Western Digital TV HD Media Player

Θα σε γελάσω. Νόμιζα ότι το τοπικ είναι γενικό, διότι έχω το live αλλά τις απορίες μου τις έχω γράψει εδώ. Μικρό το κακό. Σημασία έχει ότι με τις απαντήσεις μας μάλλον καλυψαμε τον φίλο, ασχέτως τι μοντέλο έχει, εκτός και αν το πρόβλημα το αντιμετωπίζει σε όλα τα αρχεία. Σε αυτή την περίπτωση μάλλον έχει πρόβλημα το WD του.

Καλησπέρα παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε???
Δεν εχω καθόλου ήχο στην tv απο το western digital το έχω συνδεμένο με HDMI σε μια phlips tv 32.
Της ταινίες της παίζει κανονικά στα 720 και στα 1080p
Τι φταιει???

Kανενας???

Οι ταινίες που παίζεις έχουν DTS ήχο. Το WD δεν κάνει downmix σε στέρεο. .....

Εχω δοκιμάσει και απλα βίντεο με στερεο ήχο φιλε μου σε ΑVI ταινιες και πάλη δεν βγάζει ήχο

Last edited:
Καταρχήν, ποιο μοντέλο έχεις? Το Live TV έχει επιλογή στις ρυθμίσεις με την οποία κόβεις εντελώς τον ήχο από το HDMI καλώδιο. Για δες αν είναι εκεί το πρόβλημα. Αλλιώς, δοκίμασε να συνδέσεις τον player με τα καλώδια που είχε μέσα η συσκευασία να δεις άμα το πρόβλημα συνεχίζεται.
Μια άλλη λύση είναι επίσης να κάνεις update στο τελευταίο firmware ή να το ξαναπεράσεις, μήπως και έχει φάει κάποιο κόλλημα εκεί.

Υπαρχει άλλο τοπικ για το gen2?
Βασικα θελω να αναβαθμισω την συσκευη ενος φιλου αλλά δεν εχω τα ενδιαμεσα fws. Μπορω να το αναβαθμισω κατευθειαν με το τελευταιο?

δυστυχως δεν μπορω να διαγραψω το μηνυμα.

οπς μονο δυο fws υπαρχουν...

Last edited:
Ops και παλι.
το 1.01.75 που μπορω να το βρω?

στο επισημο site της wd το εχει..η αλλιως πηγαινε δυο σελιδες πισω εχει λινκ για πας κατευθειαν..αλλα δεν ειναι το πιο καινουργιο να ξερεις..εγω στο δικο μου εχω το 79..αλλα το αλλαξα κ εβαλα το 75 για να το κανω οπως ο νικος..

μπραβο ρε φιλε nikosnt74 εγραψες..το ειχα παρατησει το player..ειχα ξενερωσει τελειως μαζι του αλλα μετα απο αυτα που εκανα ακουλουθωντας τισ οδηγιες σου αρχισα να το γουσταρω παλι..:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
τωρα καποια μικροπροβληματα θα τα λυσουμε..κ παλι μπραβο..

στο επισημο site της wd το εχει..η αλλιως πηγαινε δυο σελιδες πισω εχει λινκ για πας κατευθειαν..αλλα δεν ειναι το πιο καινουργιο να ξερεις..εγω στο δικο μου εχω το 79..αλλα το αλλαξα κ εβαλα το 75 για να το κανω οπως ο νικος..
Το 77 δεν ειναι το τελευταιο επισημο? Το 79??

Το 77 δεν ειναι το τελευταιο επισημο? Το 79??

εγω μαμα το ειχα 79..ειχα το 77 αλλα μου εβγαζε προβληματα οπως ειχα αναφερει σε προηγουμενη σελιδα κ το εστειλα πισω κ μου ειπαν τα παρω καινουριο ετσι πιστωθηκε κ πηρα απο τα public ενα καινουργιο..κατα τα χριστουγεννα απο οτι θυμαμαι το οποιο ειχε το 79 σαν λογισμικο..

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Η 79 που αναφέρεται ποιο πάνω για το Gen 2 είναι;
Στην σελίδα της WD τελευταία έχει για το Gen 2 την 1.01.77 .

ναι για το 2 μιλαω..το ξερω οτι εχει το 77 τωρα τι να σου πω..??ισως το βγαλουν λιγο πιο μετα το 79 στην σελιδα..παντως ειχα το 79 1000%..

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Εσύ που την βρήκες την 79;

το γραφω σε ποιο πανω ποστ..το ειχε απο μονο του δεν το εψαξα..μου το ειχαν κανει αντικατασταση τα χριστουγεννα κ το ειχε μεσα μαμα..

Παιδία έχω το Western Digital Media Player WD TV Live και εκεί που έπαιζε όλα τα αρχεία που είχα στο σκληρό δίσκο τώρα έχει το εξής πρόβλημα: ενώ αναγνωρίζει τα αρχεία που έχει ο σκληρός όταν επιλέγω για να παίξει κάποιο,
μαυρίζει η οθόνη και δεν κανει τιποτα άλλο. Αν πατήσω το κουμπί "Back" πηγαίνει κανονικά στο ακριβώς προηγούμενο μενού κανονικά. Έλεγα μήπως φταιει ο σκληρός δίσκος αλλά το ίδιο κάνει και για άλλους 2 που δοκίμασα.

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το τι φταίει?

το ιδιο κανει και σε εναν φιλο μου.
Το πηρα σπιτι μου, το δοκιμασα και πραγματι ειχε το προβλημα που αναφερεις, περασα τα fw, και δουλεψε με αρκετους δισκους και στικακια.
Μολις το εβαλε στο σπιτι του...παλι τα ιδια....

Παιδία έχω το Western Digital Media Player WD TV Live και εκεί που έπαιζε όλα τα αρχεία που είχα στο σκληρό δίσκο τώρα έχει το εξής πρόβλημα: ενώ αναγνωρίζει τα αρχεία που έχει ο σκληρός όταν επιλέγω για να παίξει κάποιο,
μαυρίζει η οθόνη και δεν κανει τιποτα άλλο. Αν πατήσω το κουμπί "Back" πηγαίνει κανονικά στο ακριβώς προηγούμενο μενού κανονικά. Έλεγα μήπως φταιει ο σκληρός δίσκος αλλά το ίδιο κάνει και για άλλους 2 που δοκίμασα.

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το τι φταίει?

Εφ' όσον έχεις το Live κατ'αρχάς δεν είσαι στο σωστό νήμα...
Το έχεις αναβαθμίσει με το τελευταίο firmware ?
Εάν ναι....τότε εξέτασε την περίπτωση να φταίει το αρχείο όπως είπε κι ο φίλος πιο πάνω. Μετέτρεψε το αρχείο σε m2ts να δοκιμάσεις εάν παίζει.