Western Digital TV HD Media Player

Για να σε βοηθήσουμε. Πως ακριβώς θέλεις να συνδέσεις το WD Mediaplayer; Αν συνδέσεις την οπτική πάνω σε έναν πολυκάναλο ενισχυτή ο οποίος έχει αποκωδικοποϊητή DTS (οι περισσότεροι έχουν) δεν χρειάζεσαι μετατροπή του ήχου.

:music-smiley-005:

Για να σε βοηθήσουμε. Πως ακριβώς θέλεις να συνδέσεις το WD Mediaplayer; Αν συνδέσεις την οπτική πάνω σε έναν πολυκάναλο ενισχυτή ο οποίος έχει αποκωδικοποϊητή DTS (οι περισσότεροι έχουν) δεν χρειάζεσαι μετατροπή του ήχου.

:music-smiley-005:

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=52572

ενισχυτής δεν υπάρχει...

Απ´ότι κατάλαβα θέλεις να συνδέσεις το Player πάνω στην Panasonic που παραθέτεις στο link και ενισχυτή δεν διαθέτεις. Oπότε με HDMI θα έχεις ήχο και εικόνα αλλά ανγκαστικά θα πρέπει να μετατρέψεις τον ήχο σε AC3 για να γίνει downmixing σε Stereo. Tο DTS δεν γίνεται downmixing σε stereo σε αυτήν την περίπτωση.

εδω και μιση ώρα κάνει μετατροπή.καταλαβαίνετε οτι αυτό είναι ταλαιπωρία...

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πλην της μετατροπής.
Εκτός αν αγοράσεις το WD mediaplayer Live ή αγοράσεις έναν πολυκάναλο ενισχυτή, με DTS αποκωδικοποϊητή ενοείτε, και τουλάχιστον δύο ηχεία και συνδέσεις την οπτική.

:bigcry:

Μπήκε ήδη στις αγγελίες για 65 ευρουλάκια...
Τι διάολο 3 μέρες για να κατέβει η ταινία και άλλη μια για αντιγραφή-μετατροπή το χάσαμε το κορμί πατριώτηηηηηη.

Μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά. Το κατέβασμα βέβαια εξαρτάται από την ταχύτητα σου, άλλα και από που κατεβάζεις.
Τώρα για την μετατροπή και αντίγραφή χρειάζεσαι γύρω στο εικοσάλεπτο με έναν σύγχρονο PC με μνήμη 2g τουλάχιστον και με Dual Core επεξεργαστή τουλάχιστον.
Μην περιμένεις με κάνα netbook να κάνεις αυτές τις δουλειές.

:FSGSFGS4:

Last edited:
εδω και μιση ώρα κάνει μετατροπή.καταλαβαίνετε οτι αυτό είναι ταλαιπωρία...

Σε ένα Laptop με Vista, Celeron M στα 1,7 και 512ΜΒ RAM, που είχα δοκιμάσει πέρισυ το Popcorn MKV Audio Converter, έκανε 15-25 λεπτά, αναλόγως του μεγέθους της ταινίας...

Υπάρχει βέβαια πάντα και η λύση της αγοράς ενός Media Player που να υποστηρίζει αποκωδικοποίηση dts.

Οι πανασόνικ δεν αναπαράγουν DTS;

Mάλλον το Egreat του Χρήστου πρέπει να έκανε κάποια αυτόματη αλλαγή σε PCM Stereo, γιατί από DVD δεν του δούλεψε, όπως ούτε εμένα με το WDTV. Το αυτοκόλλητο dts που έχουν, αναφέρεται σε μετατροπή πολυκάναλου ήχου AAC λήψης DVB-T σε dts στην ψηφιακή οπτική έξοδο της συσκευής...

Χρονια πολλα και καλη χρονια. Σκεφτομε να παρω το WD TV Live για να μπορω να εχω DTS ηχο με HDMI και χωρις ενισχυτη. Με τους υποτιτλους τι γινετε? Θα εχω προβλημα? Ευχαριστω.

Οι υπότιτλοι φίλε μου παίζουν τέλεια.
Παιδιά έχετε δίκιο, με το popcorn το netbok θέλει πάνω απο 40 λεπτά.
Δοκιμάστε όμως και αυτο.
Με το μειονέκτημα ότι θέλει ένα-ένα τα βήματα (διαχωρισμός dts αρχείου ήχου,μετατροπή dts σε ac3,πλέξιμο ac3 με mkv)
μου πήρε περίπου 9 λεπτά σε αρχείο 14gb!!!!
Έτσι κάτι γίνεται...

καλημερα.
εγω παντος που τον εβαλα χτες πανω και εχω ενισυτη ενα Yamaha RX-V663
ενω εχω δοκιμασει ολους τους media player της αγορας (σχεδον)...εκλεγα τα λεφτα που ειχα δωσει τοσο καιρο.

Τοεργαλειο ειναι κελεπουρι.Ολα μπομπα..εικονα ήχος..dts τα παντα και σε 1080 βαρβατα.

ναστε καλα.

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα με υγεια......εχω το μηχανημα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με μονο μια εξερεση....οι περισσοτερες ταινιες σε φορματ mkv, ειναι σε μορφη σινεμα σκουπ με τις γνωστες μπαρες πανω-κατω....υπαρχει καποιος τροπος με καποιο προγραμμα να μπορουμε να επεμβουμε σε αυτο? πχ στον υπολογιστη και με το media player home cinema classic, kai to kmp player υπαρχει η επιλογη αυτη δηλαδη απο 1,85(σινεμα σκουπ) σε 2,35.......υπαρχει καποιος τροπος? και οχι με το ζουμ το γουεστερν γιατι παραμορφονει αρκετα..... ευχαριστω!!!!

δοκιμασα να παιξω bluray rip το T4 και για καποιο περιεργο λογο μου παιζει μονο 13 λεπτα ενα αρχειο και τιποτα αλλο,οταν δοκιμαζω να παιξω καποιο αλλο αρχειο,παντα μου δειχνει τα ιδια 13 λεπτα,ξερει να μου πει κανεις γιατι γινεται αυτο?

Παιδιά επιτρέψτε μου να κάνω μερικές ερωτήσεις. Αν δεν κάνω λάθος, WD TV HD media player είχε κυκλοφορήσει το 1st generation το οποίο δεν υποστήριζε DTS downmixing, και μετά βγήκε και 2nd-gen, και δεν αναφέρομαι στο Media player Live αλλα σε αυτό που υποστηρίζει DTS κανονικά. Ενώ το media player live διαφέρει απο το TV HD και είναι αυτό και υποστηρίζει και αυτό DTS.

Δεύτερη ερώτηση, έστω οτι εγώ ψάχνω για media player, και βλέπω σε ένα να λέει DTS, πρέπει να ψάξω σε reviwes να λέει DTS downmixing αν θέλω απευθείας σύνδεση σε tv; Ή κάπως διαφορετική ερώτηση, αν μια συσκευή στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν αναφέρει στην compatibility list το DTS, όπως και γινόταν στο 1st-gen TV HD Player, αλλά λέει για ψηφιακή έξοδο ήχου, αυτό σημαίνει οτι θα μπορεί να μεταφέρει αυτούσια την ροή ήχου στην έξοδο, και απο κει και μετά να αναλαμβάνει ο αποκωδικοποιητής;

Τρίτη και τελευταία λίγο ακόμα πιο εκτός κα συγχωρήστε με, υπάρχουν (ή έστω θα κυκλοφορήσουν σύντομα) δέκτες DVB-T mpeg-4 που να είναι και HD media players. Κάποιος έχει πάρει το μάτι μου, όχι Ελλάδα, αλλά δεν ήταν για mkv, AC-3, DTS και τέτοια κόλπα. Απλά θα ήθελα να τα συνδυάσω

1) Δεν κάνεις λάθος. Έτσι είναι. Μόλις το αγόρασε ένας φίλος και παίζει κανονικά dts από hdmi στην tv.
2) Αυτό ήταν βλακεία της WD από την αρχή. Δεν νομίζω να υπάρχει media player που να μην υποστήριζε το πιο απλό πράγμα, δηλαδη dts downmix σε stereo.