Western Digital TV HD Media Player

Εχω ηδη xbox360 κ του εχω χωσει καμποσα λεφτα(δισκος,χεριστηρια,games κ.α)
Θα αγορασω επισης μια plasma 42''
Για να βλεπω ταινιες να διατηρησω το xbox μου κ να παρω επιπλεον το Western Digital HD TV Media Player ή να το πουλησω κ να παρω το ps3 που εχει ενσωματωμενο blueray??
Ποια απο τις 2 λυσεις ειναι καλυτερη ως προς την ποιοτητα σε ταινιες??

WD TV + PS3 συνδυασμός που τα σπάει :music-smiley-005::music-smiley-005:...εδώ κι ενάμιση χρόνο έτσι πορεύομαι.Το WD για divx,mkv και PS3 για Bluray ταινιες ανα και δεν το χρησιμοποιώ πολύ γιατί δεν βρισκω πολλους καινούριους τίτλους προς ενοικίαση.

Γιατί δηλαδή αν έχεις 360 και το wd tv τι πρόβλημα υπάρχει?

Εγω π.χ. εχω το wd tv live + 360 και πορεύομαι με όλα τα multiplatform games που είναι αποδεδειγμένα καλύτερα από το ps3.
Κοινώς το ps3 πέρα από μερικά καλά αποκλειστικά παιχνίδια δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα παραπάνω.

Κακά τα ψέματα το wd hd tv είναι πολύ ανώτερο από τα 360 και ps3 σε media player δυνατότητες.

Last edited:
Το πηρα τελικα σημερα (την 2 edition)

2 αποριες
*στο hdmi colour αν θυμαμαι καλα το μενου τι βαζω??8 bit ή 12 bit??
*Υποτιτλους iso ή windows??

thanks

Επανερχομαι παιδια με μια ερωτηση μιας κ δεν εχω ξανασχοληθει
Εχω μια ταινια σε 7 mkv.Πως μπορω να την ενωσω σε ενα??
Κατα την διαδικασια ενοποιησης(αμα υπαρχει) υπαρχει κινδυνος να χασω σε ποιοτητα (αυτα τα κοψε ραψε..... )

Επανερχομαι παιδια με μια ερωτηση μιας κ δεν εχω ξανασχοληθει
Εχω μια ταινια σε 7 mkv.Πως μπορω να την ενωσω σε ενα??
Κατα την διαδικασια ενοποιησης(αμα υπαρχει) υπαρχει κινδυνος να χασω σε ποιοτητα (αυτα τα κοψε ραψε..... )
http://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&q=merging+mkv+files&btnG=Αναζήτηση+Google&meta=&aq=f&oq=

Ψάξε για το Hjsplit μάλλον θα σου κάνει και σίγουρα κατέβασε και το mkvtoolnix να το έχεις και google για περισσότερες πληροφορίες. Αν οι 7 ματρόσκες έχουν προκύψει απο split μιας ταινίας δεν θα έχεις κανένα απολύτως θέμα.

Μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να γραψω στα settings του DELUGE ωστε να αρχισω να καταβαζω torrents ?

Εγώ έκανα χτες upgrade στο λογισμικό του WD και κυριολεκτικά τα έπαιξε! Στην αρχή δεν αναγνώριζε τίποτα, μετά κολλαγε και τώρα παίζει μεν, χωρίς τις επιλογές του history, recent κλπ. Παω για downgrade μου φαίνεται. Έχει κανείς δοκιμάσει τις μη WD εκδόσεις λογισμικού που κυκλοφορούν?

Παιδια καλημερα

Μολις αγορασα το WD MEDIA PLAYER . Δεν ξερω τη version ειναι , να κανω το firmware update ή οχι ? Τι ειναι καλυτερο ?

Εγω το αγορασα την προηγουμενη εβδομαδα το εκανα firmware update και ολα ειναι σουπερ. Παιζει τα παντα πολυ καλα καθως και τους υποτιτλους. Και ειναι version 1. Για την version 2 δεν ξερω τι γινετε.

Τρίτη και τελευταία λίγο ακόμα πιο εκτός κα συγχωρήστε με, υπάρχουν (ή έστω θα κυκλοφορήσουν σύντομα) δέκτες DVB-T mpeg-4 που να είναι και HD media players. Κάποιος έχει πάρει το μάτι μου, όχι Ελλάδα, αλλά δεν ήταν για mkv, AC-3, DTS και τέτοια κόλπα. Απλά θα ήθελα να τα συνδυάσω

Υπάρχει ο Emtec S800H και ξέρω ένα media player της verbatim που έχει και αποκωδικοποιητή dvb, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι mpeg4, το MediaStation HD DVR

να ρωτησω κατι
εχω ηδη παρει το wdtv εδω κι ενα χρονο
πλεον ομως βαρεθηκα να βγαζω και να βαζω το σκληρο για να μεταφερω τα αρχεια που κατεβαζω
υπαρχει ασυρματος σκληρος media player για να μεταφερω κατευθειαν απο το λαπτοπ οτι κατεβαζω?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

να ρωτησω κατι
εχω ηδη παρει το wdtv εδω κι ενα χρονο
πλεον ομως βαρεθηκα να βγαζω και να βαζω το σκληρο για να μεταφερω τα αρχεια που κατεβαζω
υπαρχει ασυρματος σκληρος media player για να μεταφερω κατευθειαν απο το λαπτοπ οτι κατεβαζω?
http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...DVD-USB/External-HDD/with(USE_IN=Network).htm

Θύρα ethernet έχει την συνδέεις στο modem και τον βλέπεις στο δίκτυο σου.
Του στέλνεις κατευθείαν ότι υλικό θέλεις κι αφού είναι συνδεδεμένος με το wd είσαι οκ!

Εχω θεμα με τις photos , τις εχω σε folders μεσα σε αλλα folders και μεσα σε αλλα folders και...... καταληγει στις φωτογραφιες που ολες ειναι jpeg , λοιπον αγαπητοι το μηχανημα ανοιγει μονο αυτες τις φωτογραφιες που ειναι εξω απο foldiers, ενω βλεπει τα foldiers μολις παταω enter βγαζει ενδειξη no media το firware που εχει ειναι 1.01.70.Μηπως εχετε καμια ιδεα σχετικα? Ξερω οτι ισως να εχει αναφερθει πιο πριν αλλα επειδη το post ειναι πολυ μεγαλο δεν καταφερα να βρω κατι.

θελω να ρωτησω σε τι bit ειναι καλυτερα να εχουμε το deep colour 8 ή 12 και οσο αφορα τα hz στα 1080p ποια πρεπει να επιλεξω?Φυσικα αν ειναι κ κατι αλλο που πρεπει να κανω παρακαλω ενημερωστε με.Προσπαθησα να βγαλω ακρη απο τα χιλιαδες ποστ που εχουν γινει αλλα περισσοτερο ζαλιστηκα.
Ο media player συνδεεται μεσω hdmi με ενισχυτη κ επειτα παλι μεσω hdmi με τον epson tw5000 ο οποιος εχει refresh rate στα 60 hz

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Εχω θεμα με τις photos , τις εχω σε folders μεσα σε αλλα folders και μεσα σε αλλα folders και...... καταληγει στις φωτογραφιες που ολες ειναι jpeg , λοιπον αγαπητοι το μηχανημα ανοιγει μονο αυτες τις φωτογραφιες που ειναι εξω απο foldiers, ενω βλεπει τα foldiers μολις παταω enter βγαζει ενδειξη no media το firware που εχει ειναι 1.01.70.Μηπως εχετε καμια ιδεα σχετικα? Ξερω οτι ισως να εχει αναφερθει πιο πριν αλλα επειδη το post ειναι πολυ μεγαλο δεν καταφερα να βρω κατι.

Προσπαθείς να δεις φακέλους μέσω δικτύου? Νομίζω πως τοπικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αν δεν κάνω λάθος υπαρχει και 1,0,2 firmware.

BTW καλώς σας βρήκα!