Θέλω βοήθεια λίγο παρακαλώ.
Δε μπορώ να καταλάβω τι σκ*τά γίνεται.
έχω κατεβάσει ήδη 3 ταινίες 1080p (300, Wall-e, Transformers). To Seagate τo 2.5" μου, δε το διαβάζει το WD.
Πήρα του αδερφού μου που του είχε ερθεί με σύνδεση σε ΟΤΕ νομίζω. Αυτό συνδέεται μια χαρά, αλλά έχει άλλο πρόβλημα. Δε μπορώ να περάσω τις ταινίες σ'αυτό. Έχω 30 Gb ελεύθερα και όταν κάνω copy paste μία ταινία 8Gb, μου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος και να κάνω Disc Cleanup, το οποίο βέβαια δε λύνει το πρόβλημα. Γιατί;
Κάθε ταινία που έχω κατεβάσει όμως έχουν κι από 1 sample. Και λέω "Εντάξει, τουλάχιστον να περάσω το sample, να δω πως παίζει". Tα sample βέβαια μπόρεσαν να μπουν στο φορητό σκληρό του αδερφού μου, το ένα ήταν .mkv και το άλλο .avi και τα 2 1080p. Το ένα δεν είχε ήχο, το άλλο σερνόταν άσχημα και ο ήχος δεν ήταν synced με το video.
Δοκίμασα επίσης να τα αλλάξω μέσω του Arcsoft που παρέχει το CD του WD, αλλά πάλι τα ίδια. Επίσης δεν είχε αποτελέσματα η αλλαγή καλωδίων από τα δικά του σε HDMI 1.3. Τα 3 demo .mp4, που ήρθαν με το WD όμως παίζουν τέλεια, αν και μου φαίνεται ότι ειναι 720p εκείνα.
Βέβαια, περιμένω όπου να'ναι το φορητό σκληρό 1Tb Seagate Freeagent Pro 7200RPM, ο οποίος θα είναι αποκλειστικά για το WD, φοβάμαι όμως μην δω τα ίδια προβλήματα κι εκεί και θέλω να είμαι προετοιμασμένος.
Τι συμβαίνει λοιπόν; Ελλατωματική συσκευή, ελλατωματικοί δίσκοι, μη υποστηριζόμενα format video, 5400RPM δεν είναι αρκετά, το νέο firmware θα τα λύσει όλα αυτά τα προβλήματα; Δώστε μου παρακαλώ συμβουλές να ηρεμήσω λίγο.
Ευχαριστώ