Το πήρα πριν μερικές μέρες αλλά δεν το χρησιμοποίησα ακόμα γιατί δεν επέλυσα ένα πρόβλημα με το passport. Αυτό είναι η επιλογή filesystem επειδή (α) ο υπολογιστής μου τρέχει Λινουξ (Suse 10.2) και (β) θέλω να μπορώ να έχω αρχεία τουλάχιστον μέχρι 8GiB. Το passport έρχεται σε φορμά ΦΑΤ. Το μετέτρεψα σε NTFS γιατί βλακωδώς έψαξα πολύ επιπόλαια το δίκτυο, βρήκα τοποθετήσεις όπως "το SUSE δεν έχει πρόβλημα με NTFS" και δεν έψαξα παρά πάνω - όπως θα έπρεπε. Αποτέλεσμα, διαβάζει αλλά δεν γράφει! Υπάρχουν δυο λύσεις:
(1) Το κατέβασμα του NTFS-3G που τρέχει σε Λίνουξ και γράφει, ή
(2) Η επιστροφή στο ΦΑΤ με τον περιορισμό στο μέγεθος των αρχείων.
Έχει κανείς αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα; Ξέρει κανείς αν το media player της WD διαβάζει NTFS-3G; Θα πρέπει εφ' όσον διαβάζει NTFS αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Δεδομένου ότι γράφει ότι υποστηρίζει FAT, NTFS και το άλλο του ΜΑC (και δεν λέει τίποτε για ext2/3) υποθέτω πως δεν τα στηρίζει. Έτσι κι αλλιώς θα αμφέβαλλα για το ext3.To WD υποστηρίζει ext2/3 ? (To Egreat που έχω το κάνει).
Αν ναι φορμαρε το από το suse σε ext2 και θα είσαι οκ.
Ας μην συγχέουμε το embedded σε avi-divx και mkv.
Στα avi-divx έχουν ενσωματωθεί στην εικόνα και επομένως φαίνονται όπου φαίνεται και η εικόνα (με τις ρυθμίσεις της ενσωμάτωσης).
Στα mkv τα srt δεν ενσωματώνονται στην εικόνα αλλά στο container. Επομένως πρέπει ο player να μπορεί να τα παίξει (γιατί δεν είναι μέσα στην εικόνα). Αν μπορεί τότε ίσως μπορεί να αλλάζει μεγέθοι, χρώμα και θέση των fonts.
Εεεε....δεν βλέπει το 2.5" portable σκληρό μου. Το HDMI μια χαρά, το USB stick κι'αυτό μια χαρά, όλα λειτουργούν. Αλλά στο σκληρό δε βλέπει τίποτα. Καμιά ιδέα;
...μόνο μη μου πείτε να τον κάνω format, κάηκα....!
Τι σκληρο εχεις κανενα παλιο passport?
Μαλλον θελει πολυ ρευμα, οποτε μπορει να σου κανει δουλεια αυτο:
http://global.ebay.com/USB_AM_Male_to_Male_MM_Mini_5-Pin_Extension_Y_Cable/120339270617/item
με το οποιο θα το συνδεσεις και στις 2 USB ταυτοχρονα (αυτο το ειχε κανει ενας στο site του popcorn και δουλεψε).
ΤΟ ΝΕΟ FIRMWARE 1.01.00 ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ WD ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ WD ΣΤΟ AVSFORUM.COM!!!!!!!!!!!!!
Υποθετω οτι ειναι φορμαρισμενος σε FAT32 ή NTFS?
Παντως εχω ενα σκληρο δισκο 120GB 2,5" που βγηκε απο χαλασμενο laptop, τον οποιο τον εχω βαλει σε κουτι με 2 USB ενα για ρευμα και ενα για data, και παιζει αψογα οταν συνδεω και τα 2 USB... Τι να πω μαλλον ασυμβατοτητα (μην περιμενεις η WD να κατσει να δοκιμασει αν παιζουν Seagate δισκοι)...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.