Western Digital TV HD Media Player

Κάτι που δεν κατάλαβα... τις πληροφορίες για τις ταινίες (υπόθεση, σκηνοθέτης, ηθοποιοί κτλ) τις περνάς εσύ ή το κάνει μόνο του μέσω ίντερνετ?

δεν το πειραξα εγω, ειναι του b-rad...

ok, πηγαινε εδω ,κατεβασε το moviesheets, Μεσα εχει ενα pdf με οδηγιες...

ουσιαστικα εγκαθιστάς το custom firmware του wdlxtv και μετα με αυτο

φτιάχνεις μια φωτογραφία jpg με πληροφοριες για καθε ταινια..

ακολουθησε τις οδηγιες και θα το πετυχεις....

προσοχη μονο στις ρυθμισεις του thumbgen να βαλεις max size για το sheet 500kb, και το αρχειο s00 custom μετα το πρωτο boot του player να το σβησεις απο το δισκο...

καντε και λιγο googling....καλο κανει....
για το gen1 κανεi ;

Κάτι που δεν κατάλαβα... τις πληροφορίες για τις ταινίες (υπόθεση, σκηνοθέτης, ηθοποιοί κτλ) τις περνάς εσύ ή το κάνει μόνο του μέσω ίντερνετ?

το κανει το thumbgen

για το gen1 δεν κανει, θελει αλλο πειραγμένο firmware... εχω δωσει λινκ πιο πισω..

Φιλε nikosnt74 link εδωσες, ευχαριστουμε. βοηθα και πως θα το φτιαξουμε ρε φιλε.

εγω εχω το gen2 οποτε για το 1 δεν μπορω να βοηθησω πολυ...

παντως τα βηματα πρεπει να ειναι τα ιδια..

1. αλλαζεις το firmware( για το gen1 βρες αυτο Firmware 03.01_B-RAD.CC_WDLXTV-0.5.8.1 )

2. αυτο που <<αλλαζει>> την ολη εικονα ειναι ενα αρχειο .bin που πρεπει να ειναι στο root του σκληρου

3.για να βλεπεις πληροφοριες για τις ταινιες χρειαζεσαι το thumbgen

στο λιγκ που εδωσα καποιοι το εχουν πετυχει...
μη φοβασαι να δοκιμασεις, άλλωστε, μπορείς παντα να γυρισεις στο original firmware!!

Φιλε σ'ευχαριστω για την βοηθεια αλλα αν μπορεις βοηθα στα εξης. το gen 1 εχει τα εξης προβληματα.; 1 ο ηχος dts που ως γνωστο δεν παρεχεται απο το hdmi αλλα μονο απο το οπτικαλ και μεσω ενισχητου αυτο ενταξει το ξεπερναμε μια και δεν γινεται τιποτε. 2 δεν διαβαζει αρχεια vob flv και καποες μορφες mpeg4 και avi με το γνωστο πλεον bug που προβληματιζει και τα πλεον συγχρονα μηχανακια.*unsuported GMC*και επισης δεν βλεπει hub για να μας δωσει την δυνατοτητα περισσοτερων των 2 σκληρων.και ολα αυτα με το γνησιο μανισιο firm 1.02.07 τωρα παρακαλω εσενα και οποιον αλλον γνωριζει να πει τι τρεχει ουτως ωστε να το βελτιωσουμε. το 0.5.8.1. της B-RAD το κατεβασα αλλα μια τελευταια ερωτηση πριν το δοκιμασω,πρεπει πρωτιστως να εχω βαλει το τελευταιο μαμισιο firm η κατευθειαν??? πανω στο παλιο?? δευτερον λες οτι για τις πληροφοριες χρειαζομαι το thumbgen αυτο που θα το εγκαταστησω στον σκληρο????αφου ομως οι σκληροι αλλαζουν??? σε καθε περιπτωση σ'ευχαριστω παρα πολυ για την μεχρι τωρα βοηθεια σου.

Last edited:
Μια μικρή βοήθεια. Έχω περάσει το fw του B-RAD και τα moviesheets. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου παίζει τους εξωτερικούς υπότιτλους. Οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας και έαπιζαν κανονικά πριν περάσω το fw.

εγω το εφτιαξα ως εξης...

εχεις μεσα στο usb το αρχειο s00custom

χωρις να εχεις βαλει το usb και οπως ειναι αναμενο το wd , το βγαζεις απο την πριζα, το ξαναβαζεις,περιμενεις, αυτο ξεκιναει με αλλο background..
και μετα βαζεις το usb..

τωρα δεν θα πρεπει να βλεπεις αυτο το μεταλλικο back round tou b-rad αλλα ενα ξυλινο...

σβηνεις απο το usb to file .wdtv και το αρχειο s00custom

Last edited:
λιγο πιο αναλυτικα..

βγαλε το usb..

στο πλαι εχει μια τρυπα .... κανε hard reset... μετα ξεκιναει με το λογοτυπο του b-rad..

εχεις μεσα στο usb το αρχειο s00custom

χωρις να εχεις βαλει το usb και οπως ειναι αναμενο το wd , το βγαζεις απο την πριζα, το ξαναβαζεις,περιμενεις, αυτο ξεκιναει με αλλο background..
και μετα βαζεις το usb..

τωρα δεν θα πρεπει να βλεπεις αυτο το μεταλλικο back round tou b-rad αλλα ενα ξυλινο...

σβηνεις απο το usb to file .wdtv και το αρχειο s00custom

δεν μου παίζει το κουμπί HOME και δεν μπορώ να κάνω firmware upgrade. Καμιά ιδέα?

Τελικο τεστ με την 1.0.3.01.περασα την γνησια 1.0.3.01 version και εκανα τεστ εφ'ολης της υλης. τα συμπερασματα..1.οχι downmix στο dts για να ακουσθει ηχος απο την tv.μονο με ενισχυτη και συνδεση οpti. 2.οχι χρηση usb hub για συνδεση περαν των δυο σκληρων δισκων [υπομονη μεχρι να γινει ευρειας καταναλωσεως ο 500 tera.]κατα τα αλλα τελειο παιζει πλεον ολα τα αρχεια τουλαχιστον αυτα που χρησιμοποιησα εγω καθως και ματροσκα 1080p 14,8 giga καθως και ελληνικους υποτιτλους που πρωτα δεν ηθελε καν να τους ξερει.συμπερασμα παραμενει σε χρηση ενεργη χωρις περεταιρω απαιτησεις μια και απ'οτι ακουω δεν θα υπαρξουν αλλες αναβαθμησεις.

Μια ερώτηση, δεν μου παίζει τα τορεντς που ο υπολογιστής βάζει μπροστά το πρόθεμα cbgb-xxxx.Μάλιστα κολλάει και βγάζει σε όλες τις οθόνες του μενού πάνω στην οθόνη κάποια γενικά στοιχεία της ταινίας.Για να παίξει μετά απο αυτό οποιοδήποτε άλλο αρχείο θέλει βγάλσιμο απο την πρίζα.Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα?

Μια ερώτηση, δεν μου παίζει τα τορεντς που ο υπολογιστής βάζει μπροστά το πρόθεμα cbgb-xxxx.Μάλιστα κολλάει και βγάζει σε όλες τις οθόνες του μενού πάνω στην οθόνη κάποια γενικά στοιχεία της ταινίας.Για να παίξει μετά απο αυτό οποιοδήποτε άλλο αρχείο θέλει βγάλσιμο απο την πρίζα.Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα?

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1391166&postcount=2550

Καλησπέρα παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε???
Δεν εχω καθόλου ήχο στην tv απο το western digital το έχω συνδεμένο με HDMI σε μια phlips tv 32.
Της ταινίες της παίζει κανονικά στα 720 και στα 1080p
Τι φταιει???

Καλησπέρα παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε???
Δεν εχω καθόλου ήχο στην tv απο το western digital το έχω συνδεμένο με HDMI σε μια phlips tv 32.
Της ταινίες της παίζει κανονικά στα 720 και στα 1080p
Τι φταιει???

Οι ταινίες που παίζεις έχουν DTS ήχο. Το WD δεν κάνει downmix σε στέρεο. .....

Nooooope...

Μόνο το πρώτο δεν κάνει downmix. Τα επόμενα μοντέλα κάνουν. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας στα settings και να αλλάξεις το output του ήχου από digital που λογικά είναι τώρα, σε stereo. Η επιλογή digital θα την επιλέξεις σε περίπτωση που θες να το συνδέσεις με οπτική σε home cinema το οποίο θα υποστηρίζει dts ήχο.

Nooooope...

Μόνο το πρώτο δεν κάνει downmix. Τα επόμενα μοντέλα κάνουν. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας στα settings και να αλλάξεις το output του ήχου από digital που λογικά είναι τώρα, σε stereo. Η επιλογή digital θα την επιλέξεις σε περίπτωση που θες να το συνδέσεις με οπτική σε home cinema το οποίο θα υποστηρίζει dts ήχο.

Εχω την εντύπωση.....ότι βρισκόμαστε στο νήμα του πρώτου.....σωστά? :D