Western Digital TV HD Media Player

Πριν απο 2 ωρες το πηρα απο πλαισιο Καλαμαριας.....ενα mkv προλαβα να δω μονο για κανα 5λεπτο και οφειλω να πω οτι η εικονα ειναι τοσο καλη που δεν το περιμενα....
Το μονο που δεν μου εκατσε ειναι οτι τα video απο την φωτογραφικη μου (kodak v 1233) ενω η εικονα ειναι απαιχτη δεν παιζουνε με ηχο.
Τα υπολοιπα αυριο.

ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ FIRMWARE!!!!!!!!!

ΑΡΠΑΧΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!!!

http://www.wdc.com/en/products/wdtv/index.asp?wdc_lang=en

Χεχεχεχεχε ακομη δεν το πηρα η wd εβγαλε το πολυποθητο firmware:BDGBGDB55:......αν το ηξερα οτι περιμενανε εμενα :fahne90:τα παλουκαρια της wd θα το αγοραζα πιο πριν.....για να δουμε απ οτι υποσχεται το νεο firmware μαλλον θα μας καλυψει σε ολους τους τομεις......παντως για τα 99 γιουρα που κοστιζει ειναι αριστο

Θέλω βοήθεια λίγο παρακαλώ.

Δε μπορώ να καταλάβω τι σκ*τά γίνεται.

έχω κατεβάσει ήδη 3 ταινίες 1080p (300, Wall-e, Transformers). To Seagate τo 2.5" μου, δε το διαβάζει το WD.

Πήρα του αδερφού μου που του είχε ερθεί με σύνδεση σε ΟΤΕ νομίζω. Αυτό συνδέεται μια χαρά, αλλά έχει άλλο πρόβλημα. Δε μπορώ να περάσω τις ταινίες σ'αυτό. Έχω 30 Gb ελεύθερα και όταν κάνω copy paste μία ταινία 8Gb, μου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος και να κάνω Disc Cleanup, το οποίο βέβαια δε λύνει το πρόβλημα. Γιατί;

Κάθε ταινία που έχω κατεβάσει όμως έχουν κι από 1 sample. Και λέω "Εντάξει, τουλάχιστον να περάσω το sample, να δω πως παίζει". Tα sample βέβαια μπόρεσαν να μπουν στο φορητό σκληρό του αδερφού μου, το ένα ήταν .mkv και το άλλο .avi και τα 2 1080p. Το ένα δεν είχε ήχο, το άλλο σερνόταν άσχημα και ο ήχος δεν ήταν synced με το video.

Δοκίμασα επίσης να τα αλλάξω μέσω του Arcsoft που παρέχει το CD του WD, αλλά πάλι τα ίδια. Επίσης δεν είχε αποτελέσματα η αλλαγή καλωδίων από τα δικά του σε HDMI 1.3. Τα 3 demo .mp4, που ήρθαν με το WD όμως παίζουν τέλεια, αν και μου φαίνεται ότι ειναι 720p εκείνα.

Βέβαια, περιμένω όπου να'ναι το φορητό σκληρό 1Tb Seagate Freeagent Pro 7200RPM, ο οποίος θα είναι αποκλειστικά για το WD, φοβάμαι όμως μην δω τα ίδια προβλήματα κι εκεί και θέλω να είμαι προετοιμασμένος.

Τι συμβαίνει λοιπόν; Ελλατωματική συσκευή, ελλατωματικοί δίσκοι, μη υποστηριζόμενα format video, 5400RPM δεν είναι αρκετά, το νέο firmware θα τα λύσει όλα αυτά τα προβλήματα; Δώστε μου παρακαλώ συμβουλές να ηρεμήσω λίγο.

Ευχαριστώ

Μεγαλη διαφορα και στην απεικονιση των υποτιτλων (εξωτερικοι srt,sub,ass κλπ., εσωτερικοι απο stream, και καμμενοι στην εικονα ολοι πλεον υποστηριζονται στα mkv) και παιζει πολλα αρχεια που πριν δεν επαιζαν σωστα...
Επισης εβαλαν πηδημα εμπρος και πισω ανα 10λεπτο (πατας FF και μετα ΝΕΧΤ)...

Μπορεί κάποιο κάλο παιδί να μου πει πως θα το κάνω update? Μπαίνω στο system settings και βλέπω στο ''αbout''το τρέχον firmware άλλα δεν έχει καμιά επιλογή για εγκατάσταση νέου.
Για πείτε τι κάνουμε.

Μεγαλη διαφορα και στην απεικονιση των υποτιτλων (εξωτερικοι srt,sub,ass κλπ., εσωτερικοι απο stream, και καμμενοι στην εικονα ολοι πλεον υποστηριζονται στα mkv) και παιζει πολλα αρχεια που πριν δεν επαιζαν σωστα...
Επισης εβαλαν πηδημα εμπρος και πισω ανα 10λεπτο (πατας FF και μετα ΝΕΧΤ)...

οι ελληνικοι παιζουν κανονικα?

Βρε παιδιά δώστε τα φώτα σας για να το κάνω update...Δεν βρίσκω πουθενά στο settings επιλογή για new firmware.

Πειτε ρε παιδια αν παιζει τελικα Ελληνικα... θελω να το κανω ενα μικρο δωρακι!!!

Μια χαρα και με επιλογη για μεγεθος υποτιτλων...
Μικρα ψεγαδια υπαρχουν ( στο π κανει μια ουριτσα, το δ κλινει λιγο αριστερα, το κεφαλαιο Θ ειναι λιγο περιεργο, αλλα αυτα ειναι μικρες λεπτομερειες, οι υποτιτλοι ειναι πλεον θεασιμοι)

Πως κανετε update σας το λεει και οταν πατε να κατεβασετε το firmware.
Τα 2 αρχεια του update wdtv.bin wdtv.ver τα βαζετε οπως ειναι (ΟΧΙ σε φακελο) στο root του δισκου (καλυτερα USB stick οχι δισκο). Στα settings θα σας εμφανισει ενα φακελο με ενα βελακι επιλεγετε και αφου δωσετε ΟΚ θα κανει restart η συσκευη και στη συνεχεια θα δειτε μια μπαρα που θα φορτωνει το firmware... Σε κανα 5 λεπτο ειστε ετοιμοι!

Να προσθεσω οτι πλεον υποστηριζει και 1080 /24p για οσους εχουν καταλληλες TV

Last edited:
έφυγγγεεεεεεε η παραγγελία.

για να δούμε τι θα δούμε.

καλώδια έχει μέσα ή θα χρειαστούμε???

Αγορασα τα ηχεια z-5500 της logitech. Λογικα, συνδεοντας το WD με τα ηχεια, δεν θα παιζει και 5.1 ηχο???

Θα σου παιξεις εχεις εισοδο οπτικη ινα και κανουν DD και DTS decoding τα ηχεια σου απο οτι βλεπω...

Επισης καλωδιο HDMI δεν περιεχει η συσκευασια...

Last edited:
Νομιζω οτι τα Logitech δεν χρειαζονται ενισχυτη... εχουν δικο τους.

Μπορει καποιος να δοκιμασει αν δεχεται usb hub (θελω να βαλω πανω απο 2 δισκους...)?

Last edited:
Πήρα του αδερφού μου που του είχε ερθεί με σύνδεση σε ΟΤΕ νομίζω. Αυτό συνδέεται μια χαρά, αλλά έχει άλλο πρόβλημα. Δε μπορώ να περάσω τις ταινίες σ'αυτό. Έχω 30 Gb ελεύθερα και όταν κάνω copy paste μία ταινία 8Gb, μου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος και να κάνω Disc Cleanup, το οποίο βέβαια δε λύνει το πρόβλημα. Γιατί;

Πιθανός ο δίσκος είναι format σε FAT32. Οπότε παίρνει αρχεία μέχρι 4GB ανά αρχείο (περιορισμοί του FAT32).

Νομιζω οτι τα Logitech δεν χρειαζονται ενισχυτη... εχουν δικο τους.

Μπορει καποιος να δοκιμασει αν δεχεται usb hub (θελω να βαλω πανω απο 2 δισκους...)?

Παιρνει αλλα μονο powered hub (με δικη του τροφοδοσια) οχι απλο...

Πιθανός ο δίσκος είναι format σε FAT32. Οπότε παίρνει αρχεία μέχρι 4GB ανά αρχείο (περιορισμοί του FAT32).

α μάλιστα.....ναι νομίζω FAT32 είναι. Αλλά γιατι να έχω το πρόβλημα με τα .mkv και .avi samples, αυτό μπορεί να το απαντήσει κάποιος;

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Θέλω βοήθεια λίγο παρακαλώ.

Δε μπορώ να καταλάβω τι σκ*τά γίνεται.
. Έχω 30 Gb ελεύθερα και όταν κάνω copy paste μία ταινία 8Gb, μου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος και να κάνω Disc Cleanup, το οποίο βέβαια δε λύνει το πρόβλημα. Γιατί;

Ευχαριστώ

Αν ο δίσκος είναι formaρισμένος σε FAT32 τότε αυτό που έπαθες είναι αναμενόμενο. Το μέγιστο μέγεθος αρχείου που υποστηρίζει το FAT32 είναι 4GB.

Αν το Western Digital TV HD Media Player το υποστηρίζει (δεν το γνωρίζω), κάνε format σε NTFS, το οποίο δεν έχει τέτοιο περιορισμό.

EDIT:
Τώρα το είδα, ισχύει η απάντηση του k.m.

Παίδες μόλις το άνοιξα!!!
Είναι εξαιρετικά εργονομικό,καθώς είναι πολύ μικρότερο απόσο το περίμενα...
Εντυπώσεις αφού φορμάρω ένα παλιό σκληρό και το γεμίσω ματρόσκες...