Μηπως γνωριζει καποιος να μου αν το western digital παιζει avi με ενσωματωμενους υποτιτλους?
Σκεφτομαι να το αγορασω αλλα δεν εχω δει κατι τετοιο να αναφερεται πουθενα στο θεμα.
Ευχαριστω προκαταβολικα
Το έχει φίλος και μου επαλήθευσε πως παίζει τα divx που έχουν embedded ελληνικούς υπότιτλους κανονικά.
paizei embedded n' burned? egw pou to exw pantws se MKV embedded den paizei.Το έχει φίλος και μου επαλήθευσε πως παίζει τα divx που έχουν embedded ελληνικούς υπότιτλους κανονικά.
Καλημερα σε ολους
Αγορασα και εγω το wd media player και ειπα να αναφερω μερικα πραγματα για καποια παιδια σαν και εμενα που δεν ασχολουνται τοσο πολυ με το συγκεκριμενο αθλημα!
Εγω δεν εχω αρχεια MKV ,μονο AVI , Dvix κτλ. Η εικονα που δινει το μηχανημα ειναι αψογη σε συγκριση το να βλεπεις τα παραπανω αρχεια σε PC.
Ο ηχος ειναι αρκετα καλος χωρις να το συνδεσω σε ενισχυτη. Παιζει ταινιες με ενσωματωμενους υποτιτλους(δεν μιλαω για MKV) και γενικα για καποιον που δεν θελει να πληρωσει πολλα χρηματα και να εχει μια αξιοπρεπη εικονα στο σαλονι του ειναι κατα την γνωμη μου μια τελεια επιλογη.Μολις βγει και το firmware τον Ιανουαριο που θα υποστηριζει τους τονισμενους ελλ. χαρακτηρες σε ξεχωριστα αρχεια υποτιτλων τοτε για τον απλο χρηστη θα ειναι η τελεια επιλογη.
paizei embedded n' burned? egw pou to exw pantws se MKV embedded den paizei.
den to xeroume. upotheseis kanoun.Πως ξερουμε οτι θα βγει fw για ελληνικους υποτιτλους τον Ιανουαριο?
akribws! allo n enswmatwsh twn upotitlwn kai allo to kapsimo panw stin tainia. otan kaei stin eikona einai kommati tou video kai den einai pia upotitlos. kai fusika den mporei na apenergopointhei.Ας μην συγχέουμε το embedded σε avi-divx και mkv.
Στα avi-divx έχουν ενσωματωθεί στην εικόνα και επομένως φαίνονται όπου φαίνεται και η εικόνα (με τις ρυθμίσεις της ενσωμάτωσης).
Στα mkv τα srt δεν ενσωματώνονται στην εικόνα αλλά στο container. Επομένως πρέπει ο player να μπορεί να τα παίξει (γιατί δεν είναι μέσα στην εικόνα). Αν μπορεί τότε ίσως μπορεί να αλλάζει μεγέθοι, χρώμα και θέση των fonts.
Δεν κανω υποθεσεις ,το ειπε αντιπροσωπος της wd σε ξενη ιστοσελιδα που παρακολουθω , και συγκεκριμενα προσφατα ειπε οτι μπορει να εχουν ετοιμο firmware πριν το τελος του Δεκεμβριου.den to xeroume. upotheseis kanoun.
Δεν κανω υποθεσεις ,το ειπε αντιπροσωπος της wd σε ξενη ιστοσελιδα που παρακολουθω , και συγκεκριμενα προσφατα ειπε οτι μπορει να εχουν ετοιμο firmware πριν το τελος του Δεκεμβριου.
κανε και κανα copy paste να χαρει ο κοσμακης!
Εχει δοκιμασει κανεις το εν λογω μηχανημα με εξωτερικο δισκο 2.5'' χωρις τροφοδοσια?
Η wd το διαφημιζει σαν πακετακι με τους passport δισκους αλλα με μια γρηγορη ματια οι 2,5αρηδες νομιζω οτι παιρνουν τροφοδοσια απο την usb...
Δεν ξερω κατα ποσο ευκολη θα ειναι η αναπαραγωγη ενος 1080p mkv αρχειου ετσι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.