Western Digital TV HD Media Player

Καλησπέρα,

Μια ερώτηση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το wdtv (1st gen).

Αγόρασα έναν εξωτερικό σκληρό της Samsung S1 mini 120GB (http://www.samsung.com/global/busin...93&subtype=95&model_cd=431&tab=fea&ppmi=1087#)
και όταν προσπάθησα να τον συνδέσω στο wd δεν τον έβλεπε με τπτ.
Ο σκληρός δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία (παίρνει απο το USB) και είναι φορμαρισμενος σε NTFS.
Ξέρει κανείς γιατι δεν μπορεί να τον δεί απο τη στιγμή που είναι μια απλή σύνδεση usb 2?
Υπάρχει περίπτωση να φταίει το θέμα της τροφοδοσίας?

Ευχαριστώ
Γιάννης

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Καλησπέρα,

Μια ερώτηση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το wdtv (1st gen).

Αγόρασα έναν εξωτερικό σκληρό της Samsung S1 mini 120GB (http://www.samsung.com/global/busin...93&subtype=95&model_cd=431&tab=fea&ppmi=1087#)
και όταν προσπάθησα να τον συνδέσω στο wd δεν τον έβλεπε με τπτ.
Ο σκληρός δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία (παίρνει απο το USB) και είναι φορμαρισμενος σε NTFS.
Ξέρει κανείς γιατι δεν μπορεί να τον δεί απο τη στιγμή που είναι μια απλή σύνδεση usb 2?
Υπάρχει περίπτωση να φταίει το θέμα της τροφοδοσίας?

Ευχαριστώ
Γιάννης
Φιλε αν εχεις καλωδιο που να ειναι Υ-USB Δηλαδη απο 2 USB βυσματα σε 1 μικρο (αυτο που εχει πανω ο σκληρος) νομιζω θα λυσεις το προβλημα σου!
Κατι τετοιο αντιμετωπισα και εγω σε εναν σκληρο 500GB LG οταν πηγα να το συνδεσω στο Xtreamer μου και το ελυσα!
Ειχε τετοιο καλωδιο ο σκληρος μου μεσα στη συσκευασια!
Απο οτι καταλαβαινω ειναι θεμα τροφοδοσιας!
Νομιζω τα Media Players αν οχι ολα , τοτε τα περισσοτερα δεν εχουν επαρκες (ρευμα) οπως ενα PC και δεν μπορουν να τα ''διεγειρουν''
Δοκιμασε και μας λες!!!

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Φιλε αν εχεις καλωδιο που να ειναι Υ-USB Δηλαδη απο 2 USB βυσματα σε 1 μικρο (αυτο που εχει πανω ο σκληρος) νομιζω θα λυσεις το προβλημα σου!
Κατι τετοιο αντιμετωπισα και εγω σε εναν σκληρο 500GB LG οταν πηγα να το συνδεσω στο Xtreamer μου και το ελυσα!
Ειχε τετοιο καλωδιο ο σκληρος μου μεσα στη συσκευασια!
Απο οτι καταλαβαινω ειναι θεμα τροφοδοσιας!
Νομιζω τα Media Players αν οχι ολα , τοτε τα περισσοτερα δεν εχουν επαρκες (ρευμα) οπως ενα PC και δεν μπορουν να τα ''διεγειρουν''
Δοκιμασε και μας λες!!!

Thanks φιλε μου.
Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κ γω γιατί οτιδήποτε άλλο μου φαινόταν περίεργο για να φταίει. Δυστυχώς δεν είχε μέσα y-usb καλώδιο, οπότε θα πάρω ένα για να δοκιμάσω και θα ενημερώσω σχετικά...

Γιάννης

Thanks φιλε μου.
Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κ γω γιατί οτιδήποτε άλλο μου φαινόταν περίεργο για να φταίει. Δυστυχώς δεν είχε μέσα y-usb καλώδιο, οπότε θα πάρω ένα για να δοκιμάσω και θα ενημερώσω σχετικά...

Γιάννης

Άλλη 1 ερώτηση (sorry για το πρήξιμο!)

Το συγκεκριμένο λές να κάνει αν στην εξοδο με το θυλικό usb συνδέσω το καλώδιο του εξωτερικού που έχει mini usb ή πρέπει τα 2 usb (power k data) να καταλήγουν σε μίνι για να μπορεί να δουλέψει σωστά ο σκληρός?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750608&u=USB-DATA-AND-POWER-CABLE

Το δικό σου καλώδιο απο που το αγόρασες? γιατί δε βρήκα Y-USB se mini σε eshop & plaisio

Ευχαριστώ κ πάλι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Άλλη 1 ερώτηση (sorry για το πρήξιμο!)

Το συγκεκριμένο λές να κάνει αν στην εξοδο με το θυλικό usb συνδέσω το καλώδιο του εξωτερικού που έχει mini usb ή πρέπει τα 2 usb (power k data) να καταλήγουν σε μίνι για να μπορεί να δουλέψει σωστά ο σκληρός?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750608&u=USB-DATA-AND-POWER-CABLE

Το δικό σου καλώδιο απο που το αγόρασες? γιατί δε βρήκα Y-USB se mini σε eshop & plaisio

Ευχαριστώ κ πάλι
Φιλε Αυτο που λες δεν το ξερω.
Sorry!!
Τωρα για το δικο μου καλωδιο, το ειχε μεσα στην συσκευασια ως παρεχομενο ο σκληρος της LG!
Εσυ θες αυτο εδω:
http://www.bixnet.com/5vps2powercord.html

Γεια σας παιδιά! Εχω το WD Media Player 1ης γενιας και εδω και μια βδομάδα περίπου μου κάνει το εξής περίεργο: οταν το εχω κλειστο για αρκετο διαστημα (πανω απο μια μερα) δεν μου ανοίγει απο το control και πρεπει να το βγάλω από την πρίζα και να το ξαναβάλω για να ανοίξει! Τι λέτε να παιζει??:confused:

sorry paidia alla ego me to teleftaio update oute ellinika vlepo srt kai kati full disk tainies pou eixa sto disko pou tou evala ( dil fakelos audio ts kai video ts ktl kanei mono ena thorivo otan ta paizei...oute ta agglika ... ti koutamara kano? exo to tv live oxi to aplo...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Φιλε Αυτο που λες δεν το ξερω.
Sorry!!
Τωρα για το δικο μου καλωδιο, το ειχε μεσα στην συσκευασια ως παρεχομενο ο σκληρος της LG!
Εσυ θες αυτο εδω:
http://www.bixnet.com/5vps2powercord.html

Τελικά δεν είναι πρόβλημα τροφοδοσίας γιατί δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδιασμούς.

Απλά είναι το WD ασύμβατο με τον συγκεκριμένο HDD (Samsung S1 mini). To δοκίμασα σε Xtreamer και έπαιξε απροβλημάτιστα.

Τώρα ενδεχομένως να με βρίσετε αλλά 242 σελίδες είναι πάααααααρα πολλές. Έχω το WD συνδεδεμένο με hdmi σε τηλεόραση plasma philips. Όταν γίνεται διακοπή ρεύματος δε μου αναγνωρίζει εικόνα. Πρέπει να αποσυνδέσω το hdmi καλώδιο, να συνδέσω απλό αναλογικό rca με την τηλεόραση, να μπω στο μενού του WD, να το αλλάξω από component σε hdmi, να αποσυνδέσω το καλώδιο rca, να συνδέσω το hdmi καλώδιο και να αποδεχθώ τις ρυθμίσεις. Ok δεν είναι τίποτα τρομερό αλλά είναι σπασαρ.....κο. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος?

Παιδια θελω να παρω ενα τετοιο και το ερωτημα μου ειναι το εξης.

Ο εξωτερικος δισκος συνδεεται με usb με τον media player. Σωστα ?

Γινεται με χρηση καποιου hub ο εξωτερικος να ειναι συνδεδεμενος με usb και με το pc ταυτοχρονα ωστε να του στελνω αρχεια που κατεβαζω χωρις βαλε/βγαλε καλωδιο usb ?

Ευχαριστω.

Επειδη σκεφτομαι αυριο να παρω ενα τετοιο μπορει καποιος να μου πει τι προβληματα εχουν μεινει αξεπεραστα μεχρι τωρα ??

Τα firmwire update του πως γινοντε ?

Ευχαριστω.

Το κατεβάζεις και το περνάς σε ένα usb stick

Ευχαριστω.Απο ποια σελιδα το κατεβαζουμε και πως το εγκαθιστουμε στον wd ?

Μπορουμε να δουμε ποιο ειναι ηδη περασμενο κατα την αγορα ?

Mέχρι τί μεγέθους σκληρό δίσκο έχετε χρησιμοποιήσει με επιτυχία με το WDTV πρώτης γενιάς;

Mέχρι τί μεγέθους σκληρό δίσκο έχετε χρησιμοποιήσει με επιτυχία με το WDTV πρώτης γενιάς;

Με τι δοκίμασες και δεν δουλεύει; Σίγουρα μέχρι 500 GB...

Mε δύο 1Τ το δουλεύω, βασικά με ενδιαφέρει να δω τί γίνεται με μεγαλύτερους... :D

Αυριο που θα γυρισει η κορη μου θα δοκιμασω τον tv live που τελικα πηρα σημερα με δισκο νομιζω 1.5 Τ.

Υπαρχει προβλημα αν ειναι 4-5 μετρα μακρυα απο τον εξωτερικο δισκο ?

Για HDMI κλαωδιο τι προτεινεται ? Το μονο που ειχε απομεινει σημερα στο Πλαισιο ειχε .....70 ευρω αλλα δεν το πηρα.