνη κάποια γενικά στοιχεία της ταινίας.Για να παίξει μετά απο αυτό οποιοδήποτε άλλο αρχείο θέλει βγάλσιμο απο την πρίζα.Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα?
Καλησπέρα παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε???
Δεν εχω καθόλου ήχο στην tv απο το western digital το έχω συνδεμένο με HDMI σε μια phlips tv 32.
Της ταινίες της παίζει κανονικά στα 720 και στα 1080p
Τι φταιει???
Nooooope...
Μόνο το πρώτο δεν κάνει downmix. Τα επόμενα μοντέλα κάνουν. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας στα settings και να αλλάξεις το output του ήχου από digital που λογικά είναι τώρα, σε stereo. Η επιλογή digital θα την επιλέξεις σε περίπτωση που θες να το συνδέσεις με οπτική σε home cinema το οποίο θα υποστηρίζει dts ήχο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.