Western Digital TV HD Media Player

Σε ευχαριστώ πολυ για την απαντήση desp.

Κατι ακόμα, ξέρουμε ακριβώς τι πρόβλημα εχει με τους ελληνικούς υποτιτλους;

Ελληνικους υποτιτλους υποστηριζει αλλα θελει ανοιγμα πρωτα τα srt με το notepad και ξανα σωσιμο σε utf-8 .Τους αναγνωριζει αλλα εχει προβλημα με την γραμματοσειρα ,δεν απεικονιζονται ολοι οι χαρακτηρες σωστα και είναι δυσκολο να τους παρακολουθησεις ανετα. Κι αυτο αναμενεται να διορθωθει με firmware update.Αναμενουμε!

Επομένως δεν παίζει το DTS μέσω HDMI (δεν νομίζω να υπάρχει tv που να κάνει το decode).

Μόνο στο popcorn έχουν βάλει προς το παρόν DTS downmix.
Και το DViCO κάνει decode το DTS εσωτερικά. (TViX 4100 SH)

δεν νομιζω οτι ειναι στην ιδια κατηγορια τα 2 μηχανακια, το Εgreat ειναι στη κατηγορια του popcorn

Τι ακριβώς ειναι αυτό το WD TV HD Media Player Dock Software ;
Διορθώνεται και μέχρι ποιο σημείο το προβλημα των υποτίτλων;

ΥΓ: Παρόλο που λέει release date 28 Σεπρεμβρίου 08 , γιατί νομιζω πως δεν υπήρχε στη σελίδα μέχρι πριν λίγες μέρες; Κάνω λάθος και απλά δεν το είχα προσέξει;

Μηπως γνωριζει καποιος να μου αν το western digital παιζει avi με ενσωματωμενους υποτιτλους?
Σκεφτομαι να το αγορασω αλλα δεν εχω δει κατι τετοιο να αναφερεται πουθενα στο θεμα.
Ευχαριστω προκαταβολικα

Πως γίνεται ρε παιδιά να μην παίζει τα avi με τους ενσωματωμένους υπότιτλους; Αφού ενσωματωμένοι ειναι. Γίνονται 1 με το βίντεο. Δεν καταλαβαίνει ο εκάστοτε Player ότι τα γραμματάκια που εμφανίζονται είναι υπότιτλοι. Τα θεωρεί ένα με το βίντεο και τα απεικονίζει κανονικότατα. Τώρα στην περίπτωση των .mkv, υπάρχουν 2 πιθανότητες.
Ή να ειναι ενσωματωμένος μέσα στο βίντεο ο υπότιτλος-->τον εμφανίζει κανονικότατα. (Σπάνιο φαινόμενο)
Ή να τον έχει σαν υπότιτλο προς επιλογή, που ειναι και το πιο συνηθισμένο. Σε αυτή τη περίπτωση δε ξέρω τι ακριβώς παίζει, μιας και έχω ακούσει διάφορες απόψεις. Το καλύτερο είναι να περνάτε μέσα το αρχείο βίντεο και από δίπλα σε αρχειάκι ξεχωριστά τον υπότιτλο. Δεν είναι τίποτα δύσκολο και παίζει σίγουρα.

Προφανώς αν είναι ενσωματωμένος (δηλαδή "καμμένος" πάνω στο video) δεν καταλαβαίνει διαφορά και τον παίζει στάνταρ...

Αν όμως είναι επιλεγόμενος (κι όχι στο ίδιο video stream) τότε είναι θέμα του εργαλείου αν θα τον παίξει ή όχι.

Πάντως αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι αν κάποιος θεωρεί πολύ σημαντικούς τους υπότιτλους δεν αγοράζει (τουλάχιστον ακόμα) αυτό το μηχανάκι...

ΔΗλαδή srt ελληνικούς υπότιτλους δεν υποστηρίζει με λίγα λόγια? sub/idx υποστηρίζει τουλάχιστον??

Υποστηρίζει αλλά τους δείχνει λάθος, τουλάχιστον τους τονισμένους χαρακτήρες, και υπάρχουν παράπονα για εμφάνισή τους αραια και με μεγάλους χαρακτήρες.

oxi mono UTF-8 legetai oti paizei alla me provlimata sta mikra grammata. emena den exei paixei katholou subs (oute agglikous). simera diavaza kapou oti ean to arxeio exei mesa html tags den paizei. opote tha to dokimasw to bradaki na tous kanw remove.

Υποστηρίζει αλλά τους δείχνει λάθος, τουλάχιστον τους τονισμένους χαρακτήρες, και υπάρχουν παράπονα για εμφάνισή τους αραια και με μεγάλους χαρακτήρες.
den paizei elliniki gramatoseira. ta UTF-8 den einai greek fonts.

Αν δεν παίζει βρε παιδιά, τότε ποιος ο λόγος κάποιος να αγοράσει το συγκεκριμένο μηχάνημα? Δίνεις 100 παραπάνω, αγοράζεις ένα egreat και είσαι μια χαρά!

koita autin tin stigmh paizei ta ellinika meso unicode international characters utf-8 alla leipoun merikoi mikroi xarakthres kai genika to mixanima tous paizei ligo funny (=merika grammata pio megala) kai to positioning pou exei einai polu lathos bgainoun sxedon sto meso tis othonis kai auto den allazei.

me to uparxoun firmware den a3izei ton kopo. gia mena allo ena polu megalo provlima einai oti den kanei DTS downmix kai xtes brhka ena movie to opoio enw den einai DTS den to paizei epishs!!!

mou to bgazei apo default apo to DIGITAL (optical out) enw tou exw dilwsei na bgainei apo STEREO. kai fusika den exw hxo.

diladi opoios den exei amplifier gia DTS or Digital den tha exei kai nxo...